Πάρτε ζώα

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Πάρτε ζώα

Δημοσίευσηαπό pluton » 06 Ιαν 2017, 14:55

Admin έγραψε:Με τίποτα δεν έχει μόνο 90.000 κατοίκους ο Βόλος. Εκτός αν μιλάμε μόνο για το κέντρο της πόλης.
Είχα πέσει μια φορά σε κίνηση στην Ιάσονος εκεί, μου θύμισε λίγο Πανεπιστημίου, Αθήνα. Πάντως όντως είναι πολύ καλύτερα από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Εγώ θα προτιμούσα ακόμα πιο μικρές πόλεις, πχ Χαλκίδα.

Ο Βόλος πράγματι είναι μια πολύ όμορφη πόλη και πολύ καλά ρυμοτομημένη, είναι μια πόλη που βρίσκεις πολύ εύκολα που είσαι. Πριν δημιουργηθούν όλες αυτές οι πολυκατοικίες ήταν υπέροχος με τις μονοκατοικίες με τις αυλές και τους κήπους του. Τώρα μου λέγανε ότι έχει φτιαχτεί μια προβλήτα μέσα στο λιμάνι για βόλτα.

Φυσικά δεν μιλάμε για τα τσιπουράδικα του Αγ Κωνσταντίνου. Δεν ξέρω όμως αν πράγματι είναι τόσο μεγάλη πόλη. Έχει 90.000 πληθυσμό ό Βόλος;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 06 Ιαν 2017, 15:20

Το ΑΟ εκτος του οτι ειναι ωραιο σαν τοποθεσια,εχει γινει λιγο μοδα την τελευταια 20ετια λογω Παισιου,και αρκετοι απο αυτους που το επισκεπτονται,πανε για να μαθουν το μελλον τους απο γεροντες.

Οι ελληνες βλεπουν τον χριστιανισμο σαν μαγεια.Θα ασπαστουν ο,τι εχει τζερτζελο ή το βλεπουν σαν φυλακτο,αλλα δε σημαινει οτι θα ασπαστουν τον χριστιανικο τροπο ζωης.

Ετσι οπως πηγαινουν στο ΑΟ για να ακουσουν προφητειες απο μοναχους και θα αγορασουν εικονες για να τους ''φυλανε'',ετσι θα σκασουν και λεφτα σε μεντιουμ και αστρολογους και θα φορεσουν μπλε χαντρες και αλλα φυλακτα.
Πανε πχ στην Ανασταση για μιση ωρα για να παρουν το Φως που θεωρουν οτι θα τους προφυλαξει απο το κακο,αλλα την υπολοιπη λειτουργια δε θα κατσουν να την ακουσουν ποτε.

Ολα τα παραπανω χρειαζονται θυσιες.Πχ οι νηστειες αμα τις βαλεις κατω πιανουν τουλαχιστον το μισο χρονο.Το να πηγαινεις εκκλησια καθε Κυριακη σημαινει να θυσιασεις το ξενυχτι του Σαββατου και να νηστεψεις την προηγουμενη μερα.

Ή θελει κοτσια να πας σε εναν ξενο και να του πεις ο,τι κακο εχεις κανει στους αλλους,ή να καθεσαι να σε βλαπτουν χωρις να εκδικεισαι.
Για τις προγαμιαιες σχεσεις δεν το συζητω,οσους ''χριστιανους'' ξερω ή εχουν γκομενα/ο ή θελουν να αποκτησουν και γαμο μετα τα 30,ενω η εκκλησια λεει ή μικρος παντρεψου ή μικρος καλογερεψου.

Το να φορεσεις ενα σταυρο ή να αγορασεις μια εικονα δεν χρειαζονται θυσιες.

Για να πούμε την αλήθεια αυτό που περιγράφεις για το ΑΟ ισχύει μόνο για τους Θεσσαλονικείς, έχω βρει αντροπαρέες με τα παιδιά τους (αγοράκια) που επισκέπτονται το ΑΟ για Σαββατοκύριακο (τώρα με τα γρήγορα πλοία, αν έχεις κλείσει εκ των προτέρων θέση πας και γυρίζεις πολύ σύντομα). Δεν ισχύει για αυτούς που μένους πχ στην Αττική. Θες μια μέρα να πας να διανυκτερεύσεις την Ουρανούπολη θες 3-4 ώρες με το πλοίο μέχρι Δάφνη και μετά όπου πας και φυσικά μια μέρα να γυρίσεις. Είναι δηλαδή μια χρονοβόρα, κουραστική και πολυέξοδη υπόθεση.

