Πάρτε ζώα

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Re: Πάρτε ζώα

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 06 Ιαν 2017, 20:36

Λαχουρένιος έγραψε:Ο Βολος και οι περισσοτερες επαρχιες πολεις ειναι σαν ενα προαστιο μονο της Αθηνας.Αυτο δεν ειναι κακο ή καλο απο μονο του,ειναι τι θελει κανεις,αλλα για μενα που εχω μεγαλωσει στην πρωτευουσα θα μου φαινοταν πολυ περιοριστικο.

Μα δεν διαφωνώ. Η ένστασή μου είναι αλλού. Ότι στην Αθήνα και που υπάρχουν οι διάφορες περιοχές, δεν τις επισκέπτεσαι με πρόγραμμα όλες στην σειρά, συνήθως θα κινηθείς σε 2-3, τις υπόλοιπες μια στην χάση και στην φέξη, για καμιά σπέσιαλ ταβέρνα κλπ. Ε αυτά τα κάνεις και στην επαρχία, αν θες ας πούμε κάτι διαφορετικό, οδηγάς 1 ώρα και βρίσκεσαι σε 5 διαφορετικές πόλεις και 200 διαφορετικά χωριά. για ταβέρνες, δάση, παραλίες.

Επίσης μια άλλη διάσταση είναι η παιδική ζωή στην επαρχία. Πραγματικά, νιώθω οίκτο για όσους μεγάλωσαν στην Αθήνα. Επειδή έχω συγγενείς που επισκεπτόμουν αρκετά συχνά, μπορούσα να συγκρίνω. Όταν εμείς αλωνίζαμε λ.χ. 2α γυμνασίου σε καφετέρειες και μπαρς, χωρίς ωράριο, αυτοί μαζευόταν στο σπίτι του φίλου ή του γείτουνα, που τους πήγαινε ο μπαμπά ή η μαμά με το αυτοκίνητο και έπαιζαν επιτραπέζια μυστήρια στο Πεκίνο, Μονόπολη, κλπ.
Ουσιατικά στην επαρχία ο μέσος προέφηβος ή ο έφηβος κάνει ότι κάνει στην Αθήνα το τεράστιο αλάνι και μάγκας ή μετά τα 17-18-25.

Την Αθηνα θες μια ζωη να την ανακαλυψεις.Τις αλλες πολεις,αρκει να κανεις μερικα χρονια ως φοιτητης.

Αυτό λέω και εγώ. Ότι και να ζεις στην Αθήνα που έχει 50 περιοχές και δεν ξέρω πόσες ταβέρνες και μαγαζιά, στην ουσία χαίρεσαι μόνο ένα μικρό κλάσμα αυτών. Απλά έχεις να λες ότι δυνητικά μπλα μπλα αυτό και το άλλο.
Επίσης, ξανά, και το Λέμπενσράουμ ας πούμε μιας επαρχιακής πόλης, δλδ όλα όσα μπορείς να φτάσεις σε χρόνους που φτάνεις τις περιοχές στην Αθήνα που έχεις στο πιάτο σου, είναι τεράστιο. Σε 1 ώρα βρίσκεσαι σε άλλο πλανήτη στην επαρχία, όχι σε άλλη περιοχή.

Ρε μαλακα,το γαμησες,εχεις ζησει οντως Αθηνα ή επηρεαζεσαι απο τα κλισε?
Με συνδιασμο αμαξιου-ΜΜΜ πας οπου θες σε λιγοτερο απο μια ωρα,ακομα και σε ωρες αιχμης.

Τέσπα, επειδή είσαι ανεπίδεκτος, σε προγράφω για την Πολιτιστική Επανάσταση που θα εφαρμοστεί στην επερχόμενη Λαϊκή Δημοκρατία. Και όχι, δεν θα είναι Βόλος ο προορισμός :D
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 06 Ιαν 2017, 20:44

Λαχουρένιος έγραψε:
Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Ο μαναχισμός δεν είναι κακό πράγμα, υπό προϋποθέσεις όμως. Ας πούμε, απ ότι έχω δει σε ντοκιμανταίρ κλπ δλδ, προσωπικά δεν ξέρω, στην Σίμωνος Πέτρα έχει πολλούς ποιοτικούς μοναχούς, μέχρι με διδακτορικά. Αλλά αυτοί μπήκαν εκεί μετά τα 50, αφού είχαν ζήσει την ζωή τους, και φυσικά δεν πήγαν σαν θρησκόληπτα ανθρωπάκια, σαν δεσιδαίμονες που μιλάνε για διαόλια και 666 τσιπάκια, αλλά για να καλύψουν ανώτερες πνευματικές ανάγκες τους.

