Σεξουαλικοί Λαθρομετανάστες

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Σεξουαλικοί Λαθρομετανάστες

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Μαρ 2016, 09:38

Τοσο που εχουν πεσει οι μισθοι,δεν αξιζει να σαι χειρωνακτης.Αν ειναι να δουλευεις για 500 ευρω,τουλαχιστον να το κανεις σε γραφειαρα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 02 Μαρ 2016, 10:09

Το θέμα είναι αν μπορείς να βρείς δουλειά σε γραφειάρα.
Έπειτα, η χειρονακτική εργασία δεν έχει τόσο πολύ άγχος, ειδικά αν είσαι υπάλληλος. Σου λέει ο άλλος πάρε αυτά τα κιβώτια από 'δω, πήγαινέ τα εκεί, το κάνεις. Απλό.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 02 Μαρ 2016, 10:36

Λαχουρένιος έγραψε:Τοσο που εχουν πεσει οι μισθοι,δεν αξιζει να σαι χειρωνακτης.Αν ειναι να δουλευεις για 500 ευρω,τουλαχιστον να το κανεις σε γραφειαρα.

To ίδιο ισχύει και στην Γερμανία, μόνο Αμερική, Καναδά και Αυστραλία οι χειρονάκτες είναι καλοπληρωμένοι
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Μαρ 2016, 12:05

Kauldron έγραψε:Το θέμα είναι αν μπορείς να βρείς δουλειά σε γραφειάρα.

Να σου πω,αν ημουν ανεργος αλλα δεν ειχα αμεσο οικονομικο προβλημα (τουτεστιν ζω απο ετοιμα/μαμα/μπαμπα/παππουδες κλπ),θα προτιμουσα να καθομαι και να περιοριζω τα εξοδα μου οσο μπορω,παρα να γαμιεμαι για το τιποτα.

Έπειτα, η χειρονακτική εργασία δεν έχει τόσο πολύ άγχος, ειδικά αν είσαι υπάλληλος. Σου λέει ο άλλος πάρε αυτά τα κιβώτια από 'δω, πήγαινέ τα εκεί, το κάνεις. Απλό.

Και οι δουλειες γραφειου τυποποιημενες ειναι πλεον.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 02 Μαρ 2016, 12:08

Kauldron έγραψε:Έπειτα, η χειρονακτική εργασία δεν έχει τόσο πολύ άγχος, ειδικά αν είσαι υπάλληλος. Σου λέει ο άλλος πάρε αυτά τα κιβώτια από 'δω, πήγαινέ τα εκεί, το κάνεις. Απλό.

Νομίζεις, Γερμανία έρχεται ο υπεύθυνος και σου πρήζει τα @@ συνέχεια και πιο γρήγορα, πιο γρήγορα και να πονάει όλο το κορμί σου και τα πόδια από την ορθοστασία. Δεν έφαγες σήμερα, μην μιλάς με τον συνάδελφο, μην με απογοητεύεις, σου γαμάνε και λίγο την ψυχολογία για να πω την αλήθεια.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 02 Μαρ 2016, 13:28

Νομίζω πως βγήκαμε εκτός θέματος. Το θέμα είναι τα ειδεχθή (φαίνεται και από την εικόνα που έβαλα στο σπόιλερ στην προηγούμενη σελίδα) εγκλήματα των λαθρο στην Ευρώπη. Αντίστοιχα εγκλήματα έχουν διαπράξει σε όλες τις χώρες που έχουν βρεθεί.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΧιΞιF
Basic poster
Basic poster

Δουλειά στον Έλληνα εργάτη

Δημοσίευσηαπό ΧιΞιF » 03 Μαρ 2016, 09:57

Συγγνώμη για το «εκτός θέματος» πάλι!

Λαχουρένιος έγραψε:Τοσο που εχουν πεσει οι μισθοι,δεν αξιζει να σαι χειρωνακτης.Αν ειναι να δουλευεις για 500 ευρω,τουλαχιστον να το κανεις σε γραφειαρα.

Το πρόβλημα με τις χειρωνακτικές εργασίες, πέρα από τη σωματική κούραση, είναι τα παραπάνω έξοδα που έχει ο εργάτης από: αυξημένες απαιτήσεις τροφής, υλικές απώλειες (ρούχα, υποδήματα), ατομική υγιεινή .

Επίσης κάποια είδη εργασιών επιβαρύνουν τον οργανισμό σημαντικά με το πέρασμα του χρόνου. Π.χ. Όσοι εργάζονται σε μεταφορές ή απορριμματοφόρα (και δεν είναι οδηγοί) δεν υπάρχει περίπτωση να την γλυτώσουν από πρόβλημα στη μέση τους.
0 .
https://s3.postimg.org/kx8bfstpv/Lone_Wolf_and_Cub.jpg

'For assassinations I charge 500 Ryo.'

