Όταν δολοφονούνται Αφροαμερικανοί επί Ομπάμα έχουμε ταραχές μόνο σε ένα μικρό προάστειο. Όταν δολοφονούνται επί Τραμπ έχουμε εξέγερση σε 40 πολιτείες. Όταν έχουμε δολοφονίες μαύρων επί Ομπάμα δεν υπάρχουν βίντεο. Όταν γίνονται δολοφονίες με Τραμπ όχι μόνο βρίσκονται τα βίντεο αλλά παίζουν και στα μεγαλύτερα κανάλια της Αμερικής. Όταν γίνονται δολοφονίες με Ομπάμα το Χόλυγουντ βγάζει το σκασμό. Όταν γίνονται όμως με Τραμπ το Χόλυγουντ σκίζει τα ρούχα του κραυγάζοντας.
Συγχωρέστε με αλλά νομίζω ότι το Βαθύ Κράτος που θέλει να ανατρέψει τον Τραμπ παίζει τα ρέστα του εργαλειοποιώντας μαζικά τη δικαιολογημένη οργή για μια απαράδεκτη δολοφονία.
.
Δολοφονίες μαύρων με Ομπάμα και δολοφονίες με Τραμπ
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Δολοφονίες μαύρων με Ομπάμα και δολοφονίες με Τραμπ
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Re: Δολοφονίες μαύρων με Ομπάμα και δολοφονίες με Τραμπ
Οταν επι Ομπαμα το 2014 ΑΘΩΩΝΟΤΑΝ ο αστυνομικος που δολοφονησε τον 17χρονο Αφροαμερικανο Μαικλ Μουρ και δεν κουνιοταν φυλλο.
https://www.newsbomb.gr/kosmos/story/52 ... kl-mpraoyn
Τοτε τα καναλια και τα μεγαλα συγκροτηματα τυπου δεν υποστηριζαν εξεγερσεις κατα του Ομπαμα.
Εγω λεω γιατι τα ταιζει το Βαθυ Κρατος που θελει την πτωση Τραμπ.
.
Τοτε τα καναλια και τα μεγαλα συγκροτηματα τυπου δεν υποστηριζαν εξεγερσεις κατα του Ομπαμα.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Αρίστος έγραψε:Οταν επι Ομπαμα το 2014 ΑΘΩΩΝΟΤΑΝ ο αστυνομικος που δολοφονησε τον 17χρονο Αφροαμερικανο Μαικλ Μουρ και δεν κουνιοταν φυλλο.
Ούτε και τώρα το κάνουν ενάντια στον Τραμπ.
Τα μμε, όπως και οι επιστήμονες και οι επιστημονικοί οργανισμοί, δεν ταυτίζονται ποτέ με πολιτικές σκοπιμότητες.
Απλά τώρα και με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία ωρίμασαν εν μία νυκτί οι αντικειμενικές και υποκειμενικές προϋποθέσεις για το ξέσπασμα γενικευμένου επαναστατικού πλιάτσικου.
Και τα αμερικανικά μμε δεν κάνουν τίποτα περισσότερο από αυτό που επιτάσσει ο θεσμικός τους ρόλος. Αυτόν της καταγραφής της αντικειμενικής πραγματικότητας.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
mister spooky
- Basic poster

οι απο πάνω δεν μπορούν και οι απο κάτω δε θέλουν να κυβερνηθούν
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

mister spooky έγραψε:οι απο πάνω δεν μπορούν και οι απο κάτω δε θέλουν να κυβερνηθούν
Λες ρε σπούκυ να επαληθεύσουν τη λενινιστική θεωρία της επανάστασης οι πλιατσικολόγοι;

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
mister spooky
- Basic poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:mister spooky έγραψε:οι απο πάνω δεν μπορούν και οι απο κάτω δε θέλουν να κυβερνηθούν
Λες ρε σπούκυ να επαληθεύσουν τη λενινιστική θεωρία της επανάστασης οι πλιατσικολόγοι;
χμ
ο λενιν το είπε, το προλεταριάτο δε θα είναι τόσο ευγενικο
από την άλλη ρε συντροφε λοίπει η καθοδήγηση, τα ξερεις
αλλο το οργανωμένο και άλλο το αυθόρμητο που δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα. τι αιτηματα έχει π.χ.;
το 1905 (ούτε πάλι) πιο πολυ μοιάζει με τουτο.
Κάποιος έγραψε: «ανυπομονούμε για ussa»
0 .
-
nemo
- Supreme poster

Αρίστος έγραψε:Οταν επι Ομπαμα το 2014 ΑΘΩΩΝΟΤΑΝ ο αστυνομικος που δολοφονησε τον 17χρονο Αφροαμερικανο Μαικλ Μουρ και δεν κουνιοταν φυλλο.
.
το μαθαμε και αυτο η κυριοτερη κριτικη στον τραμπ ειναι οτι ειναι ακροδεξιος
ποιες ειναι οι πραξεις που το επιβεβαιώνουν; δεν θελει μεξικανους μεταναστες
-μιλαμε ουτε και ο χιτλερ δεν εκανε τετοιες κακες σκεψεις
αν ξαναβγει οι δικοι μας θα παθουν τετοιο σοκ που θα ξεχασουν και τον χιτλερ
αριστο το παιγνιδι της παγκοσμιοποιησης ειναι τοσο μεγαλο που δεν μπορουμε ουτε να φανταστουμε
τις προεκτασεις του
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Εγώ αμφιβάλλω ότι τα επεισόδια έχουν την έκταση και την σφοδρότητα που αποτυπώνουν τα παγκοσμιοποιητικά ΜΜΕ.
Πρόκειται για Μάτριξ εικονική πραγματικότητα η οποία εκπορεύεται απο τα παγκοσμιοποιητικά μέσα μαζικής δικτύωσης (μην μας κόβετε τις διαφημίσεις ρε ρεπτιλιανοί).
Ας μη γελιόμαστε, όλα αυτά τα έχει ενορχηστρώσει ο τσιπάκιας για να θολώσει τα νερά και να περάσει την γνωστή του ατζέντα.
Πίσω όμως έχουν ο Τραμπ και οι υγιείς Αμερικανοί πολίτες την ουρά.
ΔΕΝ θα τους περάσει!
.
Πρόκειται για Μάτριξ εικονική πραγματικότητα η οποία εκπορεύεται απο τα παγκοσμιοποιητικά μέσα μαζικής δικτύωσης (μην μας κόβετε τις διαφημίσεις ρε ρεπτιλιανοί).
Ας μη γελιόμαστε, όλα αυτά τα έχει ενορχηστρώσει ο τσιπάκιας για να θολώσει τα νερά και να περάσει την γνωστή του ατζέντα.
ΔΕΝ θα τους περάσει!
.
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
nemo
- Supreme poster

Προέλλην έγραψε:Εγώ αμφιβάλλω ότι τα επεισόδια έχουν την έκταση και την σφοδρότητα που αποτυπώνουν τα παγκοσμιοποιητικά ΜΜΕ.
ΔΕΝ θα τους περάσει!
.
ετσι ειναι συντροφε οπως τα λες ..εμπα τωρα κι στο νημα του Highlander να του τα πεις και συ

0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση.
Είμαι ακόμη νέος στην αντιπαγκοσμιοποίηση και η αλήθεια είναι ότι χρειάζομαι μερικά τέτοια boosts αυτοπεποίθησης.
.
Είμαι ακόμη νέος στην αντιπαγκοσμιοποίηση και η αλήθεια είναι ότι χρειάζομαι μερικά τέτοια boosts αυτοπεποίθησης.
.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts