ВладимирВладимирович έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Εισαι ρεδνεκ Βλαδιμηρε?
Antiglobalist.
Kαι γιατι εισαι στην Ελλαδα και οχι στη Ρωσια?

ВладимирВладимирович έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Εισαι ρεδνεκ Βλαδιμηρε?
Antiglobalist.

ВладимирВладимирович έγραψε:Γιατι είμαι Έλληνας.

ВладимирВладимирович έγραψε:Γιατι είμαι Έλληνας.

ВладимирВладимирович έγραψε:Παλλινοστουντας, προσφυγες (απο την Οθωμανια) ηταν οι προγονοι μου. Αλλα τι σχεση εχει αυτο με τις ιδεες που υποστηριζω;

ВладимирВладимирович έγραψε:Παλλινοστουντας, προσφυγες (απο την Οθωμανια) ηταν οι προγονοι μου. Αλλα τι σχεση εχει αυτο με τις ιδεες που υποστηριζω;

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Πολιτικός πρόσφυγας απο την ΕΣΣΔ. Αν δεν ήταν ο προδότης με τις πίτσες, αν δεν έτρωγαν λάχανο τον σ. Ανδρόπωφ, σήμερα ακόμη θα ήσουν πολίτης μιας υπερδύναμης, αντί να ζεις σε μπανανία.
Όπως και να χει, ρισπέκτ στον άγνωστο Ρωσοπόντιο. Θυμάμαι, αρχές του 90, στις λαϊκές οι ΡΠ πουλούσαν τηλεσκόπια ΤΑL. Σχεδόν σε κάθε σπίτι είχαν ένα πιάνο. Πολιτισμός. Αντίθετα, οι βλαχαβαρβανιτάδες την έβγαζαν με Λεπά, Μικρούτσικο, Ρούλα Κορομηλά. Λούμπεν βλαχαρβανιτάτο.
Για Ιβάν Σαββίδη τι άποψη έχεις; Είναι ειλικρινής Πόντιος ή αχυράνθρωπος του Πούτιν για επιρροή στην Ελλάδα; Ή και τα δύο μαζί;

Λαχουρένιος έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Ή γιατι εστω δεν τους εστειλε ο πατερουλης για αναμορφωση στη Σιβηρια οσο ηταν εκει.