Κάτι άλλοι που μπαίνουν πολύ νεαροί, τους βλέπεις και είναι για λύπηση. Έβλεπα σε ντοκιμανταίρ, ο άλλος μπήκε λέει όντας φοιτητής, με έναυσμα ερωτική απογοήτευση. Έλεος δλδ. Άλλος, αδελφός σειράς μου στο στρατό, μπήκε για να ξεφύγει απο την πρέζα, πάλι νέος.

Τους μοναχους τους παραδεχομαι οτι ειναι αφιερωμενοι σε αυτο που πιστευουν.Οι κοσμικοι ειναι τραλαλα.Σαν ανθρωποι δεν ξερω πως ειναι.

Αλλα δε βρισκω το λογο να κλειστεις εκει μεσα,ειτε εισαι 20 ειτε 50.

Εγώ πάντως στην Αγία Αικατερίνη του Σινά, υπό προϋποθέσεις (να είχα εξασφαλίσει τα παιδιά μου, να είχε γίνει η γυναίκα μου τόφαλος, κλπ) θα πήγαινα τρέχοντας. Αν και εκεί για να σε πάρουν θέλει να έχεις πολύ ειδικά σκιλς, να είσαι συντηρητής έργων τέχνης, καθηγητής πανεπιστημίου, κλπ. Δεν έχει κατιμά εκεί, είναι το Βατικανό της ορθοδοξίας, δεν θα σε ζαλίζει ο κάθε θρησκόληπτος αμόρφωτος με ντεμέκ οράματα που είδε χθες και θα σε λέει ιστορίες για τσιπάκια κλπ. Τέλος, εκεί πάρα πολλοί, αν όχι οι περισσότεροι. είναι ξένοι, όχι ΕΛ. Αγγλικά θα μιλάς εκεί μέσα.

https://en.wikipedia.org/wiki/Saint_Cat ... _Monastery
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Ιαν 2017, 21:22

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Μα δεν διαφωνώ. Η ένστασή μου είναι αλλού. Ότι στην Αθήνα και που υπάρχουν οι διάφορες περιοχές, δεν τις επισκέπτεσαι με πρόγραμμα όλες στην σειρά, συνήθως θα κινηθείς σε 2-3, τις υπόλοιπες μια στην χάση και στην φέξη, για καμιά σπέσιαλ ταβέρνα κλπ. Ε αυτά τα κάνεις και στην επαρχία, αν θες ας πούμε κάτι διαφορετικό, οδηγάς 1 ώρα και βρίσκεσαι σε 5 διαφορετικές πόλεις και 200 διαφορετικά χωριά. για ταβέρνες, δάση, παραλίες.

Αυτο ειναι υποκειμενικο θεμα του καθενος.Εγω λεω τι υπαρχει,αν καποιος θελει να βγαινει μονο σε μια συγκεκριμενη περιοχη δικαιωμα του.

Επίσης μια άλλη διάσταση είναι η παιδική ζωή στην επαρχία. Πραγματικά, νιώθω οίκτο για όσους μεγάλωσαν στην Αθήνα. Επειδή έχω συγγενείς που επισκεπτόμουν αρκετά συχνά, μπορούσα να συγκρίνω. Όταν εμείς αλωνίζαμε λ.χ. 2α γυμνασίου σε καφετέρειες και μπαρς, χωρίς ωράριο, αυτοί μαζευόταν στο σπίτι του φίλου ή του γείτουνα, που τους πήγαινε ο μπαμπά ή η μαμά με το αυτοκίνητο και έπαιζαν επιτραπέζια μυστήρια στο Πεκίνο, Μονόπολη, κλπ.
Ουσιατικά στην επαρχία ο μέσος προέφηβος ή ο έφηβος κάνει ότι κάνει στην Αθήνα το τεράστιο αλάνι και μάγκας ή μετά τα 17-18-25.

Λολ,ρε φιλε,τετοια λεγατε μεταξυ σας εκει στα χωρια για να παρηγορειστε?
Αυτο εχει να κανει κυριως με το ποσο αυστηρους γονεις εχει ο καθενας.
Δεχομαι οτι στην Αθηνα ειναι λιγο πιο μαζεμενα τα πραγματα επειδη εχει πιο πολλους κινδυνους,αλλα οχι οτι ειναι μπουληδες εδω τα παιδια.

