Oι 4 λόγοι που η οικονομία της Κίνας απειλεί την ηγεμονία της Δύσης

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Oι 4 λόγοι που η οικονομία της Κίνας απειλεί την ηγεμονία της Δύσης

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 19 Αύγ 2022, 18:32

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Τα εχω πει εκατο φορες, μπηκα τριτος στη σχολη μου αλλα τα παρατησα και στραφηκα στο εμποριο, την πρωτη επιχειρηση μου τη ανοιξα στα 26 μου.

Θεωρητικα ειμαι ακομη φοιτητης, συνεπως το σκετο αποφοιτος Λυκειου δεν ισχυει.

Αρα καλα σου λεμε οτι εχεις τελειωσει ενα λυκειο μονο. Αποφοιτος δευτεροβαθμιας παυει να ειναι καποιος οταν τελειωσει καποιο ΑΕΙ ή εστω καποιο ΙΕΚ οχι οταν απλα περναει σε μια σχολη στην οποια δεν παταει ποτε. Το πιο ισχυρο χαρτι που εχεις ειναι ενα απολυτηριο λυκειου.

Προέλλην έγραψε:Δεν αλλάζει όμως κάτι. Κάποιοι είναι αμόρφωτοι και η προσπάθεια να ερμηνεύσουν πολύπλοκες καταστάσεις ή επιστημονικές μελέτες (λολ) έχει τα αναμενόμενα κωμικά αποτελέσματα.

Αριστος και σια ειναι η επιτομη του ''η ημιμαθεια χειροτερη της αμαθειας''.

Αλλο το σκετο απολυτηριο λυκειου και αλλο η φοιτηση σε ανωτερη σχολη εστω και αν δεν ολοκληρωθηκε.

Αλλα αν θες να με λες σκετο αποφοιτο λυκειου δεν εχω κανενα προβλημα.

Μου αρκει οτι εβγαλα στη ζωη μου πολλαπλασια λεφτα απο καποιους που εχουν πτυχεια, μιλησα σε αιθουσες διπλα σε καθηγητες πανεπιστημιου και εγραψα σε περιοδικα, εφημεριδες και ιστοσελιδες του γουστου μου και κυριως ειπα ελευθερα τη γνωμη μου χωρις κανεις να μου επιβαλει γραμμη.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 19 Αύγ 2022, 18:35

vallon έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Το ξανασκέφτηκα.

Συνεχίζεις να γράφεις γελοιότητες. Αν δεν καταλαβαίνεις πόσο γελοίος γίνεσαι, κρίμα, αλλά συνέχισε, είναι διασκεδαστικό.

η αλήθεια τσούζει ε;
:D

σε λυπάμαι και δεν σε συνεχίζω στο στρίμωγμα...
;)

Ποιό στρίμωγμα βρε κακομοίρη; Aπλά φτιάχνεις μια φαντασιακή κατάσταση για τον απέναντι όπως σε βολεύει και μετά χοροπηδάς αυτάρεσκα.
Σου έχω νέα: όσο και να γράφεις κάτι, δεν μετουσιώνεται σε πραγματικότητα.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 19 Αύγ 2022, 18:36

Λαχουρένιος έγραψε:
vallon έγραψε:πιπίνι αυθαδιάζεις επικίνδυνα
ρε μπεμπέ
ποιος είσαι εσύ που τολμάς να μιλάς στον Αρίστο;
έχεις γράψει ποτέ τίποτα; που να διαβάστηκε και να δημοσιεύτηκε σαν άρθρο;
οχι
έχεις εκφέρει άποψη και ουσιαστική γνώμη χωρίς να τρολλάρεις;
οχι
είσαι σε θέση να έχεις άποψη και γνώμη για το τι συμβαίνει στην ελλάδα και στην κοινωνία της ενώ λείπεις για να δουλεύεις σαν δούλος στη βρωμογερμανία;
οχι

θες να το συνεχίσω;
ξανασκέψου το μπασμένο

:laugh1: :laugh1:

Its so bad that is actually good :D
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 19 Αύγ 2022, 18:46

Αρίστος έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Αρα καλα σου λεμε οτι εχεις τελειωσει ενα λυκειο μονο. Αποφοιτος δευτεροβαθμιας παυει να ειναι καποιος οταν τελειωσει καποιο ΑΕΙ ή εστω καποιο ΙΕΚ οχι οταν απλα περναει σε μια σχολη στην οποια δεν παταει ποτε. Το πιο ισχυρο χαρτι που εχεις ειναι ενα απολυτηριο λυκειου.

