Η φωνή της Κίνας

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
blackpaint
Basic poster
Basic poster

Re: Η φωνή της Κίνας

Δημοσίευσηαπό blackpaint » 05 Απρ 2018, 20:50

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Λαϊκίζεις.

αν ημασταν στην ΚΙνα, θα ειχες δωσει τα στοιχεια μου στις αρχες και θα ειχα τιμηθει με επισκεψη τα χαραματα σπιτι μου απο τις αρχες. Το κατηγορητηριο επισης θα ηταν βαρυτερο, εχθρος της επαναστασης η κατι τετοιο.
0 .

nostromos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό nostromos » 05 Απρ 2018, 20:53

China holding Treasuries ‘nuclear option’ open in trade war with US
Published time: 5 Apr, 2018 13:25
https://www.rt.com/business/423288-us-t ... trade-war/
0 .
truth is game was rigged from the start ..........................vaya con dios

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Απρ 2018, 20:55

blackpaint έγραψε:

αν ημασταν στην ΚΙνα, θα ειχες δωσει τα στοιχεια μου στις αρχες και θα ειχα τιμηθει με επισκεψη τα χαραματα σπιτι μου απο τις αρχες. Το κατηγορητηριο επισης θα ηταν βαρυτερο, εχθρος της επαναστασης η κατι τετοιο.

Aν ησουν στην Κινα μαν, θα δουλευες σε κανενα σουετσοπ 16 ωρες/μερα.

Δεν νομιζω να σου μενε χρονος για ποσταρισματα ;)
0 .

blackpaint
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό blackpaint » 05 Απρ 2018, 21:15

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:
blackpaint έγραψε:γιατι ενα τοσο αυταρχικο και καταπιεστικο κρατος να γινει παγκοσμια υπερδυναμη;

Γι αυτό:

Εικόνα

Αυτη η φωτογραφια ειναι λογοκριμενη στην Κινα και δεν βγαινει ουτε στις μηχανες αναζητησης. Οι νεες γενιες κινεζων αγνοουν πληρως τα γεγονοτα της πλατειας τιεν αν μεν, επειδη εχουν λογοκριθει εντελως.

Εικόνα
αναζητηση για Τιεν ΑΝ Μεν στο κινεζικο και στο κανονικο γκουγκλ

Ο δε φοιτητης που στηθηκε ως αναχωμα στα τανκ αγνοειται, με την πιθανοτερη εκδοχη να συνεληφθει και να εκτελεστηκε λιγο μετα το συμβαν. Αν τυχον ζει, αγνοει ποσο προβληθηκε η πραξη του. 2500 ανθρωποι δολοφονηθηκαν απο το καθεστως εκεινες τις μερες και τουλάχιστον 20, ίσως και μέχρι 200 ατομα ειναι ακομα και σημερα στην φυλακη.

Οι αρχες επισης ηταν εχθρικες προς τους ξενους δημοσιογραφους, κατεστρεφαν συστηματικα φιλμ και φωτογραφικες μηχανες και απαγορευσαν τη ληψη φωτο η βιντεο με απειλη πολυχρονης φυλακισης.
0 .

blackpaint
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό blackpaint » 05 Απρ 2018, 21:16

Λαχουρένιος έγραψε:
blackpaint έγραψε:αν ημασταν στην ΚΙνα, θα ειχες δωσει τα στοιχεια μου στις αρχες και θα ειχα τιμηθει με επισκεψη τα χαραματα σπιτι μου απο τις αρχες. Το κατηγορητηριο επισης θα ηταν βαρυτερο, εχθρος της επαναστασης η κατι τετοιο.

Aν ησουν στην Κινα μαν, θα δουλευες σε κανενα σουετσοπ 16 ωρες/μερα.