Η αναζήτηση πνευματικών για επίλυση αναζητήσεών σου είναι κάτι που πάντα ήταν στο μυαλό των επισκεπτών ... Τώρα τελευταία είναι αδύνατη η εύρεση τέτοιων καλογήρων διότι είναι ορδές οι επισκέπτες και ποιος προλαβαίνει να πρωτομιλήσει... οι άνθρωποι αυτοί (καλόγηροι) ξεθεώνονται στην δουλειά για να περιποιηθούν τους επισκέπτες, που να βρεθεί χρόνος για συζητήσεις. Παλιά διατίθετο ένας καλόγερος κάθε μέρα να μιλήσει, αλλά και αυτό έχει σταματήσει, είναι μεγάλος ο αριθμός των επισκεπτών. Πιά σκέπτομαι να μη επισκέπτομαι μονές αλλά σκήτες μήπως και βρεθεί διαθέσιμος μοναχός (και αυτό όμως είναι δύσκολο διότι στις σκήτες πρέπει να έχεις γνωστό) Πέρυσι που πήγα στην Παναγούδα (κελί του π Παισίου), έχει δύο τρεις μοναχούς που τον αντικατέστησαν, έβαζαν στο ναίδιο του ομάδες 6-7 άτομα μέσα (οι άνθρωποι λόγω πληθώρας είχαν συντομέψει πολύ το πράγμα, έδιναν σε κάθε ομάδα κάποια ενημερωτικά έντυπα).

Από αυτά που σου γράφω καταλαβαίνεις τι γίνεται από κόσμο στο ΑΟ (προσωπικά είχα την τύχη να έχω εμπειρίες από παλαιές επισκέψεις μου).

Τώρα για τους Χριστιανούς έτσι από συνήθεια. Ναι υπάρχουν και είναι πολλοί. Ξέρεις τι γίνεται με αυτούς; Στην πρώτη δυσκολία ή τα πρώτα σοβαρά προβλήματα γίνονται ένθερμοι Χριστιανοί.

Σοβαρο ποιοτικο χαρακτηριστικο θα ηταν να υπηρχαν ενδειξεις οτι οι ελληνες ακολουθουν το χριστιανικο τροπο ζωης
πχ

-εκκλησια και κοινωνια καθε κυριακη
-εξομολογηση
-τηρηση νηστειων
-αποχη απο προγαμιαιες σχεσεις
-ληψη αποφασεων με βαση τις διδασκαλιες του Χριστου,για παραδειγμα οταν σε χτυπανε να μην εκδικεισαι αλλα να καθεσαι να τρως και αλλο
κλπ

Ζητάς πολλά πράγματα από ανθρώπους που βομβαρδίζονται από πειρασμούς, έγνοιες κλπ αποσπάσεις (καριέρες, σπουδές, εργασίες κλπ) ο κάθε ένας στον βαθμό που μπορεί και σιγά σιγά βλέπεις πράγματα που δεν τα περίμενες.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 06 Ιαν 2017, 15:36

Αυτός δλδ λέει ψέματα?: https://newmartyrephraim.wordpress.com/2016/01/26/αγιο-οροσ-ομοφυλοφιλια-εθισμοσ-σε/

Σου υποσχέθηκα ότι για αυτό το θέμα θα το συζητούσα και με κάποιους γνωστούς μου. Αν και εγώ έχω άποψη αλλά ας σου βάλω την πρώτη απάντηση που πήρα από κάποιο πολύ αξιόλογο άνθρωπο (γιατρός)

....η όλη συμπεριφορά αυτού του μοναχού μου φαίνεται πολύ περίεργη. Αντί να κοιτάξει να διορθώσει τα χάλια του.

Κάθεται και γράφει βιβλία για τα, δήθεν, προβλήματα που έχουν οι μοναχοί στο Αγιον Όρος. Μάλιστα αν κατάλαβα καλά έφτασε να

κατηγορήσει και τον Εφραίμ το Φιλοθείτη, (Αριζόνας) που η προσφορά του είναι τεράστια και η συμπεριφορά του φθάνει στα όρια της Αγιοσύνης. Ερωτώ:

Εχει άδεια από το γέροντά του να γράψει για τα θέματα αυτά? Δεν το αναφέρει πουθενά.

