Σημερα παρελαβα την αποφαση.
Πλεον ΟΛΑ τα τεκνα μου διαθετουν περσοννουμερ και λογιζονται ως ΣΟΥΗΔΟΙ υπήκοοι.
1-0.
Επειτα ενδιαφερον παρουσιαζει τι αποφασιστηκε για εμενα ο οποιος εναγωνιωδως περιμενω περσοννουμερ.
Λοιπον, ζητουν εγγυηση απο τη συζυγο για εμενα δλδ τι ποσο μπορει να εγγυηθει καθε μηνα για εμε.
επειτα ζητουν πιστοποιητικο S1 δικό μου για τουλαχιστον 12 μηνες το οποίο και θα τρεξω απο αυριο να προμηθευτω.
Επίσης ζητούν αποδεικτικό των οποίων καταθέσεων μου.
Αρα το παιχνίδι παίζετε ακόμα και έχω σοβαρές πιθανότητες να πάρω τον αριθμό.
Ομως ακόμη τίποτα δεν κρίθηκε.
Tιθεται λοιπον το ερωτημα τι εισοδημα πρεπει να εγγυηθει η συζυγος για μενα.
Στο λινκ παρακατω βλεπουμε πως η υπηρεσια μεταναστευσης θεωρει πως για να ζησει αξιοπρεπως μια οικογένεια στη Σουηδια θα πρεπει να εχει εισοδημα ,
αφαιρόντας το ενοικιο ίσο με
8133 SEK για το ζεύγος
και
3007 SEK για κάθε τέκνο άνω των 7 ετών.
Αρα για μια οικογένεια 3 παιδιών με ενοίκιο 9,482 SEK χρειάζονται επιπρόσθετα 8133+(3*3007)= 17,154 SEK μικτού μισθού.
Αρα σύνολο 26636 SEK μικτού μισθού.
https://www.migrationsverket.se/English ... weden.htmlYour income
How high an income you must have to meet the maintenance requirement depends on how big your family is and how high your housing costs are. You must have an income that corresponds to what is called a ‘standard amount’ when your housing cost has been deducted. This means that, after your housing has been paid each month, you have to have enough money to cover, for example, food, clothing, hygiene, telephone, household electricity, insurance and other minor outlays for temporary needs.
For 2019 the standard amount is
SEK 4,923 for a single adult
SEK 8,133 for spouses or partners living together
SEK 2,612 for children aged 6 years or younger
SEK 3,007 for children aged 7 years or older.
Αν πχ το εισόδημα της συζύγου είναι 25000 sek τοτε
λογικά (?) θα πρέπει να παρουσιάσω καταθέσεις μου τουλάχιστον 1636*12=
19632 SEK δλδ περίπου 1900€...
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ...