Ρωσια: Μια πλουσια ''τριτοκοσμικη'' χωρα με στρατο?

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
'71
Crazy poster
Crazy poster

Re: Ρωσια: Μια πλουσια ''τριτοκοσμικη'' χωρα με στρατο?

Δημοσίευσηαπό '71 » 02 Σεπ 2018, 20:56

ВладимирВладимирович έγραψε:Με λενε Ριζο και οπως θελω το γυριζω... να ρωτήσω κατι, αν επιτρέπεται, ανηκεις στο πολιτικο χωρο του οακκε;

Φυσικά και επιτρέπεται να ρωτήσεις,μιας και το έκανες ευγενικά.Όχι δεν ανήκω στο οακκε,όπως δεν ανήκω σε κάποιο άλλο κομματικό σχηματισμό καθώς δεν είμαι εγγεγραμμένος κάπου.Συμμετέχω στις εκλογικές αναμετρήσεις και με ενδιαφέρει η πολιτική όμως.Θα ψηφίσω το ΣΥΡΙΖΑ,εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.
0 .

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 02 Σεπ 2018, 21:09

Άναψε η κουβέντα.
:bigpopcorn:
0 .

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 02 Σεπ 2018, 22:13

sharp έγραψε:Το ΝΑΤΟ δημιουργήθηκε ως στρατιωτική συμμαχία απέναντι στην Γερμανία.

:o
0 .

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 02 Σεπ 2018, 22:14

Οργισμένος έγραψε:Και στην αυστρουγγαρια..

Και στο Μπαγκλαντες, θα προσέθετα...
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 03 Σεπ 2018, 00:05

'71 έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Με λενε Ριζο και οπως θελω το γυριζω... να ρωτήσω κατι, αν επιτρέπεται, ανηκεις στο πολιτικο χωρο του οακκε;

Φυσικά και επιτρέπεται να ρωτήσεις,μιας και το έκανες ευγενικά.Όχι δεν ανήκω στο οακκε,όπως δεν ανήκω σε κάποιο άλλο κομματικό σχηματισμό καθώς δεν είμαι εγγεγραμμένος κάπου.Συμμετέχω στις εκλογικές αναμετρήσεις και με ενδιαφέρει η πολιτική όμως.Θα ψηφίσω το ΣΥΡΙΖΑ,εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Για ποιους λογους θα προτιμησεις συριζα; Σοβαρα ερωτω.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 03 Σεπ 2018, 00:23

Οργισμένος έγραψε:
'71 έγραψε:Φυσικά και επιτρέπεται να ρωτήσεις,μιας και το έκανες ευγενικά.Όχι δεν ανήκω στο οακκε,όπως δεν ανήκω σε κάποιο άλλο κομματικό σχηματισμό καθώς δεν είμαι εγγεγραμμένος κάπου.Συμμετέχω στις εκλογικές αναμετρήσεις και με ενδιαφέρει η πολιτική όμως.Θα ψηφίσω το ΣΥΡΙΖΑ,εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Για ποιους λογους θα προτιμησεις συριζα; Σοβαρα ερωτω.

Θα μπορούσα να αναφέρω πολλούς ,πιο σημαντικός όμως είναι το γεγονός ότι ΔΕΝ είμαι κάθαρμα.Όσοι είναι έχουν κόμμα που τους εκφράζει και πολύ καλά μάλιστα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Northern Spirit » 03 Σεπ 2018, 15:41

ВладимирВладимирович έγραψε:Μαλακιες λεει ο '71, σιγα μην εχασε ο Πούτιν τα "3/4 της Ουκρανιας". Η Ουκρανια εδω και 25 χρονια ηταν χαμενο κομματι, και βασικα καλο ειναι οτι η κατασταση έχει ξεκαθαρισθεί το 2014.
Γιατι δεν είναι δυνατόν να ταιζει για παντα η Ρωσια ολους αυτους τους λιμιτροφους εις βαρος των δικων της πολιτων. Θεωρώ οτι ηταν πολυ σωστη κινηση να τους αφησουν στη μοιρα τους, παίρνοντας και το πιο φιλετο κομματι που τυχαια κατειχε το ουκρανικό φεϊλεντ στεϊτ (εννοω την Κριμαια).

O Πουτιν αντιμετωπιζει το θεμα οπως και την διαλυση της ΕΣΣΔ ως ηττα αρα..
0 .
Πηγανε για λεφτα χωρις μνημονιο και πηρανε μνημονιο χωρις λεφτα :s_crazy

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 03 Σεπ 2018, 17:25

'71 έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Για ποιους λογους θα προτιμησεις συριζα; Σοβαρα ερωτω.

Θα μπορούσα να αναφέρω πολλούς ,πιο σημαντικός όμως είναι το γεγονός ότι ΔΕΝ είμαι κάθαρμα.Όσοι είναι έχουν κόμμα που τους εκφράζει και πολύ καλά μάλιστα.

Αυτο ειναι το ροζ πασοκ σημερα...
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 03 Σεπ 2018, 20:59

βλεπω κανεις δεν αναφερει τον παραγοντα υπογεννητικοτητα και φιλελε τροπος ζωης συν γυναικεια δικαιωματα στην εξισωση εθελοτυφλωντας και μη τολμωντας να πουν τα πραγματα εξω απο τα δοντια στα ισα ξεκαθαρα με το ονομα τους και φοβουμενοι :yesyes:

ο πουτιν προσπαθουσε να αντισταθει στον γυναικοκεντρικο κοσμο αλλα οσο δρα με καπιταλιστικους ορους το μονο που θα καταφερνει ειναι να οδηγειται στην καταστροφη που βιωνουν αλλες καπιταλιστικες με πιο αργους ρυθμους απο αλλες χωρες

το ιδιο που κανει η αμερικη απο την εκλογη τραμπ και μετα αλλα δεν προκειται ουτε αυτος να γλιτωσει το μοιραιο οσο δρουν με καπιταλισιτκους ορους
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”