Εκλογές USA 2016

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Εκλογές USA 2016

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Νοέμ 2016, 14:40

ВладимирВладимирович έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Εισαι ρεδνεκ Βλαδιμηρε?

Antiglobalist.

Kαι γιατι εισαι στην Ελλαδα και οχι στη Ρωσια?
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 10 Νοέμ 2016, 18:22

Γιατι είμαι Έλληνας.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 10 Νοέμ 2016, 21:18

ВладимирВладимирович έγραψε:Γιατι είμαι Έλληνας.

Άστα αυτά.

Πες, με το χέρι στην καρδιά, με τι σε σηκώνεται η τρίχα και η ψωλή κάγκελο, με

αυτό;

ή με

αυτό;
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Νοέμ 2016, 22:01

ВладимирВладимирович έγραψε:Γιατι είμαι Έλληνας.

Σορι,διαβασα λαθος ενα προηγουμενο ποστ σου σε αυτο το θεμα.
Προσφυγας απο ΕΣΣΔ δεν εισαι? (η οικογενεια σου τεσπα) :sgrat:
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 11 Νοέμ 2016, 00:04

Παλλινοστουντας, προσφυγες (απο την Οθωμανια) ηταν οι προγονοι μου. Αλλα τι σχεση εχει αυτο με τις ιδεες που υποστηριζω;
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 11 Νοέμ 2016, 19:55

ВладимирВладимирович έγραψε:Παλλινοστουντας, προσφυγες (απο την Οθωμανια) ηταν οι προγονοι μου. Αλλα τι σχεση εχει αυτο με τις ιδεες που υποστηριζω;

Πολιτικός πρόσφυγας απο την ΕΣΣΔ. Αν δεν ήταν ο προδότης με τις πίτσες, αν δεν έτρωγαν λάχανο τον σ. Ανδρόπωφ, σήμερα ακόμη θα ήσουν πολίτης μιας υπερδύναμης, αντί να ζεις σε μπανανία.

Όπως και να χει, ρισπέκτ στον άγνωστο Ρωσοπόντιο. Θυμάμαι, αρχές του 90, στις λαϊκές οι ΡΠ πουλούσαν τηλεσκόπια ΤΑL. Σχεδόν σε κάθε σπίτι είχαν ένα πιάνο. Πολιτισμός. Αντίθετα, οι βλαχαβαρβανιτάδες την έβγαζαν με Λεπά, Μικρούτσικο, Ρούλα Κορομηλά. Λούμπεν βλαχαρβανιτάτο.

Για Ιβάν Σαββίδη τι άποψη έχεις; Είναι ειλικρινής Πόντιος ή αχυράνθρωπος του Πούτιν για επιρροή στην Ελλάδα; Ή και τα δύο μαζί;
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 11 Νοέμ 2016, 20:12

Για νέα απο την Συρία διαβάζουμε Αλ Μαζντάρ

https://www.almasdarnews.com

Φιλοκυβερνητικό αλλά πολύ σοβαρό και αντικειμενικό. Κατά βάση γράφουν φοιτητές, Λιβανέζοι, Σύριοι και ένας Έλληνας (!) που κάνει διδακτορικό αν δεν κάνω λάθος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Νοέμ 2016, 21:16

ВладимирВладимирович έγραψε:Παλλινοστουντας, προσφυγες (απο την Οθωμανια) ηταν οι προγονοι μου. Αλλα τι σχεση εχει αυτο με τις ιδεες που υποστηριζω;

Ειχα την εντυπωση οτι ησουν προσφυγας απο ΕΣΣΔ που λεει και ο διαδοχος.

Αν δεν ισχυει γραψε λαθος,απλως το βρισκω αντιφατικο καποιος που κυνηγηθηκε (η οικογενεια του) απο την ιδια του τη χωρα και τον δεχθηκε μια ξενη χωρα αντι να τον σκοτωσει στα συνορα,να ζηταει τωρα για αλλους λαους φραχτες και απελασεις.

Προσφατα,δυο γνωστοι μου προσφυγες εκφραστηκαν θετικα υπερ του Τραμπ.Ο ενας ελεγε μακαρι να γαμησει τους μουσουλμανους και τους μεξικανους των ΗΠΑ.

