Eγραψα, η προβοκατορικη ενεργεια της Τουρκιας την τελειωσε στον διπλωματικο τομεα , και ανεβασε την Ρωσια σε ακομα δυνατοτερη θεση.
Τωρα εδωσε το δικαιωμα στην Ρωσια να κατεβασει και αλλα αεροπλανα και πολεμικα σκαφη στην περιοχη, και να ελεγχει ολο τον Τουρκικο εναεριο χωρο , οτι κουνιεται.
Εχει δε την δυνατοτητα να καταριπτει ευκολα καθε πετουμενο οχημα ανεξαρτητα και της ταχυτητας του.
Το χειροτερο ομως ειναι οτι θα λειωσει στους βομβαρδισμους ολο το μηκος των Τουρκοσυριακων συνορων χωρις η Τουρκια να αρθρωσει λεξη πλεον και να σηκωσει αεροπλανακι.
Ο ταφος των τουρκομανων της Συριας.
Οι Τούρκοι κατέρριψαν Ρωσικό αεροσκάφος
-
exomotis
- Chiprleader

Re: Οι Τούρκοι κατέρριψαν Ρωσικό αεροσκάφος
Μάντης έγραψε:Τουρκική αυτοκινητοπομπή μόλις μπήκε στα εδάφη της Συρίας έγινε ολοκαύτωμα από βομβαρδισμούς.
Δεν έμεινε ούτε τασάκι .![]()
Η Τουρκία λέει ότι μέσα δεν είχε όπλα αλλά είχε ανθρωπιστική βοήθεια.
Αλλά δεν ξέρουν οι Τούρκοι ποιοι τους βομβάρδισαν.
Γάλλοι , Ρώσοι , Σύριοι ;
Νατο πριν τελειωσω να γραφω.
Που το ειδες ρε συντροφα?
0 .
-
Μάντης
- Basic poster

exomotis έγραψε:Eγραψα, η προβοκατορικη ενεργεια της Τουρκιας την τελειωσε στον διπλωματικο τομεα , και ανεβασε την Ρωσια σε ακομα δυνατοτερη θεση.
Τωρα εδωσε το δικαιωμα στην Ρωσια να κατεβασει και αλλα αεροπλανα και πολεμικα σκαφη στην περιοχη, και να ελεγχει ολο τον Τουρκικο εναεριο χωρο , οτι κουνιεται.
Εχει δε την δυνατοτητα να καταριπτει ευκολα καθε πετουμενο οχημα ανεξαρτητα και της ταχυτητας του.
Το χειροτερο ομως ειναι οτι θα λειωσει στους βομβαρδισμους ολο το μηκος των Τουρκοσυριακων συνορων χωρις η Τουρκια να αρθρωσει λεξη πλεον και να σηκωσει αεροπλανακι.
Ο ταφος των τουρκομανων της Συριας.
Λένε ότι από την Τουρκική αυτοκινητοπομπή δεν έμεινε τίποτα ακόμα και ο δρόμος εξαφανίστηκε.
Τώρα το μεταδίδουν όλοι.
CNN
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.
-
Μάντης
- Basic poster

ψάχνω να το βρώ γραμμένο πουθενά αλλά ακόμα δεν ανέβηκε περιμένω ,μόλις ανέβει θα βάλω λινκ.
Bρήκα αυτό αλλά τα διαστρεβλώνει είναι η Τουρκική εκδοχή.
http://www.dailysabah.com/syrian-crisis ... dly-killed
Η είδηση στο cnn ήτανε διαφορετική.
Τώρα το ανέβασε και ο Τράκας.
http://www.crashonline.gr/%cf%87%cf%84% ... %85%cf%82/
Bρήκα αυτό αλλά τα διαστρεβλώνει είναι η Τουρκική εκδοχή.
http://www.dailysabah.com/syrian-crisis ... dly-killed
Η είδηση στο cnn ήτανε διαφορετική.
Τώρα το ανέβασε και ο Τράκας.
http://www.crashonline.gr/%cf%87%cf%84% ... %85%cf%82/
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.
-
exomotis
- Chiprleader

Nαι κατι ειδα, αλλα διαβασα και το βασικο που εγραψα πριν.
Χτυπανε ηδη την περιοχη πυ χθες σκοτωσαν τον πιλοτο , την εχουν λιανισει συνεχως.
Οι Τουρκοι κοιτανε και δεν μιλανε.
Δεν θα σταματησει αυτο εκει, θα φτασει μεχρι το ανατολικο τελος στα συνορα με το Ιρακ.
Το μοιραιο λαθος που ισως οι Ρωσοι περιμεναν.
Χτυπανε ηδη την περιοχη πυ χθες σκοτωσαν τον πιλοτο , την εχουν λιανισει συνεχως.
Δεν θα σταματησει αυτο εκει, θα φτασει μεχρι το ανατολικο τελος στα συνορα με το Ιρακ.
0 .
-
Μάντης
- Basic poster

exomotis έγραψε:Nαι κατι ειδα, αλλα διαβασα και το βασικο που εγραψα πριν.
Ότι περνάει από Τουρκία θα διαλύεται.
0 .
-
ΓΑΛΗ
- Crazy poster

-
exomotis
- Chiprleader

-
Χουντολάγνοζ
- Rookie poster

Το κονβόι μετά την επίθεση (από διαφορετική γωνία).
Όποιος βρίσκει υλικό να ποστάρει.
0 .
Αχ πόσο μου έχουν λείψει τα ρουσφέτια και ο πληθωρισμός της χούντας 

-
exomotis
- Chiprleader

Ρωσικη βροχη φωτιας στα συνορα με Τουρκια εναντιον Τουρκομανων και Τουρκων, με τους Τουρκους απεναντι να βλεπουν τους δικους τους να καιγονται.
Κανενα Τουρκικο αεροπλανο δεν σηκωθηκε να τους βοηθησει, σπαρακτικες κραυγες απογνωσης.
Κανενα Τουρκικο αεροπλανο δεν σηκωθηκε να τους βοηθησει, σπαρακτικες κραυγες απογνωσης.
0 .