Ουρτ ρε τσοκαρα που θα μιλησετε και για ηθικη...
Γινατε πλυντηριο του τυπου που εφερε το νεοφιλελευθερισμο στην Ελλαδα...

.

Αρίστος έγραψε:Αμα δεν σας καθονται στο στομαχι οι συνδικαλιστες της ΝΔ τοτε γιατι συγκυβερνησατε με το Μητσοτακη;![]()

Λαχουρένιος έγραψε:Αρίστος έγραψε:Αμα δεν σας καθονται στο στομαχι οι συνδικαλιστες της ΝΔ τοτε γιατι συγκυβερνησατε με το Μητσοτακη;![]()
Και ο τοτε ΣΥΡΙΖΑ συγκυβερνησε με τον Μητσοτακη

Λαχουρένιος έγραψε:oldjedi έγραψε:![]()
Πολυ γελοια η κατασταση ...
Εχεις ενα τεμπελη που υποστηριζει το ΚΚ ( χωρις το Ε ) του οποιου η πολιτικη πραγματικοτητα κατερρευσε παταγωδως , να προσπαθει με διαφορες μλκιες να κατηγορησει καποιον που δεν ειναι κουμμουνιστης γιατι υπηρξε για ενα χρονο συνδικαλιστης της ΔΑΚΕ ...
Ο ορισμος της μλκιας ...
Αλλα απο κουμμουνιστη ειναι υπερβολη να περιμενεις κατι καλυτερο ...
Προσωπικα τους δικαιολογω ... ειναι ολοι ατομα με ψυχολογικα και διανοητικα προβληματα ...
Περαστικα ...αν και αμφιβαλλω ... η κατασταση τους ειναι χωρις ελπιδα ...
Ολντ
Ο ''τεμπελης'' δουλευει 40ωρο στον ιδιωτικο τομεα και βρηκε την δουλεια μεσω συνεντευξης.
Κολοκυθια ...Αλλα φορουμ ειναι , κανενας δεν σε ελεγχει για οσα λες , επομενως μπορεις να λες οτι θελεις ...
ΔΕΚΟτζηδες και γενικα ατομα που προοδευσαν με την βοηθεια κομματων δεν ειναι σε θεση να μου ασκησουν κριτικη.
Αυτοι που δουλεψαν 37 χρονια στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ , εχουν καθε δικαιωμα να σου κανουν την οποιαδηποτε κριτικη εφοσον συνεχιζεις να λες μλκιες ...
Εμενα η αγορα με αξιολογει καθημερινα και με εγκρινει, εσυ στην αγορα θα βουλιαζες για αυτο χωθηκες στην ΔΕΚΟ με την βοηθεια της χουντας.
Καϋμενο παιδι ... σε εχει χτυπησει κατακεφαλα ... Συνεχιζεις να λες μλκιες ...
Ολντ
Αρίστος έγραψε:Εγω δεν ειμαι κανα πλυντηριο για να ξεπλενω το Συνασπισμο του αληταρα του Κωνσταντοπουλου

Λαχουρένιος έγραψε:Μονο το κομματι του ΚΚΕ που μετα εκανε το ΝΑΡ ηταν κατα της συγκυβερνησης.
Οι υπολοιποι μοκο, και ειδικα οι ΣΥΡΙΖΑιοι που πηρανε υπουργεια σε εκεινη την κυβερνηση.
) στην συγκυβερνηση
Λαχουρένιος έγραψε:Αρίστος έγραψε:Εγω δεν ειμαι κανα πλυντηριο για να ξεπλενω το Συνασπισμο του αληταρα του Κωνσταντοπουλου
Δηλαδη το συμβολαιο σου με τον ΣΥΡΙΖΑ λεει οτι θα εισαι πλυντηριο του μονο για τα γεγονοτα του '12 και επειτα?