Αυτό λέω και εγώ. Ότι και να ζεις στην Αθήνα που έχει 50 περιοχές και δεν ξέρω πόσες ταβέρνες και μαγαζιά, στην ουσία χαίρεσαι μόνο ένα μικρό κλάσμα αυτών. Απλά έχεις να λες ότι δυνητικά μπλα μπλα αυτό και το άλλο.
Επίσης, ξανά, και το Λέμπενσράουμ ας πούμε μιας επαρχιακής πόλης, δλδ όλα όσα μπορείς να φτάσεις σε χρόνους που φτάνεις τις περιοχές στην Αθήνα που έχεις στο πιάτο σου, είναι τεράστιο. Σε 1 ώρα βρίσκεσαι σε άλλο πλανήτη στην επαρχία, όχι σε άλλη περιοχή.

Μη γινεσαι γραφικος,εγω μιλαω μεσα στα ορια της ιδιας της πολης,αν το παμε ετσι,παιρνεις και αεροπλανο κανεις μονοημερη στο Βερολινο.

Τέσπα, επειδή είσαι ανεπίδεκτος, σε προγράφω για την Πολιτιστική Επανάσταση που θα εφαρμοστεί στην επερχόμενη Λαϊκή Δημοκρατία. Και όχι, δεν θα είναι Βόλος ο προορισμός :D

Βλεπω το Τζουτσε εχει επηρεαστει απο την αγροτολαγνεια του Μαο και ανησυχω :s_cool
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Ιαν 2017, 21:23

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Εγώ πάντως στην Αγία Αικατερίνη του Σινά, υπό προϋποθέσεις (να είχα εξασφαλίσει τα παιδιά μου, να είχε γίνει η γυναίκα μου τόφαλος, κλπ) θα πήγαινα τρέχοντας. Αν και εκεί για να σε πάρουν θέλει να έχεις πολύ ειδικά σκιλς, να είσαι συντηρητής έργων τέχνης, καθηγητής πανεπιστημίου, κλπ. Δεν έχει κατιμά εκεί, είναι το Βατικανό της ορθοδοξίας, δεν θα σε ζαλίζει ο κάθε θρησκόληπτος αμόρφωτος με ντεμέκ οράματα που είδε χθες και θα σε λέει ιστορίες για τσιπάκια κλπ. Τέλος, εκεί πάρα πολλοί, αν όχι οι περισσότεροι. είναι ξένοι, όχι ΕΛ. Αγγλικά θα μιλάς εκεί μέσα.

Και γιατι να πας εκει και να μην τα φας σε πουτανες? :s_cool
Δε λεω οτι δεν εχει αξιολογα ατομα στην Εκκλησια,αλλα θαβονται ετσι οπως κλεινονται μεσα.Δεν ειναι χρησιμοι πουθενα.

Δηλαδη εκει τι να κανεις σαν επιστημονας?Ερευνα?Εργασια?
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 06 Ιαν 2017, 22:00

Λαχουρένιος έγραψε:
Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Μα δεν διαφωνώ. Η ένστασή μου είναι αλλού. Ότι στην Αθήνα και που υπάρχουν οι διάφορες περιοχές, δεν τις επισκέπτεσαι με πρόγραμμα όλες στην σειρά, συνήθως θα κινηθείς σε 2-3, τις υπόλοιπες μια στην χάση και στην φέξη, για καμιά σπέσιαλ ταβέρνα κλπ. Ε αυτά τα κάνεις και στην επαρχία, αν θες ας πούμε κάτι διαφορετικό, οδηγάς 1 ώρα και βρίσκεσαι σε 5 διαφορετικές πόλεις και 200 διαφορετικά χωριά. για ταβέρνες, δάση, παραλίες.

Αυτο ειναι υποκειμενικο θεμα του καθενος.Εγω λεω τι υπαρχει,αν καποιος θελει να βγαινει μονο σε μια συγκεκριμενη περιοχη δικαιωμα του.

Λολ,ρε φιλε,τετοια λεγατε μεταξυ σας εκει στα χωρια για να παρηγορειστε?
Αυτο εχει να κανει κυριως με το ποσο αυστηρους γονεις εχει ο καθενας.
Δεχομαι οτι στην Αθηνα ειναι λιγο πιο μαζεμενα τα πραγματα επειδη εχει πιο πολλους κινδυνους,αλλα οχι οτι ειναι μπουληδες εδω τα παιδια.

