Oλη η Ευρώπη πειραματίζεται με την αγέλη αλλά δεν το λέει.

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Oλη η Ευρώπη πειραματίζεται με την αγέλη αλλά δεν το λέει.

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 17 Μάιος 2020, 19:15

Ακομη και ο Κουλης.

Φαινεται οτι τωρα που τους επιασε κωλοπιλαλα για την οικονομια στην κυβερνηση ο ιος δεν κολλαει ( :lol: ) και ετσι η ΝΔ επιτρεπει απο Δευτερα τα πολυκαταστηματα...

απο τις 25 τελικα την εστιαση...

ενω υποχωρησε και στον αριθμο ανα τραπεζι, 6 θα επιτρεπονται τελικα (και αυριο ποιος ξερει ποσοι).

:laugh1: :laugh1: :laugh1:

ΟΛΗ η Ευρωπη ουσιαστικα αποφασισε να παει σε αγελη.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Oλη η Ευρώπη πειραματίζεται με την αγέλη αλλά δεν το λέει.

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 17 Μάιος 2020, 19:21

Eγω παντως σαν ευπαθης ομαδα ΔΕΝ θα παω να κολλησω και δουλευω απο το σπιτι με τηλέφωνα και μειλς. :D

Ραντεβου με πελατες θα κανω μονο ενα με δυο την εβδομαδα και αυτα με μασκα.

Προφυλαξεις θα σταματησω μετα τις 10 Ιουνιου.

Γιατι εχω το δικο μου προγραμμα και σιγα μην ακολουθησω τη ΝΔ που ποτε το παει σε συλλογικη καραντινα και ποτε σε αγελη με απροστατευτους τους ευπαθεις. :lol:

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Μάιος 2020, 22:19

εγω ποτε μου δεν φοβηθηκα γιατι γενικα δεν αρρωσταινω δεν θυμαμαι απο ποτε εχει να μου ερθει γριπη
και δεν θυμαμαι απο ποτε εχω να βηξω αν και καπνιζω στριφτα τσιγαρα και πουρακια

οτι θα τα μαζεψουν αρον αρον το λεγαμε απο πριν και να σε ρωτησω εσενα που τα εχεις με την ερευνα
ποσους νεκρους εχουμε απο την γριπη φετος; γιατι υποψιαζομαι οτι δεν πρεπει να ειχαμε κανενα
νεκρο απο τον ιο αλλα απο την κοινη γριπη
περσι αν θυμαμαι καλα ειχαμε 160 νεκρους απο την γριπη φετος εγινε διαχωρισμος ;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 19 Μάιος 2020, 05:05

Δεν φοβαμαι για τον εαυτο μου αλλα για τη μητερα μου.

Επιπλεον στη δουλεια μου τετοια εποχη θα επρεπε να μπαινω σε 20 καταστηματα καθημερινα και να συνομιλω με τα αφεντικα, καταλαβαινεις λοιπον οτι θα ηταν θεμα χρονου να κολλησω.

Οποτε παιρνω προφυλαξεις χωρις ομως να ειμαι και σε καραντινα, πιχι καθημερινα βγαινω, περπαταω, προχθες πηγα για μπανιο, βλεπω δυο πελατες την εβδομαδα, θα δω δυο φιλους, ξεκινησα να ξαναβλεπω τη γκομενα.

Για τη γριπη νομιζω εχει ξεπερασει τους 100 νεκρους.

Για τον κορονοιο παντως ισχυει αυτο που εγραψα και σε διπλανο αρθρο.

Οτι γενικοτερα δεν χτυπησε σε Βαλκανια και Ανατολικη Ευρωπη.

Στα 2/3 του πλανητη συμπεριφερθηκε σαν μια γριπη (εστω πολυ επιθετικη) και ηταν πραγματικα επικινδυνος μονο στο 1/3 που ηταν οι πολυσυχναστες υπεραναπτυγμενες χωρες με αεροδρομια που εχουν μεγαλη κινηση ολο το χρονο.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 19 Μάιος 2020, 09:32

οταν λες 100 νεκρους απο γριπη εννοεις συν και τους 160 απο τον κορονοιο ;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 19 Μάιος 2020, 10:21

nemo έγραψε:οταν λες 100 νεκρους απο γριπη εννοεις συν και τους 160 απο τον κορονοιο ;

Ναι.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 19 Μάιος 2020, 11:25

Αρίστος έγραψε:Ακομη και ο Κουλης.

Φαινεται οτι τωρα που τους επιασε κωλοπιλαλα για την οικονομια στην κυβερνηση ο ιος δεν κολλαει ( :lol: ) και ετσι η ΝΔ επιτρεπει απο Δευτερα τα πολυκαταστηματα...

απο τις 25 τελικα την εστιαση...

ενω υποχωρησε και στον αριθμο ανα τραπεζι, 6 θα επιτρεπονται τελικα (και αυριο ποιος ξερει ποσοι).

:laugh1: :laugh1: :laugh1:

ΟΛΗ η Ευρωπη ουσιαστικα αποφασισε να παει σε αγελη.

.

Έτσι παίζεται το παιχνίδι.
Όταν ο στόχος ήταν να μας κλείσουν μέσα για να περάσουν τα όποια μέτρα (που θα μείνουν και μετά την πανδημία) μας βομβάρδιζαν με τρομοειδήσεις για την επικινδυνότητα του ιού και με αρίθμηση νεκρών και κρουσμάτων επί 24ωρου βάσεως.
Τώρα που πάμε για το όλοι έξω, γιατί σφίξανε οι κώλοι, πάει και η επικινδυνότητα και το νεκρολόγιο και η έννοια τους για τη ζωή μας. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 19 Μάιος 2020, 16:53

Ενδιαφερον εχει και κατι πολυ απλο.

Η καραντινα στην Ελλαδα εληξε στις 4 Μαιου.

Απο τοτε περασαν πανω απο δυο εβδομαδες και λογικα τα κρουσματα θα επρεπε αν οχι να ανεβουν, τουλαχιστον να συνεχισουν στο ιδιο επιπεδο η και να πανε σε οριακα λιγοτερα.

Αυτα ομως επεσαν καθετα εκθετοντας την κυβερνηση που ελεγε οτι με την καραντινα σας σωσαμε.

Ο κορονοιος φαινεται λοιπον οτι εχασε την επιθετικοτητα του οχι εξαιτιας της καραντινας αλλα επειδη ΟΛΕΣ οι λοιμωξεις του αναπνευστικου υποχωρουν καθετα τελη ανοιξης με αρχες καλοκαιριου.

Και αυτον τον κυκλο της φυσης, η κυβερνηση τον αποσιωπα και τα αποδιδει ολα στην αγια καραντινα.
.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
mister spooky
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό mister spooky » 20 Μάιος 2020, 08:51

δεν μας έσωσε η κυβέρνηση,
απλά ο λαός φυλάχτηκε
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 21 Μάιος 2020, 10:01

Μια απορία. Εφόσον οι τουρίστες θα έρχονται χωρίς τεστ και καραντίνα για ποιο λόγο περάσαμε από τόσο αυστηρή καραντίνα που κατέστρεψε την οικονομία; Το πιο αποτελεσματικό μέτρο για να περιορίσει τον κορονοιό στην Ελλάδα ήταν προφανώς η απαγόρευση πτήσεων και λιγότερο η καραντίνα. Τώρα αν η απελευθέρωση πτήσεων σημαίνει ότι μας πάνε σε ανοσία αγέλης ξαναρωτάω γιατί έπρεπε να καταστραφεί η οικονομία με την καραντίνα;

.
1 .

.

Επιστροφή σε “Διεθνή”