1. Οταν μπαινουν μεταναστες παρανομα στην επικρατεια τοτε μενουν σε κεντρα υποδοχης μεχρι να εξεταστει η αιτηση τους και υστερα ή γινονται δεκτοι ή απελαυνονται
2. Το κρατος ειναι υποχρεωμενο να συλλεξει ναυαγους μεταναστες που βρισκονται στα χωρικα του υδατα.
3. Χορηγουνται υπηκοοτητες σε μεταναστες και στις οικογενειες τους με βαση καποια κριτηρια.
Τα παραπανω τα τηρουν με ευλαβεια ολες οι κυβερνησεις απο τον Τσιπρα μεχρι τον Σαλβινι. Τα ναζα εκαναν ολοκληρο σαματα για τα πουλεν τους οτι δηθεν θα σταματησουν την μεταναστευση και θα κανουν τις κοινωνικες παλι ομοιογενεις αλλα μπαρμπουτσαλα.
Και ναυαγους μαζευουν και υπηκοοτητες δινουν και φυσικα ουτε λογος να βυθισουν βαρκες και να πυροβολησουν λαθροεισβολεις. Το πιο extreme που εγινε ηταν που ο Σαλβινι δεν εχει αφησει καποια πλοια με μεταναστες να πιασουν λιμανι. Παρ'ολα αυτα, αναγκαστηκε να αφησει καποιους αρρωστους και εγγυες να αποβιβαστουν, καθως και οσους δηλωσαν ανηλικοι.
Τελος, δεν γινεται καν λογος να διωχθουν οι μεταναστες που βρισκονται ηδη νομιμα στις δυτικες χωρες. Θα τους φατε στην μαπα ειτε με αγιστεγους ειτε με ετνικιστες. Οσους ναζους και να ψηφισετε ο Αμπντουλ θα ναι ευρωπαιος πολιτης, το παιδι σας θα παιζει με το παιδι του στο σχολειο και θα βλεπετε τζαμια στις πολεις σας. Καλως ηρθατε στο σημερα.
Το βρισκω θετικο που εκλεχθηκαν κατι τετοια ακροδεξια παρατραγουδα γιατι ετσι θα διαλυθουν και οι τελευταιες αυταπατες στα πιο καθυστερημενα τμηματα του πληθυσμου για επαναφορα της παλιας ταξης.
Πηξτε





