Η σύγκρουση της διαφορετικότητας

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Η σύγκρουση της διαφορετικότητας

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Ιουν 2016, 14:17

ΓΑΛΗ έγραψε:α) Το ότι "πήρε συγκεκριμένες εντολές" από που προκύπτει;

Eχω την εντυπωση οτι ο ΙΣΙΣ ανελαβε την ευθυνη

β) Αν είναι έτσι, γιατί δεν αποδίδεται και στον δολοφόνο των γκέι η πίστη σε μια ακραία, μισάνθρωπη ιδεολογία/θρησκεία; Δεν εννοώ από σένα αλλά από την επίσημη θέση των πολιτικών και των ΜΜΕ παγκοσμίως.

Γιατι το μεηνστρημ ισλαμ δεν προτρεπει τους οπαδους του σε επιθεσεις χριστιανων ή αλλων,σε αντιθεση με τον ναζισμο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Ιουν 2016, 14:19

ΓΑΛΗ έγραψε:Αναφορικά δε με το αν ήταν ρατσιστικό ή όχι το απαρχάιντ, ναι ήταν ρατσιστικό αλλά αυτό δεν νομίζω ότι έχει σχέση.

Το θέμα δεν είναι η θεωρητική προσέγγιση για τον ρατσισμό αλλά η δυνατότητα στοιχειοθέτησης συγκεκριμένης κατηγορίας σε αντιπαράθεση με μια αντίστοιχη.

Έστω λοιπόν ότι είναι ένδειξη ή απόδειξη ρατσισμού ο θαυμασμός προς το απαρτχάιντ (παρελθόν).

Τι εστω?Δεν ειναι δλδ? :sgrat:
Οπως προειπα ηταν και οπαδος νεοναζι οργανωσης των ΗΠΑ.
Δεν θελει πολυ φαντασια για να καταλαβει καποιος οτι ηταν ναζι.

Ο θαυμασμός προς τις πρακτικές της ISIS (παρόν) τι είναι;

Απόδειξη ταμείου;

Ουδεις θαυμαζει τον ISIS
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 17 Ιουν 2016, 14:25

Λαχουρένιος έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:α) Το ότι "πήρε συγκεκριμένες εντολές" από που προκύπτει;

Eχω την εντυπωση οτι ο ΙΣΙΣ ανελαβε την ευθυνη

β) Αν είναι έτσι, γιατί δεν αποδίδεται και στον δολοφόνο των γκέι η πίστη σε μια ακραία, μισάνθρωπη ιδεολογία/θρησκεία; Δεν εννοώ από σένα αλλά από την επίσημη θέση των πολιτικών και των ΜΜΕ παγκοσμίως.

Γιατι το μεηνστρημ ισλαμ δεν προτρεπει τους οπαδους του σε επιθεσεις χριστιανων ή αλλων,σε αντιθεση με τον ναζισμο.

Ο συγκεκριμένος όμως δεν ήταν ένας μεηνστρημ μουσουλμάνος. Δεδηλωμένος θαυμαστής του ISIS ήταν.
Οπότε, το ερώτημα παραμένει.

Και κάτι που δεν κατάλαβα, ίσως επειδή δεν έχω πλήρη πληροφόρηση. Ο Βρεττανός ήταν οπαδός ναζιστικής ή ακροδεξιάς ομάδας; Εγώ για ακροδεξιά έχω ακούσει.

Στο παιχνιδάκι δεξιός>ακροδεξιός>ναζιστής δεν μπαίνω γιατί βάσει αυτού ο σατανικός και το ορθολοξικό συνάφι του μπορεί να βγάλει ναζιστή και τον παππού που θα πάει στην εκκλησία.
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 17 Ιουν 2016, 14:32

Λαχουρένιος έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:Αναφορικά δε με το αν ήταν ρατσιστικό ή όχι το απαρχάιντ, ναι ήταν ρατσιστικό αλλά αυτό δεν νομίζω ότι έχει σχέση.

Το θέμα δεν είναι η θεωρητική προσέγγιση για τον ρατσισμό αλλά η δυνατότητα στοιχειοθέτησης συγκεκριμένης κατηγορίας σε αντιπαράθεση με μια αντίστοιχη.

Έστω λοιπόν ότι είναι ένδειξη ή απόδειξη ρατσισμού ο θαυμασμός προς το απαρτχάιντ (παρελθόν).

Τι εστω?Δεν ειναι δλδ? :sgrat:
Οπως προειπα ηταν και οπαδος νεοναζι οργανωσης των ΗΠΑ.
Δεν θελει πολυ φαντασια για να καταλαβει καποιος οτι ηταν ναζι.

Ο θαυμασμός προς τις πρακτικές της ISIS (παρόν) τι είναι;

Απόδειξη ταμείου;

Ουδεις θαυμαζει τον ISIS

Ε όχι και ουδείς. Ο δολοφόνος των γκέι τον θαύμαζε αλλά προφανώς παραμένει μια αθώα μονάδα και δεν εκπροσωπούσε κανέναν άλλον πέραν του εαυτού του.

...Ή δεν κατάλαβες το ερώτημα και μάλλον φταίω εγώ που δεν μπορώ να διατυπώσω σαφείς ερωτήσεις.

Δεκτόν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Ιουν 2016, 14:35

ΓΑΛΗ έγραψε:Ο συγκεκριμένος όμως δεν ήταν ένας μεηνστρημ μουσουλμάνος. Δεδηλωμένος θαυμαστής του ISIS ήταν.
Οπότε, το ερώτημα παραμένει.

