ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Ως κανονικος επιχειρηματιας δεν ψαχνω ποτε το γρηγορο κερδος κερδοσκοποντας εις βαρος των πελατων μου καθως αυτο μακροπροθεσμα θα με πληξει.
Οσο μπορεσα να προβλεψω τα πραγματα και οσο εφταναν οι δυνατοτητες μου καταφερα να κανω μεγαλες προπαραγγελιες απο οικους του εξωτερικου με μικρες προκαταβολες λογο εμπιστοσυνης και να κλειδωσω και τιμες και χρονους παραδοσης.
Ταυτοχρονα εκανα ενα στοκ καποιων πρωτων υλων και απεφυγα καποιες πολυ μεγαλες αυξησεις
Ολα αυτα απο περυσι γιατι το ραλι αυξησεων ξεκινησε απο τοτε
Ολα αυτα μου εδωσαν την δυνατοτητα να δωσω πολυ ανταγωνιστικες τιμες και να κλεισω πολλα εργα κανοντας νεο ρεκορ καθως οι χαμλες μου τιμες περασαν στο πελατολογιο μου
Ολα αυτα ομως εχουν ενα τελος δεν υπαρχει ανεξαντλητη πηγη φτηνων υλικων
Εγω θελω οι πελατες μου να βγαζουν χρηματα ωστε να επενδυουν
Αν παλι ειχα καποια εμπλοκη σε τομεις που δεν ειναι το αντικειμενο μου τοτε θα κυνηγουσα το υπερκεδρος αυτην την περιοδο γιατι απλα εχω γραμμενους στα @@ μου τους περιστασιακους αγοραστες
Δεν εχω ομως.
Απο το 2015 καθε χρονο ανεβαινοντας σπαζοντας το ενα ρεκορ μετα το αλλο
Οποτε μην ανησυχεις για εμενα αγαπητε φιλε
Εγω ανησυχω για τους συμπολιτες μου παντως γιατι γνωριζω οτι κανεις δεν προκειται μακροπροθεσμα να μην πληγει απο μια νεα οικονομικη κριση
Ειμαι παντως σουπερ ευχαριστημενος καθως αναπτυσομαι εν μεσω τριων απανωτων κρισεων μνημονια-πανδημια-ουκρανικο
λοιπόν εδώ θα γελάσουμε πολύ
κοιτάξτε τι μας λέει το νεοφίλι
ότι επειδή είχε άκριες στη νουδούλα , το λαμόγιο πέταξε τους ανταγωνιστές του έξω , καθάρισε την πιάτσα, έφαγε τα λεφτά από όλους τους άλλους μιζάροντας τα πολιτικά κομμάτοσκυλα για να τον βάζουν μέσα στο παιχνίδι , ειδικά εάν πρόκειται για διαγωνισμούς δημοσίου, οπότε τώρα κοκορεύεται για τις πουστιές που έκανε και καλά ότι ξέρει να είναι επιχειρηματίας.
Ενω είναι ηλίου φαεινότερο ότι όποιος έχει δουλέψει έστω και λίγο το επιχειρείν.. μπορεί να αντιληφθεί πολύ εύκολα ότι αυτά που γράφει είναι παπαριές καμαρωτές, καθώς σε περιβάλλον κρίσης το μόνο που μετράει σε κάθε συγκεκριμένο κλάδο δραστηριότητας είναι το πόσες παραγγελίες θα κλείσεις και πόσο θα δαγκώσεις στις τιμες όταν οι άλλοι βγαίνουν από το παιχνίδι..
και έρχεται τώρα το νεοφίλι να μας το παίξει επιχειρηματίας , αλλά δεν έχει τα κότσια να μας πει πόσα έδωσε σε μίζες και πόσα έφαγε από την εφορία χωνοντας μαύρα τιμολόγια απο μπογιατζήδες, υδραυλικούς κλπ για να καθαρίσει το μαύρο ταμείο του..
σε τα μας ρε νυχτωμένο;;
αν έχεις κότσια μίλα

τωρα τα μαζεύει ο,τι εχει και δεν εχει για να πληρωθεί ο Πουτιν, γιατι καλα ειναι τα παραμύθια τα πράσινα αλλα η χωρα κοντευει να φτασει σε καταστασεις του 19-ου αιωνα...