Ειναι ο νεοφιλελευθερισμος ηλιθιε

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Re: Ειναι ο νεοφιλελευθερισμος ηλιθιε

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 26 Οκτ 2017, 23:52

Τα σπίτια στην Γερμανία είναι για τον πούτσο, άσε που τα περισσότερα βρομάνε, γιατί αναγκαστικά πρέπει να μένουν τα σκουπίδια μέσα, η θέρμανση είναι αρκετά ικανοποιητική μπορώ να πω σε σύγκριση με την Ελλάδα που ξεπάγιαζα στην Αθήνα, όταν χιόνιζε, όταν ήμουν φοιτητής, τυλιγμένος με κουβέρτες και παπλώματα για να κάνω τις εργασίες.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 26 Οκτ 2017, 23:59

Freisinniger έγραψε:Τα σπίτια στην Γερμανία είναι για τον πούτσο,

Έχει και χειρότερα. Ρώτα κανέναν ΕΛ που μένει Λονδίνο να σε πει :D

Freisinniger έγραψε:άσε που τα περισσότερα βρομάνε, γιατί αναγκαστικά πρέπει να μένουν τα σκουπίδια μέσα,

Έχουν ειδικούς χώρους συνήθως στις εσωτερικές αυλές. Ποτέ δεν έχω μυρίσει κάτι. Επίσης είναι θετικό το να μην κάδους στους δρόμους να βρωμάνε, και γατιά και σκυλιά να τρώνε απο μέσα.

Freisinniger έγραψε:η θέρμανση είναι αρκετά ικανοποιητική μπορώ να πω σε σύγκριση με την Ελλάδα που ξεπάγιαζα στην Αθήνα, όταν χιόνιζε, όταν ήμουν φοιτητής, τυλιγμένος με κουβέρτες και παπλώματα για να κάνω τις εργασίες.

Τα περισσότερα σπίτια έχουν τηλεθέρμανση, δλδ σχεδόν τζάμπα ζεστό νερό για μπάνιο και καλοριφέρ. Εγώ το καίω 24/7 σχεδόν στο φούλ. Όλο τον χειμώνα την βγάζω με μποξεράκι, φανελάκι και φλιπ-φλοπ (έξω όταν βγαίνω βέβαια έχει -10, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα)
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 27 Οκτ 2017, 00:08

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Έχει και χειρότερα. Ρώτα κανέναν ΕΛ που μένει Λονδίνο να σε πει :D

Δεν ξέρω αλλά όντως δεν έχω ακούσει καλά λόγια, ιδίως για το υψηλό ενοίκιο και όχι μόνο στο Λονδίνο, αλλά σε όλη την Αγγλία, χειρότερα ακόμη έχω ακούσει για την Σουηδία η Αγγλία δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτή.

Έχουν ειδικούς χώρους συνήθως στις εσωτερικές αυλές. Ποτέ δεν έχω μυρίσει κάτι. Επίσης είναι θετικό το να μην κάδους στους δρόμους να βρωμάνε, και γατιά και σκυλιά να τρώνε απο μέσα.

Κάτσε μισό λεπτό μέχρι να γεμίσει η σακούλα με τα σκουπίδια, μένει μέσα στο σπίτι ή πάει σε αυτό τον χώρο που αναφέρεις; Τα περισσότερα που έχω επισκεφτεί εγώ βρομάνε, όλα τα δυαράκια, γκαρσονιέρες, τριάρια κλπ. Εκτός βέβαια από τις μονοκατοικίες.

