ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
ΩRIΩNAS7

Re: ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 17 Απρ 2020, 23:43

denplirono έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Και τι θες να κάνουνε εμείς τώρα;

Κομμουνιστες αθεοι ειστε, δεν μπορει, θα βραζετε στο ζουμι σας :haka: :haka: :haka:

Κοίτα πως την βρίσκει ο κόσμος. :laugh1:
Απίστευτο τι φαντασιώσεις υπάρχουν στο μυαλό του κάθε δεκσου. :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 17 Απρ 2020, 23:58

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
denplirono έγραψε:Κομμουνιστες αθεοι ειστε, δεν μπορει, θα βραζετε στο ζουμι σας :haka: :haka: :haka:

αντε λιγο υπομονη, μετα απο 24 ωρες θα σου λεω Χριστος Ανεστη :axakaloe:
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Απρ 2020, 10:21

ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Εν τω μεταξυ το ουφο εχει βαλει εικονα οτι εχει για προεδρο τον Τραμπ και τον Χριστο για σωτηρα, οταν ουτε ο Τραμπ ειναι προεδρος του (δεν μενει στις ΗΠΑ) ουτε πραγματικα πιστευει αφου δεν παταει ποτε εκκλησια.

0 στα 2 ο σιναιλυνας.
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 18 Απρ 2020, 12:03

denplirono έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

αντε λιγο υπομονη, μετα απο 24 ωρες θα σου λεω Χριστος Ανεστη :axakaloe:

Δεν πα να λες και αλλαχού ακμπαρ.
Δεν πα να μου λες και για τον Αδάμ με την Εύα που γέννησαν 2 αγορά και νομίζεις πως κατάγεται από αυτους
Αν η παραισθηση που χεις ότι με ενοχλεί κάτι από το clubάκι σας, με αποτέλεσμα αυτή η παραισθηση να βοηθάει την ψυχολογία σου, καν το.
Δεν κοστίζει κάτι. Στην εκκλησία δεν θα πας, θες δε θες, οπότε κάπως πρέπει να ξεσπάσεις. Έχω είμαι εγώ για εσένα :laugh1:
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 18 Απρ 2020, 12:06

Λαχουρένιος έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Εν τω μεταξυ το ουφο εχει βαλει εικονα οτι εχει για προεδρο τον Τραμπ και τον Χριστο για σωτηρα, οταν ουτε ο Τραμπ ειναι προεδρος του (δεν μενει στις ΗΠΑ) ουτε πραγματικα πιστευει αφου δεν παταει ποτε εκκλησια.

0 στα 2 ο σιναιλυνας.

Έλα μωρέ. Δεν τον βλέπεις ότι έχει σκάσει να βρει κάτι να πει; Αυθυποβάλλεται για να νιώσει λίγο καλά. Δεν το κάνει για εμάς ακριβώς.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 18 Απρ 2020, 12:39

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
denplirono έγραψε:αντε λιγο υπομονη, μετα απο 24 ωρες θα σου λεω Χριστος Ανεστη :axakaloe:

Δεν πα να μου λες και για τον Αδάμ με την Εύα που γέννησαν 2 αγορά και νομίζεις πως κατάγεται από αυτους
Αν η παραισθηση που χεις ότι με ενοχλεί κάτι από το clubάκι σας, με αποτέλεσμα αυτή η παραισθηση να βοηθάει την ψυχολογία σου, καν το.
Δεν κοστίζει κάτι. Στην εκκλησία δεν θα πας, θες δε θες, οπότε κάπως πρέπει να ξεσπάσεις. Έχω είμαι εγώ για εσένα :laugh1:

ναι δεν θα παω, εχεις δικαιο σε αυτο. κανεις δεν αμφισβητει οτι γινεται διωξη των χριστιανων. Ειμαστε ειδος υπο διωξη, στερουνται τα θρησκευτικα μας καθηκοντα. Ναι δεν θα παω. Παντως επανω σου δεν θα ξασπασω, αν ξεσπασω δεν θα ειναι επανω σου....αλλα θα ξεσπασω σκεπτομενος....οσο καθομαστε μεσα, τοσο πιο πολυ χρονο εχουμε για να σκεφτουμε
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 18 Απρ 2020, 13:01

denplirono έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

ναι δεν θα παω, εχεις δικαιο σε αυτο. κανεις δεν αμφισβητει οτι γινεται διωξη των χριστιανων. Ειμαστε ειδος υπο διωξη, στερουνται τα θρησκευτικα μας καθηκοντα. Ναι δεν θα παω. Παντως επανω σου δεν θα ξασπασω, αν ξεσπασω δεν θα ειναι επανω σου....αλλα θα ξεσπασω σκεπτομενος....οσο καθομαστε μεσα, τοσο πιο πολυ χρονο εχουμε για να σκεφτουμε

Καλά. Σιγά μην κάψεις καμία φλάντζα. :giggle02:
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 18 Απρ 2020, 13:03

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
denplirono έγραψε:ναι δεν θα παω, εχεις δικαιο σε αυτο. κανεις δεν αμφισβητει οτι γινεται διωξη των χριστιανων. Ειμαστε ειδος υπο διωξη, στερουνται τα θρησκευτικα μας καθηκοντα. Ναι δεν θα παω. Παντως επανω σου δεν θα ξασπασω, αν ξεσπασω δεν θα ειναι επανω σου....αλλα θα ξεσπασω σκεπτομενος....οσο καθομαστε μεσα, τοσο πιο πολυ χρονο εχουμε για να σκεφτουμε

εχεις δικαιο, ο βρεγμενος το νερο δεν το φοβαται. και επειδη δεν καταλαβες τι λεω γιατι αδυνατεις, εσυ που εχεις ηδη καψει φλαντζα δεν εχεις κατι αλλο να καψεις :P
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 18 Απρ 2020, 13:08

denplirono έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

εχεις δικαιο, ο βρεγμενος το νερο δεν το φοβαται. και επειδη δεν καταλαβες τι λεω γιατι αδυνατεις, εσυ που εχεις ηδη καψει φλαντζα δεν εχεις κατι αλλο να καψεις :P

Α μάλιστα. Και αφού βλέπεις ότι τις καις συνέχεια και χωρίς αποτέλεσμα, γιατί συνεχίζεις; Πόσες έχεις πια. Στο τέλος θα καταλήξεις χρυσαλήτης.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 18 Απρ 2020, 13:10

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
denplirono έγραψε:εχεις δικαιο, ο βρεγμενος το νερο δεν το φοβαται. και επειδη δεν καταλαβες τι λεω γιατι αδυνατεις, εσυ που εχεις ηδη καψει φλαντζα δεν εχεις κατι αλλο να καψεις :P

Α μάλιστα. Και αφού βλέπεις ότι τις καις συνέχεια και χωρίς αποτέλεσμα, γιατί συνεχίζεις; Πόσες έχεις πια. Στο τέλος θα καταλήξεις χρυσαλήτης.

δεν το συνεχιζω, δεν εχει νοημα....παιξε μπαλα μονος σου....
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”