Προέλλην έγραψε:ВладимирВладимирович έγραψε:Χθες φουλαρα το φολξβαγκεν τιγκουαν μου
Διάβασα μέχρι εδώ.
Στ@@μου.

Προέλλην έγραψε:ВладимирВладимирович έγραψε:Χθες φουλαρα το φολξβαγκεν τιγκουαν μου
Διάβασα μέχρι εδώ.

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:ВладимирВладимирович έγραψε:Χθες φουλαρα το φολξβαγκεν τιγκουαν μου με τιμη λίτρου 48 ρουβλια. Βι-παουερ, μαλιστα.
Εσεις τι κανετε, ολα καλα;
Αν καποιος γειτοινας σου θελει να αγορασει φολξβαγκεν τιγκουαν μπορει να το κανει;

Λαχουρένιος έγραψε:Adminović έγραψε:Δεν είναι υπερεκτιμημένα τα σμάρτφον.
Από σμάρτφον πλέον κανείς μπορεί να αγοράζει, να πληρώνει λογαριασμούς μέχρι να κάνει όλες τις τραπεζικές του συναλλαγές ή ακόμα και την ίδια τη δουλειά του.
Δεν το έχουν όλοι το σμάρτφον για σέλφιζ και ανέβασμα στα μκδ.
Άλλο θέμα βέβαια το αν θα δώσεις 200 ή 1000 ευρώ για το σμάρτφον. Το 1000αρι συνήθως είναι για το brand, χωρίς να σου προσφέρει κάτι ιδιαίτερο. Απλά είναι για να το βγάζεις από την τσάντα και να πουλάς μούρη (και να σε στοχοποιούν οι κλέφτες).
Οταν λεω υπερεκτιμημενα δεν εννοω αχρηστα, απλα ειναι πολυ ακριβα σε σχεση με την χρηση που κανει ο μεσος χρηστης και σε σχεση με το ποσο διαρκουν. Εγω το χρησιμοποιω πιο πολυ σαν mp3 και για να διαβαζω pdf οταν ειμαι εκτος σπιτιου και θελω να απασχοληθω καπου.

ВладимирВладимирович έγραψε:Προέλλην έγραψε:Διάβασα μέχρι εδώ.
Στ@@μου.

Προέλλην έγραψε:ВладимирВладимирович έγραψε:Στ@@μου.
Προσεχώς, πίσω στη ρωσική τεχνολογία:
Μέχρι τότε, μπορείς να χαρείς ακόμη λιγο την φιγούρα στους δρόμους του 3ου κόσμου με την δυτική τεχνολογία.

Προέλλην έγραψε:Ο Ευρωπαίος ο Έλληνας λένε στην γειτονιά για σένα. Σε λίγο καιρό θα σε παρακαλάνε να τους φέρνεις λαθραία καλσόν.

ВладимирВладимирович έγραψε:ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Αν καποιος γειτοινας σου θελει να αγορασει φολξβαγκεν τιγκουαν μπορει να το κανει;
https://yandex.ru/search/touch/?text=фо ... ве+&lr=213