Τα περισσότερα σπίτια έχουν τηλεθέρμανση, δλδ σχεδόν ζεστό νερό για μπάνιο και καλοριφέρ. Εγώ το καίω 24/7 σχεδόν στο φούλ. Όλο τον χειμώνα την βγάζω με μποξεράκι, φανελάκι και φλιπ-φλοπ (έξω όταν βγαίνω βέβαια έχει -10, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα)

Μια από τα ίδια, έχω φεστ φερτραγκ με την θέρμανση, δεν παίρνω, δεν δίνω τίποτα πίσω, το ανοίγω όποτε θέλω και όσο θέλω και για όσο θέλω. Βασικά το αφήνω ανοιχτό ακόμη και όταν δεν είμαι σπίτι, μπαίνω μέσα και το σπίτι είναι ήδη ζεστό.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 27 Οκτ 2017, 00:10

Το χειρότερο που μου σπάει τα νεύρα είναι ότι τα σπίτια δεν διαθέτουν απορροφητήρα και σε μερικά σπίτια δεν μπορείς να βάλεις το απαγορεύει ο ιδιοκτήτης και τα σπίτια βρομάνε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 27 Οκτ 2017, 00:39

Freisinniger έγραψε:
Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:

Κάτσε μισό λεπτό μέχρι να γεμίσει η σακούλα με τα σκουπίδια, μένει μέσα στο σπίτι ή πάει σε αυτό τον χώρο που αναφέρεις; Τα περισσότερα που έχω επισκεφτεί εγώ βρομάνε, όλα τα δυαράκια, γκαρσονιέρες, τριάρια κλπ. Εκτός βέβαια από τις μονοκατοικίες.

Τι εννοείς μέσα στο σπίτι; Αν πρόκειται για χαρτιά, συσκευασίες και τέτοια, μπορείς να τα κρατήσεις μέσα. Αν είναι τίποτα αποφάγια ή κάτι που μυρίζει, το πετάς είτε στην λεκάνη της τουαλέτας ή επι τόπου στο κάδο (ο οποίος βρίσκεται κάπου στο ισόγειο ή την εσωτερική αυλή).

Και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες έτσι είναι, δεν έχει κάδους στους δρόμους.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 27 Οκτ 2017, 00:48

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Τι εννοείς μέσα στο σπίτι; Αν πρόκειται για χαρτιά, συσκευασίες και τέτοια, μπορείς να τα κρατήσεις μέσα. Αν είναι τίποτα αποφάγια ή κάτι που μυρίζει, το πετάς είτε στην λεκάνη της τουαλέτας ή επι τόπου στο κάδο (ο οποίος βρίσκεται κάπου στο ισόγειο ή την εσωτερική αυλή).

Και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες έτσι είναι, δεν έχει κάδους στους δρόμους.

Δεν κάνουν όλοι ανακύκλωση, στην αρχή έκανα με τις σακουλίτσες και εγώ από τότε που μετακόμισα όλα είναι μέσα, επομένως όλα μαζί στο κάδο άλα Ελλάδα.

Οκ λες τον κάδο για βιοδιάλυση, δεν έχουν όλα τα σπίτια εδώ, πάνε όλα μαζί κάδο άλα Ελλάδα. Παρεμπιπτόντως έχουμε τις μαύρες σακούλες για βιοδιάλυση που μένουν μέσα στο σπίτι, δεν τα πετάμε στην χέστρα. :LoL:

Καλά ρε συ, πετάς τα αποφάγια στην λεκάνη της τουαλέτας; Πρώτη φορά το ακούω και αυτό! :s_rofl
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Οκτ 2017, 07:44

Μια χαρα ανακυκλωση γινεται στην Ελλαδα πλεον

Αυτο με τα αποφαγια το κανω και γω και γενικα δεν μυριζει ποτε το σπιτι αν και κραταω τα σκουπιδια μεσα μεχρι να γεμισει η σακουλα
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 27 Οκτ 2017, 10:57

Λαχουρένιος έγραψε:Μια χαρα ανακυκλωση γινεται στην Ελλαδα πλεον

Αυτο με τα αποφαγια το κανω και γω και γενικα δεν μυριζει ποτε το σπιτι αν και κραταω τα σκουπιδια μεσα μεχρι να γεμισει η σακουλα

Τα πετάς στην χέστρα; :LoL:

Τα αποφάγια πρέπει να μπουν σε βιολογικό κάδο ή σε σακούλα βιολογική. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει κάδους για βιοδιάλυση
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Οκτ 2017, 13:40

Στη χεστρα πεταω οσα ειναι σε υγρη ή παχυρευστη μορφη

Στερεα σπανια αφηνω
0 .