Αν ενδιαφερόταν πραγματικά για κάποιες από αυτές τις παρατυπίες, που δεν αποκλείεται σε κάποιο μικρό ποσοστό να υπάρχουν (άνθρωποι με αδυναμίες είναι και οι μοναχοί), θα φρόντιζε να αντιδράσει με άλλο τρόπο όπως αρμόζει με το αγγελικό σχήμα που φέρει (εξομολόγηση, προσευχή, συζήτηση με τους αδελφούς του κλπ).

Ο τρόπος που αντιδρά είναι καθαρά κοσμικός και αλαζονικός. Δεν θα εκπλαγώ αν υπάρχει και κάποια περίεργη ουρά πίσω του (παπικοί, μασωνία κλπ).....

Και άλλος (έχει στενότατη σχέση με ΑΟ ) μόλις μου έστειλε:

.......... Δημοσίευμα 2001;;;

Ο Γέρων Εφραίμ Αριζόνας;;

Θα τρελλαθούμε;

Όχι δεν γίνοναται αυτά. Υπάρχουν μεμονωμένα περιστατικά ιδίως σε σκήτες

που δεν ελέγχονται.

Αυτός ο μοναχός έφυγε από τον άγιο Αιμιλιανό Σιμωνόπετρας!!

Έχει πρόβλημα μεγάλο.

Υπάρχει αρχιμανδρίτης Αγιορείτης που <<ξυρίστηκε>> και γράφει βιβλία κατα της εκκλησίας και για το Χριστό!!

Η ειρωνία είναι ότι ο αδελφός του παραμένει στο Άγιο Όρος...
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 06 Ιαν 2017, 20:03

Λαχουρένιος έγραψε:[90.000 ε?Σωπα,τοσο ειναι ενα μονο προαστιο της Αθηνας.

Δεν μιλάμε για ψωλές εδώ, αλλά για πόλεις. 90.000 πληθυσμός σημαίνει ότι η πόλη είναι ικανώς μεγάλη ώστε να προσφέρει τα περισσότερα απ ότι προσφέρει μια μετρόπολη, χωρίς κανένα απο τα αρνητικά της (καυσαέρια, εγκληματικότητα, αποστάσεις που σου τρώνε την ζωή, κοκ)

Λαχουρένιος έγραψε:Ωραιος ο Βολος,εχω περασει καλα,αλλα για διακοπες μονο,μεσα σε μερικους μηνες θα τον βαριομουν.

Τι θα βαριόσουν δλδ; Την ίδιες διαδρομές που κάνεις για να πας στην δουλειά, τα ίδια μαγαζιά, τους ίδιους περαστικούς στον δρόμο;
Στην Αθήνα δλδ κάθε μέρα απ άλλο δρόνο στην δουλειά, κάθε φορά που βγαίνεις, τα τελευταία 10 ας πούμε χρόνια πας σε διαφορετικό μαγαζί;

Στην Αθηνα μου αρεσει περισσοτερο απ'ολα η ανωνυμια και η μοναχικοτητα.Βρισκω τους ανθρωπους της επαρχιας αξεστους,ανακατωσουρηδες και οπισθοδρομικους.

Eκτός κι αν αναφέρεσαι σε χωριά και κωμοπόλεις, προσωπική μου εντύπωση είναι ότι δεν ισχύει. Κατά κανόνα οι των περιφερειακών πόλεων είναι πολύ πιο σνομπ από τους Αθηναίους.

Επισης,εχει ποικιλια που δεν βρισκεις αλλου,θαλασσα στα νοτια,πρασινο και γκλαμουρια στα βορεια,βρωμια και γκριζο στο κεντρο (εχει και αυτο τη χαρη του),βουνο δεν εχει αλλα χεστηκα.

Ναι, αλλά αυτά είναι αποστάσεις/χρόνοι σαν να πηγαίνεις απο Βόλο στη Θεσνίκη. Αν είναι να βάλουμε τι έχεις σε τέτοιους χρόνους κοντά απο περιφερειακή πόλη, γάμησέ τα. Εδώ μιλάμε που μπορείς να βρεθείς μέσα σε 10-20 λεπτά, όσο χρειάζεσαι δλδ για να πας στο μάρκετ στην Αθήνα.

Οι μετακινησεις πλεον με το μετρο δεν ειναι πια τραγικες,μεχρι το τελος της δεκαετιας θα επεκταθει στον Πειραια,ασε που η ταλαιπωρια αφορα σχεδον αποκλειστικα το κεντρο.Αν μενεις σε ενα προαστιο,το να πας απο την μια μερια του στην αλλη ειναι πολυ απλο.