Μη γινεσαι γραφικος,εγω μιλαω μεσα στα ορια της ιδιας της πολης,αν το παμε ετσι,παιρνεις και αεροπλανο κανεις μονοημερη στο Βερολινο.

Τα σχόλιά σου ουσιαστικά συμφωνούν μαζί μου, έστω κι αν δεν ήταν αυτή η πρόθεσή σου :D

πχ, Εντάξει, δεν έχει κάποια πρακτική αξία που έχει πολλές περιοχές η Αθήνα, αλλά είναι εκεί βρε παιδί μου, άλλη ψυχολογία.

Αυτά λέτε μεταξύ σας για να χαίρεστε εκεί στη Κάτω Μαγουλάδα, αλλά όντως, μικροί στην Αθήνα είμασταν σαν τον Οτσαλάν στο Ιμραϊλί.

Ναι, εντάξει, και στην επαρχία σε 1 ώρα πας σε 100 διαφορετικές περιοχές, αλλά σύμφωνα με τα πολεοδομικά κριτήρια, δεν το αποδέχομαι

ΥΓ
Δεν έχει να κάνει με αυστηρούς γονείς. Όποιος Αθηναίος αφήσει τα παιδιά του στην Αθήνα να κάνουν ότι κάνει το τυπικό παιδί της επαρχίας (πχ να αφήνεις 8χρονα να παίζουν μέχρι τις 24.00 στην γειτονιά το καλοκαίρι), είναι ανεύθυνος εγκληματίας και πρέπει να του αφαιρεθεί η κηδεμονία. Πολύ καλά έκαναν και σας είχαν μαντρωμένους.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Ιαν 2017, 22:10

Αυτο που περιγραφεις με τα επιτρεπεζια,τις επισκεψεις σε σπιτια κλπ,αφορα παιδια δημοτικου, στο γυμνασιο βγαιναμε στην περιοχη μας δειλα δειλα μεχρι τις 11-12 και στο λυκειο μεχρι 1-2 αλλες φορες κεντρο και αλλες φορες εκει που μεναμε.Υπαρχει και το θεμα με τις συγκοινωνιες,λεωφορεια εχει μεχρι τις 12 και μετρο μεχρι τις 2 (Παρασκευες και Σαββατα) και αυτο σε περιοριζει αν δεν εχεις αυτοκινητο.

Προφανως τα σαββατα ολα αυτα,γιατι τις αλλες μερες ειχαμε σχολειο.

Σου λεω τωρα για το μεσο παιδι.Υπηρχαν και τα ακρα,δηλ. οι τελειως χυμα ή οι πολυ καταπιεσμενοι.

Αλλα οτι τα παιδια της πολης μεγαλωνουν εσωκλειστα δεν ισχυει.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 06 Ιαν 2017, 22:18

Λαχουρένιος έγραψε:
Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Εγώ πάντως στην Αγία Αικατερίνη του Σινά, υπό προϋποθέσεις (να είχα εξασφαλίσει τα παιδιά μου, να είχε γίνει η γυναίκα μου τόφαλος, κλπ) θα πήγαινα τρέχοντας. Αν και εκεί για να σε πάρουν θέλει να έχεις πολύ ειδικά σκιλς, να είσαι συντηρητής έργων τέχνης, καθηγητής πανεπιστημίου, κλπ. Δεν έχει κατιμά εκεί, είναι το Βατικανό της ορθοδοξίας, δεν θα σε ζαλίζει ο κάθε θρησκόληπτος αμόρφωτος με ντεμέκ οράματα που είδε χθες και θα σε λέει ιστορίες για τσιπάκια κλπ. Τέλος, εκεί πάρα πολλοί, αν όχι οι περισσότεροι. είναι ξένοι, όχι ΕΛ. Αγγλικά θα μιλάς εκεί μέσα.

Και γιατι να πας εκει και να μην τα φας σε πουτανες? :s_cool
Δε λεω οτι δεν εχει αξιολογα ατομα στην Εκκλησια,αλλα θαβονται ετσι οπως κλεινονται μεσα.Δεν ειναι χρησιμοι πουθενα.

Δηλαδη εκει τι να κανεις σαν επιστημονας?Ερευνα?Εργασια?