Οταν ακουω τετοια λεω ρε γαμωτο γιατι κανενας ταγματασφαλιτης δεν εριξε κανενα χεντσοτ στους προγονους τους οταν οπισθοχωρουσαν για το Γραμμο.

Ή γιατι εστω δεν τους εστειλε ο πατερουλης για αναμορφωση στη Σιβηρια οσο ηταν εκει.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Νοέμ 2016, 21:23

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Πολιτικός πρόσφυγας απο την ΕΣΣΔ. Αν δεν ήταν ο προδότης με τις πίτσες, αν δεν έτρωγαν λάχανο τον σ. Ανδρόπωφ, σήμερα ακόμη θα ήσουν πολίτης μιας υπερδύναμης, αντί να ζεις σε μπανανία.

Όπως και να χει, ρισπέκτ στον άγνωστο Ρωσοπόντιο. Θυμάμαι, αρχές του 90, στις λαϊκές οι ΡΠ πουλούσαν τηλεσκόπια ΤΑL. Σχεδόν σε κάθε σπίτι είχαν ένα πιάνο. Πολιτισμός. Αντίθετα, οι βλαχαβαρβανιτάδες την έβγαζαν με Λεπά, Μικρούτσικο, Ρούλα Κορομηλά. Λούμπεν βλαχαρβανιτάτο.

Για Ιβάν Σαββίδη τι άποψη έχεις; Είναι ειλικρινής Πόντιος ή αχυράνθρωπος του Πούτιν για επιρροή στην Ελλάδα; Ή και τα δύο μαζί;

Οι ανθρωποι απο τις πρωην σοσιαλιστικες χωρες που εχω γνωρισει συνηθως ειναι ανωτερης παιδειας ακομα και αν δεν εχουν σπουδασει κατι ιδιαιτερο.Τα παιδια τους ομως εχουν γινει τσαβακια.Ακουγα μια 50αρα ρωσιδα να συζηταει για θεατρο και μουσικη τις προαλλες και βλεπεις τους δικους μας που νομιζουν οτι ειναι απογονοι του Περικλη να πορωνονται με αυτο

Στην Ελλαδα δεν υπαρχει παιδεια και μου κανει εντυπωση που ο τροπος διασκεδασης ειναι ελαχιστα ταξικος με την κακη εννοια.Δηλαδη φτωχοι και πλουσιοι διασκεδαζουν με τον ιδιο παρακμιακο τροπο,απλως οι πλουσιοι ξοδευουν πιο πολλα,πχ ο φτωχομπινες κλεινει στον Οικονομοπουλο μια φιαλη που την πληρωνει δια 8,ενω ο φραγκατος θα ειναι πρωτο τραπεζι,θα πεταει πιο πολλα γαρυφαλλα,θα κανει μεγαλυτερη καταναλωση κλπ.

Ουτε η μορφωση φαινεται να επηρεαζει το πραγμα,στα μπουζουκια βλεπεις να ειναι διπλα διπλα ο οικοδομος και ο μηχανικος αυτοκινητων,με το γιατρο,το δικηγορο και τον καθηγητη πανεπιστημιου.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 11 Νοέμ 2016, 22:38

Λαχουρένιος έγραψε:

Αυτούς τους χάλασε η ΕΛ κουλτούρα, δεν είναι ο κανόνας. Εγώ ξέρω δυτική Θεσσνίκη ΡΠ εργάτες αποφοίτους γυμνασίου μόνο που παίζουν πιάνο και σκάκι.

Λαχουρένιος έγραψε:Ή γιατι εστω δεν τους εστειλε ο πατερουλης για αναμορφωση στη Σιβηρια οσο ηταν εκει.

Αυτούς που έστειλε, αναμορφώθηκαν. Οι αλητάμπουρες που περιγράφεις, μάλλον είχαν γονείς και παππούδες που το έπαιζαν κόμμιζ και δεν παρακολούθησαν εντατικά μαθήματα ανθρωπισμού στον καθαρό σιβηρικό αέρα.
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”