Εντάξει, αν είναι να μένεις σε προάστιο είναι σαν να μένεις στην επαρχία. Βασικά, αν μένεις Αλεξανδρούπολη, στο ίδιο χρόνο φτάνεις στο κέντροτης Αθήνας με το να μένεις σε προάστιο.
Μην σου φαίνεται υπερβολή αυτό, πολλοί Αλεξανδροπολίτες κατεβαίνουν για ΣΚ ή αυθημερόν Αθήνα, για θέατρα, συναυλίες κλπ. Το αεροδρόμιό τους είναι 10 απο οπουδήποτε στην πόλη, η πτήση 50 λεπτά και το κόστος μικρό.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 06 Ιαν 2017, 20:08

Metranion έγραψε:
Απο ποτε εχεις να πας Αθηνα?Πλεον το Μετρο καλυπτει απο Ελληνικο μεχρι το Περιστερι,και απο το Χαιδαρι μεχρι το αεροδρομιο.Συντομα η μπλε γραμμη θα φτανει μεχρι Πειραια.
Δεν σου οτι δεν τρως χρονο,τρως,αλλα οχι μεσα στην ιδια περιοχη.Το κεντρο ειναι που γαμιεται.

To μετρό δεν καλύπτει περιοχές, το μετρό καλύπτει το να πας από περιοχή σε περιοχή, για να καλυφθούν οι περιοχές ή πρέπει να φτιαχτούν γραμμές λεωφορείων ή τραμ, αυτό που έχω καταλάβει οι λεωφορειογραμμές δεν αποτελούν την ιδανική περίπτωση, επομένως καλό είναι να γεμίσει με τραμ, παρά με λεωφορεία. Στο Βερολίνο για παράδειγμα που πήγα και έμεινα για λίγο καιρό είναι απίστευτη η εξυπηρέτηση αν και οι γραμμές είναι παμπάλαιες και φτιαγμένες στα πρότυπα των αμερικανών, πλατύτερες σιδηροτροχές, ακόμη και τα τρένα μοιάζουν με εκείνα των αμερικάνικων.

Πάρε ένα δείγμα, η αθήνα που κατοικείται από 4 εκατ, κανονικά θα πρέπει να έχει τα διπλάσια του Βερολίνου, περισσότερες γραμμές απ ότι βλέπεις σε αυτό το πλάνο. Σύγκρινέ το με της Αθήνας, να δεις πόσες δεκαετίες είναι πίσω και γενικότερα η Ελλάδα, χωρίς ευρωπαϊκή βοήθεια έργα δεν θα γινόντουσαν, αυτό να το θυμάσαι και τώρα βρίζουμε τους κακούς ευρωπαίους.

Ναι ρε μλκς, ποιο μετρό Αθήνας κλπ, δεν ντρέπεστε λίγο οι Αθηναίοι, 5.000.000 κόσμος, με ένα μετρό μινιόν όσον αφορά τις γραμμές αναλογικά με τις αναλόγου πληθυσμού μετροπόλεις του πλανήτη, και καμαρώνετε και σαν γύφτικα σκεπάρνια; Κανονικά την λέξη μετρό δεν θα έπρεπε καν να την αναφέρετε για να μην σας γιουχάρει ο κόσμος :D
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Ιαν 2017, 20:11

pluton έγραψε:Ζητάς πολλά πράγματα από ανθρώπους που βομβαρδίζονται από πειρασμούς, έγνοιες κλπ αποσπάσεις (καριέρες, σπουδές, εργασίες κλπ) ο κάθε ένας στον βαθμό που μπορεί και σιγά σιγά βλέπεις πράγματα που δεν τα περίμενες.

Mα ολα αυτα ειναι που σε κανουν χριστιανο.Αλλιως δηλωνω και γω σαολιν μοναχος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 06 Ιαν 2017, 20:14

pluton έγραψε:
Κάτσε ρε συ, 50 χρονών 3η ηλικία :sgrat:

Εσύ που την τοποθετείς την τρίτη ηλικία;

Αν 50 χρονών δεν είσαι τρίτη ηλικία σίγουρα της χτυπάς την πόρτα για να μπεις στην τρίτη ηλικία.

Την 3η ηλικία την καταλαβαίνω στα 65, όπως όλος ο κόσμος.