Δεν νομιζω να σου μενε χρονος για ποσταρισματα ;)

ναι ρε λαχουρενιε, το ξερω, για το καλο των εργατων τους τα χει κομμενα αυτα το κρατος.
την εχουμε ξαναδει την ταινια
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 05 Απρ 2018, 21:32

blackpaint έγραψε:

Την επόμενη φορά που θα φας china-box ή steamed dumplings, να προσέχεις.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Απρ 2018, 21:35

blackpaint έγραψε:
ναι ρε λαχουρενιε, το ξερω, για το καλο των εργατων τους τα χει κομμενα αυτα το κρατος.
την εχουμε ξαναδει την ταινια

Πες μου ενα καθεστως-χωρα προτυπο για σενα
0 .

blackpaint
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό blackpaint » 05 Απρ 2018, 21:47

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Την επόμενη φορά που θα φας china-box ή steamed dumplings, να προσέχεις.

δεν τρωω κινεζικα, δεν αντεχω τα σαιντ εφξ του μονογλουταμινικου νατριου και αγαπαω τις γατες.

Λαχουρένιος έγραψε:Πες μου ενα καθεστως-χωρα προτυπο για σενα

καθεστως προτυπο δεν υπαρχει, ειναι οξυμωρο σχημα.
Οτι καλυτερο παντως υπαρχει στον κοσμο, ειναι στην ευρωπη. Ακομα και κινεζοι ολιγαρχες συμφωνουν, και οταν βαριουνται τη δαμοκλειο σπαθη του κομματος να κρεμεται μονιμα πανω απο τα κεφαλια τους και την επιπεδου μπλειντ ραννερ μολυνση, μεταναστευουν εκει.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Απρ 2018, 21:54

blackpaint έγραψε:καθεστως προτυπο δεν υπαρχει, ειναι οξυμωρο σχημα.
Οτι καλυτερο παντως υπαρχει στον κοσμο, ειναι στην ευρωπη. Ακομα και κινεζοι ολιγαρχες συμφωνουν, και οταν βαριουνται τη δαμοκλειο σπαθη του κομματος να κρεμεται μονιμα πανω απο τα κεφαλια τους και την επιπεδου μπλειντ ραννερ μολυνση, μεταναστευουν εκει.

Λογικα αναφερεσαι στην ΒΔ Ευρωπη, γιατι η ΝΑ Ευρωπη και οικονομικα προβληματα εχει και πολιτικα δεν εγινε φιλελευθερη παρα πριν μερικες δεκαετιες

Αυτες οι χωρες, πχ Αγγλια, Γαλλια ή Γερμανια, μπηκαν πρωτες στο παιχνιδι της βιομηχανιας και ειχαν αποικιες.

Με τα κερδη της εκβιομηχανισης και της αποικιακης εκμεταλλευσης μπορεσαν να εξασφαλισουν υψηλο βιοτικο επιπεδο, που με την σειρα του εκανε πιο ευκολη την εφαρμογη της αστικης δημοκρατιας γιατι η αρχουσα ταξη φοβοταν λιγοτερο τον λαο της σε αυτες τις χωρες καθως ηταν πιο χορτατες

Ακομα και εκει βεβαια ηταν μια δυσκολη διαδικασια με μπρος-πισω που εδραιωθηκε μολις μετα τον ΒΠΠ. Πιο πριν υπηρχαν εισοδηματικα κριτηρια, αποκλεισμος των γυναικων, πραξικοπηματα κλπ

Οι παραπανω συνθηκες δεν υπηρχαν στην νοτια και ανατολικη Ευρωπη, ποσο μαλλον στην Ασια που ειναι η Κινα, οποτε συγκρινεις διαφορετικες χωρες με διαφορετικη ιστορια και συνθηκες.

Δεν μπορει μια αστικη δημοκρατια τυπου ΜΒ να αναπτυχθει σε τριτοκοσμικα κρατη.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 05 Απρ 2018, 22:00

blackpaint έγραψε:
Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Την επόμενη φορά που θα φας china-box ή steamed dumplings, να προσέχεις.

δεν τρωω κινεζικα, δεν αντεχω τα σαιντ εφξ του μονογλουταμινικου νατριου και αγαπαω τις γατες.

Ρατσιστικό ποστ :lengua:
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Επιστροφή σε “Διεθνή”