The monastery library preserves the second largest collection of early codices and manuscripts in the world, outnumbered only by the Vatican Library. It contains Greek, Arabic, Armenian, Coptic, Hebrew, Georgian, and Aramaic texts

Saint Catherine’s Monastery lies on the Sinai Peninsula in Egypt, at the mouth of a gorge at the foot of Mount Sinai. The Orthodox monastery has been called the oldest working Christian monastery in the world

Όσοι είναι εκεί μέσα κάνουν όντως έρευνα ή αντλούν υπερηφάνια και ευχαρίστηση που συντηρούν μοναδικά έργα τέχνης 1600 ετών.

Αν και δεν ανήκω στις παραπάνω επαγγελματικές κατηγορίες, ομολογώ ότι θα ήθελα πολύ κάθε μέρα να περνάω αρκετές ώρες στην εκεί βιβλιοθήκη, να μάθω να διαβάζω αρχαία ελληνικά, να θαυμάζω τις μικρογραφίες στα χειρόγραφα, να ξεναγώ τους τουρίστες, κλπ.

Εξ άλλου, αυτό που σχεδιάζω για τα γερατιά μου, ουσιαστικά είναι ο αναχωρητισμός. Θέλω να πάω σε μια ερημιά και να ζήσω όσο το δυνατόν πιο αυτάρκης. ΤΟ μόνο που με χαλάει είναι η έλλειψη της συντρόφου. Έχουν βγει και τα βιάγκρα τώρα και γάμησέ τα, δεν μπορείς να πεις ότι δεν σε σηκώνεται πια και δεν πειράζει.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Ιαν 2017, 22:26

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:
The monastery library preserves the second largest collection of early codices and manuscripts in the world, outnumbered only by the Vatican Library. It contains Greek, Arabic, Armenian, Coptic, Hebrew, Georgian, and Aramaic texts

Saint Catherine’s Monastery lies on the Sinai Peninsula in Egypt, at the mouth of a gorge at the foot of Mount Sinai. The Orthodox monastery has been called the oldest working Christian monastery in the world

Όσοι είναι εκεί μέσα κάνουν όντως έρευνα ή αντλούν υπερηφάνια και ευχαρίστηση που συντηρούν μοναδικά έργα τέχνης 1600 ετών.

Αν και δεν ανήκω στις παραπάνω επαγγελματικές κατηγορίες, ομολογώ ότι θα ήθελα πολύ κάθε μέρα να περνάω αρκετές ώρες στην εκεί βιβλιοθήκη, να μάθω να διαβάζω αρχαία ελληνικά, να θαυμάζω τις μικρογραφίες στα χειρόγραφα, να ξεναγώ τους τουρίστες, κλπ.

Α οκ εσυ λες για φιλολογικη δουλεια,εγω λεω για θετικες επιστημες.

Εξ άλλου, αυτό που σχεδιάζω για τα γερατιά μου, ουσιαστικά είναι ο αναχωρητισμός. Θέλω να πάω σε μια ερημιά και να ζήσω όσο το δυνατόν πιο αυτάρκης. ΤΟ μόνο που με χαλάει είναι η έλλειψη της συντρόφου. Έχουν βγει και τα βιάγκρα τώρα και γάμησέ τα, δεν μπορείς να πεις ότι δεν σε σηκώνεται πια και δεν πειράζει.

E ναι ρε,αλλα ειναι ακριβο το γαμημενο το χαπι,οσο η πουτανα παιζει να πηγαινει :D
Παντως αν μπορεις να προσαρμοστεις στο μοναστηρι,περνας gg.
Ολες οι ωρες ειναι γεματες γιατι ολο σε βαζουν να κανεις κατι,και ολη την ωρα λες μια συγκεκριμενη προσευχη απο μεσα σου (''Κυριε Ιησου Χριστε ελεησον με νομιζω'').
Οσο να ναι ξενοιαζεις,γλυτωνεις απο διαφορες εγνοιες,και εχεις την ασφαλεια οτι εχεις σωσει την ψυχη σου.
Αντε να σου σηκωθει κιολας μετα,οταν δε βλεπεις ποτε γυναικες και ολη μερα εισαι στο τρεξιμο και λες προσευχες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 06 Ιαν 2017, 23:48

Λαχουρένιος έγραψε:Αυτο που περιγραφεις με τα επιτρεπεζια,τις επισκεψεις σε σπιτια κλπ,αφορα παιδια δημοτικου, στο γυμνασιο βγαιναμε στην περιοχη μας δειλα δειλα μεχρι τις 11-12 και στο λυκειο μεχρι 1-2 αλλες φορες κεντρο και αλλες φορες εκει που μεναμε.Υπαρχει και το θεμα με τις συγκοινωνιες,λεωφορεια εχει μεχρι τις 12 και μετρο μεχρι τις 2 (Παρασκευες και Σαββατα) και αυτο σε περιοριζει αν δεν εχεις αυτοκινητο.

