O Mελανσόν δεν πήγε με τον Μακρόν.
Ο Μακρόν με τη σειρά του, υποσχέθηκε 120.000 απολύσεις και απείλησε την Τουρκία
Ο δεύτερος γύρος θα έχει ενδιαφέρον, είμαι με τον Μακρόν
Εκλογές στη Γαλλία
-
Άρης Κλάρας
- Extreme poster

Re: Εκλογές στη Γαλλία
Σικελιώτης έγραψε:O Mελανσόν δεν πήγε με τον Μακρόν.
Ο Μακρόν με τη σειρά του, υποσχέθηκε 120.000 απολύσεις και απείλησε την Τουρκία
Ο δεύτερος γύρος θα έχει ενδιαφέρον, είμαι με τον Μακρόν

Γιατί κρύβει την ομοφυλοφιλία του ο Μανωλάκης ο Μακρόν;

Ο Mario Adinolfi, ιταλός δημοσιογράφος και βουλευτής (2008 - 2013, με το "Δημοκρατικό Κόμμα"), κάνει ρόμπα ξεκούμπωτη τον αυριανό -λέμε τώρα- πρόεδρο της Γαλλίας.
Όχι γιατί είναι πούστης, αλλά γιατί κρύβει την ομοφυλοφιλία του πίσω από τον φερετζέ της κατά 24 χρόνια μεγαλύτερής του, της κυρίας Μπριτζίτ. Πρόκειται για "λογική των λόμπι γκέι..."
καταλήγει ο Adinolfi, αφού πρώτα με τη δημοσιογραφική του πένα τον έχει ξεβρακώσει...
Εμείς τι να ευχηθούμε: Καλούς απογόνους Μανωλάκη και να τα περνάς καλά...
Μέ πoύ$τη πρόεδρο θά πάνε μπροστά;
Mon Dieu... Αυτή η... χιμπατζό-γρια, είναι η επομένη Πρώτη Κυρία τής Γαλλίας !!!

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Adminović
- Sloboda Narodu

Κι αν είναι gilfάκιας;
Πάντως δεν κατάλαβα τί ρόλο παίζει ο/η σύζυγος κάποιου. Τότε, ο Τραμπατζαφέρης είναι ο καλύτερος μπρόεδρας.
Πάντως δεν κατάλαβα τί ρόλο παίζει ο/η σύζυγος κάποιου. Τότε, ο Τραμπατζαφέρης είναι ο καλύτερος μπρόεδρας.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Oι ακροδεξιοι οπως παντα κανουν ηλιθιοι προπαγανδα.
Και μονο που ο τυπακος ειναι ορφανο του γαλλικου ΠΑΣΟΚ, ειναι αρκετος λογος για να μην τον ψηφισει καποιος. Ειναι σαν να ψηφιζει εδω καποιος ενα υποθετικο κομμα του Λαλιωτη πχ.
Αλλα οχι, σαν κλασικοι βλακες ναζι θελουν να τον βγαλουν πστη, εβραιο, και τζιλφακια κανοντας τον Μακρον συμπαθη στον κοσμο αφου δεχεται την λασπη των ναζι.
Πολιτικη σκεψη μηδεν κλασικα, αφου δεν εχουν και πολιτικη προταση περα απο αερολογιες περι παραδοσης.
Και μονο που ο τυπακος ειναι ορφανο του γαλλικου ΠΑΣΟΚ, ειναι αρκετος λογος για να μην τον ψηφισει καποιος. Ειναι σαν να ψηφιζει εδω καποιος ενα υποθετικο κομμα του Λαλιωτη πχ.
Αλλα οχι, σαν κλασικοι βλακες ναζι θελουν να τον βγαλουν πστη, εβραιο, και τζιλφακια κανοντας τον Μακρον συμπαθη στον κοσμο αφου δεχεται την λασπη των ναζι.
Πολιτικη σκεψη μηδεν κλασικα, αφου δεν εχουν και πολιτικη προταση περα απο αερολογιες περι παραδοσης.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

και γιατι ποιους λογους εισαι με τον μακρον; για απολυσεις; ή τον πολεμο κατα της τουρκιας;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Δεν ειμαι με τον Μακρον, οπως και με κανενα απο τους υποψηφιους. Αλλα οι ηλιθιοτητες που λετε οι ναζι εναντιον του δεν εχουν καμια σχεση με τους πραγματικους λογους για τους οποιους ο Μακρον ειναι γτπ.
0 .
-
Άρης Κλάρας
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Η κορη της μανδαμ ειναι πολυ μουναρα παντως

ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΒΡΕ ΤΟ ... ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΣ
Έχει ΚΑΙ προίκα. 100.000 λαθρομετανάστες!!
Τσιπρ Γιονγκ Ουν Χαλάλ!

0 .
-
pluton
- Supreme poster

Comanchero έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Η κορη της μανδαμ ειναι πολυ μουναρα παντως
ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΒΡΕ ΤΟ ... ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΣ
Έχει ΚΑΙ προίκα. 100.000 λαθρομετανάστες!!
Τσιπρ Γιονγκ Ουν Χαλάλ!
Έχουν γράψει και καλύτερα επώνυμοι.

0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Green Dragon
- Crazy poster

Σικελιώτης έγραψε:Μα εγώ δεν ήθελα να βγει η Λεπέν, να δω ανεβασμένα τα ποσοστά της θέλω.
Η Λεπέν θέλει έξοδο από την ΕΕ που δεν μας βολεύει για τη λαθρομετανάστευση και τη Νέα Τάξη, που πρέπει να αντιμετωπισθεί εντός ΕΕ
Στην Ψηφοφορία ψήφισα "το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω"
Τα ποσοστά της Λεπέν στην πρώτη ψηφοφορία θα καθορίσουν πόσο θα πάρει στις Ευρωεκλογές.
Το 28% το έβαλα όταν είδα ότι στις αποικίες, από διαρροές exit poll, πήρε 24%.
Η κατρακύλα θα συνεχίζεται μέχρι να καταλάβουν καλά όλοι οι εθνικιστές ότι ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ δεν μπορεί να γίνει εντός της κατά 100% σάπιας ΕΕ. Τι άλλο πρέπει να γίνει δηλαδή για να το πάρετε χαμπάρι; Η ΕΕ είναι η ναυαρχίδα της Παγκοσμιοποίησης.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.