E αυτο λεω και γω.
Δεν νομιζω κανεις να μην ειναι κατα του ISIS και του ακραιου ισλαμ που εκπροσωπει

Και κάτι που δεν κατάλαβα, ίσως επειδή δεν έχω πλήρη πληροφόρηση. Ο Βρεττανός ήταν οπαδός ναζιστικής ή ακροδεξιάς ομάδας; Εγώ για ακροδεξιά έχω ακούσει.

Στο παιχνιδάκι δεξιός>ακροδεξιός>ναζιστής δεν μπαίνω γιατί βάσει αυτού ο σατανικός και το ορθολοξικό συνάφι του μπορεί να βγάλει ναζιστή και τον παππού που θα πάει στην εκκλησία.

«Σύμφωνα με αρχεία που περιήλθαν στην κατοχή του Southern Poverty Law Center, ο Mair ήταν αφοσιωμένος υποστηρικτής της Εθνικής Συμμαχίας, που ήταν επί δεκαετίες η σημαντικότερη νεοναζιστική οργάνωση των ΗΠΑ. Το Southern Poverty Law Center διευκρίνισε πως ο Mair δαπάνησε πάνω από 620 δολάρια (550 ευρώ) για να αποκτήσει κείμενα της Εθνικής Συμμαχίας, μιας οργάνωσης που καλεί να εγκαθιδρυθεί ένα κράτος αποκλειστικά για λευκούς, αλλά και να εξαλειφθούν οι Εβραίοι. Ανάμεσα στα κείμενα που είχε αποκτήσει ο δράστης, ήταν και εγχειρίδια για το πώς κανείς μπορεί να φτιάξει ένα όπλο μόνος του, καθώς και για το πώς μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτικούς μηχανισμούς....

Daily Telegraph ανέφερε επίσης πως ο Mair ήταν συνδρομητής στο περιοδικό S. A. Patriot, ένα εθνικιστικό έντυπο της Νοτίου Αφρικής που εκδίδεται από τον οίκο White Rhino Club ο οποίος υποστηρίζει το apartheid. Ο Mair αγόραζε το περιοδικό από το 2006....

http://www.mixanitouxronou.gr/profil-to ... aragmenos/
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Ιουν 2016, 14:36

ΓΑΛΗ έγραψε:Ε όχι και ουδείς. Ο δολοφόνος των γκέι τον θαύμαζε αλλά προφανώς παραμένει μια αθώα μονάδα και δεν εκπροσωπούσε κανέναν άλλον πέραν του εαυτού του.

...Ή δεν κατάλαβες το ερώτημα και μάλλον φταίω εγώ που δεν μπορώ να διατυπώσω σαφείς ερωτήσεις.

Δεκτόν.

Οχι δεν το καταλαβαινω.Πες μου εσυ ποιους εκπροσωπουσε,πλην του ιδιου του ISIS που ηταν μελος φυσικα
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 17 Ιουν 2016, 16:00

Εικόνα

Η ακροδεξιά εφημερίδα Yeni Akit η οποία είναι φίλα προσκείμενη στον Ταγίπ Ερντογάν, ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν έχει εκφράσει την υποστήριξή της στην Αλ Κάιντα δημοσίευσε στον ιστότοπό της κείμενο με τίτλο «50 νεκροί σε μπαρ που πηγαίνουν διεστραμμένοι ομοφυλόφιλοι!».

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο τίτλος του δημοσιεύματος ενώ η χρήση του θαυμαστικού αποδεικνύει ότι η εν λόγω εφημερίδα «γιορτάζει» για την φονική επίθεση. Η Yeni Akit εδώ και καιρό στηρίζει το κόμμα της Δικαιοσύνης και της Ανάπτυξης, του οποίου πρόεδρος ήταν ο Ταγίπ Ερντογάν. Η εφημερίδα το όνομα της οποίας σημαίνει «Νέα Συμφωνία» είναι επίσης γνωστή για τη στήριξη που προσφέρει στον Τούρκο πρόεδρο, σε μια χώρα που η ελευθερία του Τύπου βρίσκεται υπό την αυστηρή επιτήρηση της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με την τουρκική δεξαμενή σκέψης, την Hrant Dink Foundation, η Yeni Akit είναι εφημερίδα που καλλιεργεί τον φανατισμό, είναι κατά των μειονοτήτων, των Εβραίων, των Αρμενίων και των Χριστιανών. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα ότι το 2013 και σε διάστημα τεσσάρων μηνών η εφημερίδα δημοσίευσε 175 άρθρα το περιεχόμενο των οποίων είχε πύρινο λόγο εναντίον οκτώ γκρουπ μειονοτήτων.

http://www.paraskhnio.gr

Είδες να πήρε δημοσιότητα κάποια διπλωματική δήλωση αποτροπιασμού για την Τουρκία ή έστω τον πρόεδρο της από τους δικούς μας ή τους άλλους;

Ένα τουίτ έστω;

...Κάτι;
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 17 Ιουν 2016, 16:18

Ούτε θέλω να σκέφτομαι τι θα πάθουν οι Τούρκοι που ζουν στην Ευρώπη και είναι συνδρομητές αυτής της εφημερίδας.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 18 Ιουν 2016, 08:33

θα πρέπει να επιτραπεί ελεύθερα η οπλοφορία και στην χώρα μας
δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί αλλιώς όλη αυτή η μάστιγα με ζώα που μας έρχονται κάθε λίγο και λιγάκι
όλοι οι πακιστανοτέτοιοι κουβαλάνε ένα σωρό αρρώστιες.
Αν υπολογίσουμε ότι χρειαζόμαστε μια σφαίρα στο κεφάλι για κάθε έναν τους καλό θα ήταν η πυρκάλ να ξανανοίξει και να μπει σε εντατικό ρυθμό παραγωγής.
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”