Προφανως τα σαββατα ολα αυτα,γιατι τις αλλες μερες ειχαμε σχολειο.

Σου λεω τωρα για το μεσο παιδι.Υπηρχαν και τα ακρα,δηλ. οι τελειως χυμα ή οι πολυ καταπιεσμενοι.

Αλλα οτι τα παιδια της πολης μεγαλωνουν εσωκλειστα δεν ισχυει.

Δεν γίνεται λόγος για τα παιδιά της πόλης, αλλά για τα παιδιά των Αθηνών.

Σε πόλη 1.000.000 κατοίκων μεγάλωσα, αλλά με την Αθήνα έχει τεράστια διαφορά, υπήρχε η αίσθηση της γειτονιάς, των συνοικιακών καφετεριών, μπαρ, κλπ.

Λογικό είναι να την αγαπάς την Αθήνα, εκεί μεγάλωσες. Λογικό επίσης να σου φαίνεται νορμάλ, επειδή έχεις ζήσει μόνο εκεί Η πραγματικότητα όμως είναι ότι πρόκειται για έκτρωμα, για τέρας Φρανκεστάϊν που μπορεί να συγκριθεί μόνο με την Ντάκα Μπαγκλαντές.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 07 Ιαν 2017, 02:48

Λαχουρένιος έγραψε:
Λολ,ρε φιλος,με την κοκκινη γραμμη κανεις 25-30 λεπτα απο ελληνικο-συνταγμα και απο ανθοπουλη προς συνταγμα ειναι γυρω στα 45 λεπτα.Σου μιλαω για τα ακρα,αν μενεις πχ Ηλιουπολη αντι για Βουλα ή Γλυφαδα,φτανεις πιο γρηγορα.

Ναι με S-Bahn Γερμανίας τα 45 λεπτά μπορείς να πας 70 χιλιόμετρα μακρυά, για να μην πούμε τις υπερταχίες που μέσα με μία ώρα καλύπτουν 300 χμ, ο συνδυασμός αυτός του τρένου, είναι για να καλύψει τις αποστάσεις μέσα στην πόλη, αλλά και με τα προάστια και χωριά, η Αθήνα έχει ένα παρόμοιο και λέγεται Ηλεκτρικός και Προαστιακός που είναι τόσο άσχημα συνδυασμένα με το κέντρο, κατά την γνώμη μου επειδή η Αθήνα είναι πολύ στενή πόλη, μια τρύπα φτιαγμένη από χωριουδάκια ο ένας πάνω στον άλλο, δεν διαθέτει καθόλου πράσινο, είναι τίγκα στο καυσαέριο και τα αιωρούμενα σωματίδια, άφηνα το παράθυρο ανοιχτό να πάρει καθαρό αέρα το σπίτι και κάθε μέσα γέμιζε μαύρα αιωρούμενα σωματίδια από τα καυσαέρια. Η ηχορύπανση στο φουλ και γενικότερα σε όλη την Ελλάδα. Κατά την γνώμη μου πρέπει να υπάρχουν κάμερες κυκλοφορίας στα φανάρια παντού και προστίματα ηχορύπανσης αφόρητα.

Τέλος καταλαβαίνω γιατί μπαίνουν τα τρένα μέσα κάθε χρόνο, ε πως να μην μπαίνουν αφού κλέβουν οι ΔΥ και πέραν αυτού οι ζημιές που γίνονται στα τρένα είναι ανυπολόγιστες, γύφτοι να κόβουν καλώδια να κλέψουν τον χαλκό, αυτούς έπρεπε να τους είχαν μουρλάνει στα πρόστιμα και στο αφόρητο ξύλο, αλλά να μην τους δείρουμε να μην τους κόψουμε πρόστιμο, να πάρουμε καμιά ψήφο και άστους να κλέβουν.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Επιστροφή σε “Διεθνή”