Αντικειμενικά έχει να κάνει με την σωματική/βιολογική/νοητική γύρανση του καθενός.
Ένας που κάνει διατροφή απο νέος, προλαμβάνει τα προβλήματα υγείας (αυτά που θεραπεύονται δλδ, αν τον χτυπήσει καμιά ανίατη εντάξει) και έχει επαφή με νέο κόσμο, στα 60 μπορεί να είναι τρυφερούδι.
Άλλος πάλι που έκανε σωματικές εργασίας απο τα 15, τρώει πατσιές, λίπια σοροπιαστά κλπ, δεν μπορεί να επισκέπτεται καλούς γιατρούς, οι συναναστροφές του είναι μπαρμπάδες σε καφενεία κλπ, ε αυτός θα είναι σαν 65 στα 50 του, ίσως και απο τα 40 του.

Γενικά έχω παρατηρήσει ότι μεγάλο ρόλο παίζει το επάγγελμα στην νοητική γύρανση. Ένας μηχανικός ας πούμε, λχ αρχιτέκτονας, στα 65 ή ακόμη και στα 70, μπορεί και μαθαίνει την καινούργια έκδοση του AutoCAD, ή το τάδε πρόγραμμα για στατικά, το μυαλό προπονείται διαρκώς και είναι ξυράφι.
Ένας αγρότης ή ένας υπάλληλος που έχει μηχανικά καθήκοντα καίει κύτταρα απο την εγκεφαλική απραξία απο τα 50.
Δεν το γράφω στα πλαίσια ελιτισμού, αλλά σε αυτά της αντικειμενικότητας.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Ιαν 2017, 20:21

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Δεν μιλάμε για ψωλές εδώ, αλλά για πόλεις. 90.000 πληθυσμός σημαίνει ότι η πόλη είναι ικανώς μεγάλη ώστε να προσφέρει τα περισσότερα απ ότι προσφέρει μια μετρόπολη, χωρίς κανένα απο τα αρνητικά της (καυσαέρια, εγκληματικότητα, αποστάσεις που σου τρώνε την ζωή, κοκ)

Ο Βολος και οι περισσοτερες επαρχιες πολεις ειναι σαν ενα προαστιο μονο της Αθηνας.Αυτο δεν ειναι κακο ή καλο απο μονο του,ειναι τι θελει κανεις,αλλα για μενα που εχω μεγαλωσει στην πρωτευουσα θα μου φαινοταν πολυ περιοριστικο.

Τι θα βαριόσουν δλδ; Την ίδιες διαδρομές που κάνεις για να πας στην δουλειά, τα ίδια μαγαζιά, τους ίδιους περαστικούς στον δρόμο;
Στην Αθήνα δλδ κάθε μέρα απ άλλο δρόνο στην δουλειά, κάθε φορά που βγαίνεις, τα τελευταία 10 ας πούμε χρόνια πας σε διαφορετικό μαγαζί;

Την Αθηνα θες μια ζωη να την ανακαλυψεις.Τις αλλες πολεις,αρκει να κανεις μερικα χρονια ως φοιτητης.

Eκτός κι αν αναφέρεσαι σε χωριά και κωμοπόλεις, προσωπική μου εντύπωση είναι ότι δεν ισχύει. Κατά κανόνα οι των περιφερειακών πόλεων είναι πολύ πιο σνομπ από τους Αθηναίους.

Το σνομπ δεν αποκλειει το ανακατωσουρης και αξεστος.

Ναι, αλλά αυτά είναι αποστάσεις/χρόνοι σαν να πηγαίνεις απο Βόλο στη Θεσνίκη. Αν είναι να βάλουμε τι έχεις σε τέτοιους χρόνους κοντά απο περιφερειακή πόλη, γάμησέ τα. Εδώ μιλάμε που μπορείς να βρεθείς μέσα σε 10-20 λεπτά, όσο χρειάζεσαι δλδ για να πας στο μάρκετ στην Αθήνα.

Ρε μαλακα,το γαμησες,εχεις ζησει οντως Αθηνα ή επηρεαζεσαι απο τα κλισε?
Με συνδιασμο αμαξιου-ΜΜΜ πας οπου θες σε λιγοτερο απο μια ωρα,ακομα και σε ωρες αιχμης.

Δεν σου λεω οτι η Αθηνα δεν υστερει σε μετακινησεις απο επαρχια,αλλα ειναι λογικο γιατι η Αθηνα ειναι οσο 20 επαρχιακες πολεις μαζι.Απλως δεν ειναι οπως το παρουσιαζεται,λες και ειμαστε ολη μερα στο τιμονι.