Αριστος και σια ειναι η επιτομη του ''η ημιμαθεια χειροτερη της αμαθειας''.

Αλλο το σκετο απολυτηριο λυκειου και αλλο η φοιτηση σε ανωτερη σχολη εστω και αν δεν ολοκληρωθηκε.

Αλλα αν θες να με λες σκετο αποφοιτο λυκειου δεν εχω προβλημα.

Μου αρκει οτι εβγαλα στη ζωη μου πολλαπλασια λεφτα απο οσους εχουν πτυχεια, μιλησα σε αιθουσες και εγραψα σε εντυπα που αυτοι ουτε στον υπνο τους.

Για τα λεφτά δεν μπορούμε να ξέρουμε με σιγουριά, στα άλλα δύο διέπρεψες. Και φυσικά, κοιμάται και ονειρεύεται ο φυσιολογικός κόσμος να βγάλει ιδρωμένος λόγο σε αίθουσα με 2 ντουζίνες βαρεμένους ή να αρθρογραφήσει στην Ελεύθερη Ώρα :D

Επί του ζητήματος, δεν είναι αν θέλουμε, ότι μας κάνεις και χάρη δηλαδή :laugh1: , απόφοιτος Λυκείου είσαι :yesyes:

Τώρα, γιατί ένα πτυχίο οικονομικών αποτελούσε τροχοπέδη στο να στραφείς στο εμπόριο (πιθανολογώ αιθέριων φιδελαίων), δεν αποτελεί παράδοξο. Που ακούστηκε απόφοιτος Οικονομικού να ασχολείται με εμπόριο και επιχειρήσεις.
1 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 19 Αύγ 2022, 18:47

Προέλλην έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
:laugh1: :laugh1:

Its so bad that is actually good :D

Φυσικα και μπορει να μου τη λεει ο Διαδοχος αρκει να εχει επιχειρηματα και οχι να το παιζει σαν Κατινα που μιμειται το Γιαννοπουλο.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 19 Αύγ 2022, 18:50

Τι πιθανότητα υπάρχει να συζητήσει κάποιος με επιχειρήματα με τα ψεκιά, ειδικά τα σπαμιάρικα :dunno:

Περί παράλληλων μονολόγων πρόκειται.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 19 Αύγ 2022, 18:53

Προέλλην έγραψε:Τώρα, γιατί ένα πτυχίο οικονομικών αποτελούσε τροχοπέδη στο να στραφείς στο εμπόριο (πιθανολογώ αιθέριων φιδελαίων), δεν αποτελεί παράδοξο. Που ακούστηκε απόφοιτος Οικονομικού να ασχολείται με εμπόριο και επιχειρήσεις.

Λογιστες γινονται και οικονομικοι συντακτες, σπανιοτατα οικονομολογοι αλλα και σε αυτον τον κλαδο οι αμοιβες τους στην Ελλαδα δεν ειναι ιδιαιτερα σοβαρες. Αυτα ειδα και μετα το δευτερο χρονο φοιτησης ειπα στον εαυτο μου εδω μας δουλευουν οποτε το εστριψα στο εμποριο αφου πρωτα δουλεψα για τρια χρονια να βγαλω μια πρωτη συρμαγια. Εμαθα και κατι αλλο εκεινη την περιοδο, οι αποφοιτοι των 5 οικονομικων σχολων ηταν 5πλασιοι σε σχεση με τη ζητηση που υπηρχε απο τις εταιρειες. Συνεπως ο κλαδος ειχε μεγα προβλημα.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 19 Αύγ 2022, 18:54

Προέλλην έγραψε:Τι πιθανότητα υπάρχει να συζητήσει κάποιος με επιχειρήματα με τα ψεκιά, ειδικά τα σπαμιάρικα :dunno:

Περί παράλληλων μονολόγων πρόκειται.

Ναι γι' αυτο τρεχεις συνεχεια πισω απο την ουρα μου.

.
1 .

.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 19 Αύγ 2022, 18:56

Όσο χρειάζεται για να διασκεδάσω μεταξύ άλλων. Πολύ καλά κάνεις όμως, σίγουρα θα πρέπει να νιώθεις εξαιρετικά περήφανος που μπορεί κάποιος σαν κι εμένα να ασχολείται μαζί σου, έστω και για διασκέδαση.
1 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 19 Αύγ 2022, 19:05

Εσυ διασκεδαζεις με το να τρως τρομπονια λεγοντας μας πως κερδαει η Δυση τη Ρωσια και ειναι σαξες στορυ τα lockdowns και τα εμβολια κι εμεις διασκεδαζουμε να σε κερναμε. :laugh1:

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Διεθνή”