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 03 Μαρ 2016, 23:56

Εικόνα

καλέ να έρθουν, καλέεεεε!!!
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 07 Μαρ 2016, 13:53

Λοιπόν επί του θέματος έχω ΙΔΙΑ ΠΕΙΡΑ και εξηγούμαι:

Έχω οικία σε πρώην καλή περιοχή της Αττικής, την νοίκιασα σε νόμιμο μετανάστη (αραβικής φύτρας) βγάζοντας φωτοτυπία την άδεια παραμονής του.... οι λογαριασμοί πληρωνόντουσαν κανονικά και το ενοίκιο (μέσω τραπέζης) τα οποία και δήλωνα στην εφορία.

Μετά πάροδο 3 (τριών) χρόνων είπα να επισκεφτώ τον (άνευ αιτίας) τον μελαψό νόμιμο κάτοικο της οικίας μου (μένω σε απόμακρο μέρος σε σχέση με την ενοικιαζόμενη οικία).

Η έκπληξή μου ήταν αφάνταστη. Ο νόμιμος ήταν άφαντος (μου είπαν σε άπταιστα Σουδανικά ότι πήγε στην Σκαδιναβία και τα αγγλικά τους ήταν κατανοητά μόνο αν ήξερες Σομαλέζικα) παρουσιάστηκαν 3-4-5 με κελεμπίες που δεν μιλούσαν γρι Ελληνικά, τους είπα είμαι ο ιδιοκτήτης και αυτοί μετά από μισή ώρα μου έφεραν ένα Φιλιππινέζο και μου είπαν ότι αυτός τους ενοικίασε το σπίτι, άρχισα να αντιδρώ βίαια, έκανα λαοκατζίδικες εισβολές, με κάποια αιτία, να δω σε τι κατάσταση ήταν το σπίτι μου (ήταν γεμάτο το δάπεδο στρώματα) .... τέλος πάντων συνειδητοποίησα ότι κινδύνευα και με αφορμή να δω το νερά (ΕΥΔΑΠ) έτρεξα στο αυτοκίνητο μου, πήρα ένα κατσαβίδι τριάντα πόντων (30) έκανα ότι έβλεπα το νερό και μετά με το κατσαβίδι στο χέρι ξαναμπήκα στο σπίτι μου, φρόντισα να πιάσει η πλάτη μου γωνία (το κατσαβίδι στο χέρι), συνέχισα να συζητώ, ενώ απ έξω πολλαπλασιαζόντουσαν οι περατζάδες ύποπτων ατόμων.

Τότε διαπίστωσα ότι οι σουδανο-σομαλοί άρχισαν να τρίβουν τα γεννητικά τους όργανα (πάνω από τις κελεμπίες), ένας απ αυτούς ήταν ήδη σε στήση (το προφανές ήταν ότι προσπαθούσαν να μου πουλήσουν γαμήσι έναντι παραμονής).... θα πρέπει εδώ να σημειώσω ότι είμαι μεγάλος στην ηλικία και το ύψος μου είναι πάνω από 1.85 (αρκετά αρρενωπός), αφού φτάσαμε σε ένα σημείο συζήτησης, δώσαμε ραντεβού κοντά στον τόπο κατοικίας μου την επόμενη μέρα (πάντα φυσικά εγώ επικαλόμουν την Αστυνομία)... τη επομένη μου ήρθαν οι κελεμπίες ευπρεπώς ντυμένοι (τζιν κλπ) και διαλλακτικοί.... τελικά κατάφερα να τους βγάλω έξω (σήμερα το σπίτι ρημάζει κενό σε μια γειτονιά πια λαθρομεταναστών).

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Σε όλους αυτούς, αυτοί που μας τους εισάγουν έχουν πει ότι οι Έλληνες είναι μια φυλή εκφυλισμένη (πούστηδες) που τους γαμάς και έχεις στέγη, φαί και χαρτζιλίκι. (να μη σας πω τις εμπειρίες μου, όταν έφυγαν, είναι να κλαις και να γελά στο τι τράβηξα με ότι μου άφησαν).
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 07 Μαρ 2016, 14:08

Τότε διαπίστωσα ότι οι σουδανο-σομαλοί άρχισαν να τρίβουν τα γεννητικά τους όργανα, ένας απ αυτούς ήταν ήδη σε στήση (το προφανές ήταν ότι προσπαθούσαν να μου πουλήσουν γαμήσι έναντι παραμονής)....

:o :o :o
Δηλαδή πάλι καλά που πήγες ο ίδιος και δεν έστειλες πχ καμιά σύζυγο/κόρη/ανηψιά κλπ.

Σε όλους αυτούς, αυτοί που μας τους εισάγουν έχουν πει ότι οι Έλληνες είναι μια φυλή εκφυλισμένη (πούστηδες) που τους γαμάς και έχεις στέγη, φαί και χαρτζιλίκι.

Εντάξει, ΠΑΣΟΚ κυβερνούσε τόσα χρόνια, λογικό είναι να το πιστεύουν αυτό.
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”