Το AfD στην Γερμανία είναι ΓΤΠΚ

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Re: Το AfD στην Γερμανία είναι ΓΤΠΚ

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 18 Σεπ 2017, 23:01

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Τρίζουν δεν τρίζουν δεν ξέρω, πάντως ο μόνος που θέλει να δώσει λεφτά στους ΕΛ για να μην γίνουν υποσαχάριος Αφρική είναι ο κ. Βόλφγκανγκ. Με Λίνκε ή τπτ άλλους θα πέσει λοιμός αλά Αιθιοπία των 80ς. Το μεγαλείο του είναι ότι τα δίνει κι ας τον βρίζουν αισχρά οι ιθαγενείς. Δεν πειράζει, και το άγριο ζώο στην Αφρική, για να το θεραπεύσουν οι κτηνίατροι του ρίχνουν αναισθητικό με καραμπίνα, με το καλό δεν γίνεται, αν πας να το φροντίσεις θα σε δαγκώσει γιατί είναι ά-λογο.

Αν ησουν στην Ελλαδα θα ελεγα οτι πασχεις απο συνδρομο Στοκχόλμης αλλα αφου εισαι εξωτερικο δεν ξερω τι να πω για την περίπτωση σου :nono:
Που ειναι αυτο το κουβαδακι μου με παγακια... α να το :bh002:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Σεπ 2017, 23:03

:worship_sq1: :worship_sq1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 18 Σεπ 2017, 23:08

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:
Freisinniger έγραψε:Σε θέμα οικονομίας στα πλαίσια του αντικαπιταλισμού, τέτοιες οάσεις δεν υπάρχουν θα περπατήσεις το δρόμο της σαχάρας και θα κάψεις τα πόδια σου.

Στον δρόμο του Τζούτσε, οι μόνοι που καίγονται είναι οι αντίπαλοι, απο μια τεράστια μπάλα φωτιάς που σκάει ξαφνικά απο τον ουρανό ως θεία δίκη.

Στο δρόμο της ουτοπίας ναι, στην πραγματικότητα, μια χαρά είναι και η ελλαδίτσα μας έστω και έτσι όπως είναι, δεν με ενδιαφέρει η οικονομία, μου αρκεί να λιάζομαι σαν το βόδι όλη μέρα κάτω από τον πανέμορφο ουρανό, έστω και με λίγα λεφτά. Ναι μην με ρωτήσεις, συνέχεια μου έρχονται ιδέες να ξαναεπιστρέψω, τώρα πότε θα γίνει δεν ξέρω.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 18 Σεπ 2017, 23:11

σε λιγα χρονια δεν θα υπαρχει ευρωπη
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Σεπ 2017, 23:14

Και οι 2 γκαστερμπαιτερ βλεπετε πολυ γερμανικη τιβι.

Ο Μετρ πορωνεται γιατι νομιζει οτι ειμαστε το Μαιμι της Ευρωπης, και ο ΔΘ μας κραζει για τον ιδιο λογο :D

Ειστε λιγο του ψυχιατρου και οι 2
1 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 18 Σεπ 2017, 23:17

Ας κάνουμε ένα μουσικό διάλειμα με λίγη παραδοσιακή ανατολίτικη μουσική, Μαίτρ, για σένα ρε :D

ξεχνιούνται αυτά ωρέ, γι αυτό και η Αγγέλα είναι φανατική, πορωμένη φιλελληνίδα. Τέσπα, μακάρι να έρθουν οι γερμανοπασόκοι ή γερμανοσυριζαίοι στην εξουσία, να σας ψοφήσουν στην πείνα κυριολεκτικά, αφού το θέλετε τόσο, να έρχονται τα ελικόφτερα του ΟΗΕ να σας πετάνε σακιά με αλεύρι και απο κάτω να ποδοπατιέστε.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 18 Σεπ 2017, 23:17

Λαχουρένιος έγραψε:Και οι 2 γκαστερμπαιτερ βλεπετε πολυ γερμανικη τιβι.

Ο Μετρ πορωνεται γιατι νομιζει οτι ειμαστε το Μαιμι της Ευρωπης, και ο ΔΘ μας κραζει για τον ιδιο λογο :D

Ειστε λιγο του ψυχιατρου και οι 2

Δεν είσαι Μαιάμι, αν είναι δυνατόν κιόλας με του συνεχείς τυφώνες και σκατόκαιρο και του αμέτρητους αλιγάτορες και βαλτοτόπια που έχει, είσαι κάτι πολύ καλύτερο, μην ξεχνάς είμαι γνήσιος επαρχιώτης και ξέρω να απολαμβάνω την φύση, ακόμη και στην Γερμανία που είμαι, αλλά δεν συγκρίνονται και τα δυο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 18 Σεπ 2017, 23:23

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:
ξεχνιούνται αυτά ωρέ, γι αυτό και η Αγγέλα είναι φανατική, πορωμένη φιλελληνίδα.

Και οι μορφωμένοι γερμανοί επίσης μια χαρά άνθρωποι είναι, αλλά γενικότερα τους λείπει ο ήλιος, αυτό αλλάζει τον άνθρωπο, μακάρι να γίνουμε γερμανική αποικία εντελώς, όπως θα γίνει η Ισπανία που την λατρεύουν οι γερμανοάγγλοι.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 18 Σεπ 2017, 23:25

Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:σε λιγα χρονια δεν θα υπαρχει ευρωπη

Πες τα τωρα να καταλαβουν τα λαζοντοϊτσια που νομιζουν οτι πιασαν το παπα απτα @@ :nono:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 18 Σεπ 2017, 23:26

Λαχουρένιος έγραψε:Και οι 2 γκαστερμπαιτερ βλεπετε πολυ γερμανικη τιβι.

Εμένα δεν με κάλεσε κανένας, ήρθα μόνος μου.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Επιστροφή σε “Διεθνή”