Εντάξει, αν είναι να μένεις σε προάστιο είναι σαν να μένεις στην επαρχία. Βασικά, αν μένεις Αλεξανδρούπολη, στο ίδιο χρόνο φτάνεις στο κέντροτης Αθήνας με το να μένεις σε προάστιο.
Μην σου φαίνεται υπερβολή αυτό, πολλοί Αλεξανδροπολίτες κατεβαίνουν για ΣΚ ή αυθημερόν Αθήνα, για θέατρα, συναυλίες κλπ. Το αεροδρόμιό τους είναι 10 απο οπουδήποτε στην πόλη, η πτήση 50 λεπτά και το κόστος μικρό.

Λολ,ρε φιλος,με την κοκκινη γραμμη κανεις 25-30 λεπτα απο ελληνικο-συνταγμα και απο ανθοπουλη προς συνταγμα ειναι γυρω στα 45 λεπτα.Σου μιλαω για τα ακρα,αν μενεις πχ Ηλιουπολη αντι για Βουλα ή Γλυφαδα,φτανεις πιο γρηγορα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 06 Ιαν 2017, 20:24

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Ζητάς πολλά πράγματα από ανθρώπους που βομβαρδίζονται από πειρασμούς, έγνοιες κλπ αποσπάσεις (καριέρες, σπουδές, εργασίες κλπ) ο κάθε ένας στον βαθμό που μπορεί και σιγά σιγά βλέπεις πράγματα που δεν τα περίμενες.

Mα ολα αυτα ειναι που σε κανουν χριστιανο.Αλλιως δηλωνω και γω σαολιν μοναχος.

Ο μαναχισμός δεν είναι κακό πράγμα, υπό προϋποθέσεις όμως. Ας πούμε, απ ότι έχω δει σε ντοκιμανταίρ κλπ δλδ, προσωπικά δεν ξέρω, στην Σίμωνος Πέτρα έχει πολλούς ποιοτικούς μοναχούς, μέχρι με διδακτορικά. Αλλά αυτοί μπήκαν εκεί μετά τα 50, αφού είχαν ζήσει την ζωή τους, και φυσικά δεν πήγαν σαν θρησκόληπτα ανθρωπάκια, σαν δεσιδαίμονες που μιλάνε για διαόλια και 666 τσιπάκια, αλλά για να καλύψουν ανώτερες πνευματικές ανάγκες τους.

Κάτι άλλοι που μπαίνουν πολύ νεαροί, τους βλέπεις και είναι για λύπηση. Έβλεπα σε ντοκιμανταίρ, ο άλλος μπήκε λέει όντας φοιτητής, με έναυσμα ερωτική απογοήτευση. Έλεος δλδ. Άλλος, αδελφός σειράς μου στο στρατό, μπήκε για να ξεφύγει απο την πρέζα, πάλι νέος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Ιαν 2017, 20:27

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Ο μαναχισμός δεν είναι κακό πράγμα, υπό προϋποθέσεις όμως. Ας πούμε, απ ότι έχω δει σε ντοκιμανταίρ κλπ δλδ, προσωπικά δεν ξέρω, στην Σίμωνος Πέτρα έχει πολλούς ποιοτικούς μοναχούς, μέχρι με διδακτορικά. Αλλά αυτοί μπήκαν εκεί μετά τα 50, αφού είχαν ζήσει την ζωή τους, και φυσικά δεν πήγαν σαν θρησκόληπτα ανθρωπάκια, σαν δεσιδαίμονες που μιλάνε για διαόλια και 666 τσιπάκια, αλλά για να καλύψουν ανώτερες πνευματικές ανάγκες τους.

Κάτι άλλοι που μπαίνουν πολύ νεαροί, τους βλέπεις και είναι για λύπηση. Έβλεπα σε ντοκιμανταίρ, ο άλλος μπήκε λέει όντας φοιτητής, με έναυσμα ερωτική απογοήτευση. Έλεος δλδ. Άλλος, αδελφός σειράς μου στο στρατό, μπήκε για να ξεφύγει απο την πρέζα, πάλι νέος.

Τους μοναχους τους παραδεχομαι οτι ειναι αφιερωμενοι σε αυτο που πιστευουν.Οι κοσμικοι ειναι τραλαλα.Σαν ανθρωποι δεν ξερω πως ειναι.

Αλλα δε βρισκω το λογο να κλειστεις εκει μεσα,ειτε εισαι 20 ειτε 50.
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”