Βloomberg: καλπάζει το ρούβλι και η Ρωσία θα έχει φέτος 33% περισσότερα έσοδα από ενεργειακές πωλήσεις

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Re: Βloomberg: καλπάζει το ρούβλι και η Ρωσία θα έχει φέτος 33% περισσότερα έσοδα από ενεργειακές πωλήσεις

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 09 Απρ 2022, 21:20

ВладимирВладимирович έγραψε:Ενταξει, δε μοσκοου ταϊμς ασφαλώς και ξερει καλύτερα για τη ζωη στην Ρωσια απο εμου :yesyes:

Hρθε σημερα το iphone 13 pro max
Θεωρω χρεος μου να σου το παρουιασω ωστε να μπορεις να το δεις εστω απο φωτο
Screenshot_2.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
1 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Re: Βloomberg: καλπάζει το ρούβλι και η Ρωσία θα έχει φέτος 33% περισσότερα έσοδα από ενεργειακές πωλήσεις

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 09 Απρ 2022, 21:28

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Ενταξει, δε μοσκοου ταϊμς ασφαλώς και ξερει καλύτερα για τη ζωη στην Ρωσια απο εμου :yesyes:

Hρθε σημερα το iphone 13 pro max
Θεωρω χρεος μου να σου το παρουιασω ωστε να μπορεις να το δεις εστω απο φωτο
Screenshot_2.jpg

Ειμαι Χ-ερ ρε μαλακα ζουμερακι, τα εχω χεσμενα τα αιφονς σου :yesyes:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 09 Απρ 2022, 21:30

Το πιο τραγικο σε αυτη τη φαση ειναι οτι ουτε καν καταλαβαίνεις το ποσο γελοιος εισαι...
1 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 09 Απρ 2022, 21:41

ВладимирВладимирович έγραψε:Το πιο τραγικο σε αυτη τη φαση ειναι οτι ουτε καν καταλαβαίνεις το ποσο γελοιος εισαι...

είδες ρε τι κάνουν τα ..ακτινίδια;
:laugh1:
αμα δεν έχεις τέτοιο κινητό ...δεν ωριμάζουν
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 09 Απρ 2022, 22:12

Μιλαμε για ανέκδοτο κανονικο...
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Επισκόπηση κυριαρχούντων νημάτων για τον Πούτιν και την εισβολή στην Ουκρανία

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 09 Απρ 2022, 22:25

Εικόνα

Το πλεονέκτημα στις περιπτώσεις που έχω κάνει παράβλεψη είναι ότι διαβάζω μόνο τον τίτλο του νήματος που για να το γράψει έχει αναλωθεί ο συγκεκριμένος ψυχικά και πνευματικά και έχει την πεποίθηση ότι οι άλλοι θα ανοίξουν, θα τον διαβάσουν και θα τον σχολιάσουν, προσπαθώντας να τον πείσουν ότι έχει άδικο.

Έτσι:

α) Ο συντονιστής μπορεί να αναφέρει εκεί που του έχουν δώσει τη σχετική εντολή: "Λαμβάνω την τιμή να σας αναφέρω ότι κράτησα το επίπεδο εκεί που μου ζητήσατε, για τους γνωστούς λόγους".

β) Οι αναγνώστες/χρήστες αναλώνονται σ' αυτά και δεν θα κάνουν τον κόπο να διαβάσουν κανένα βιβλίο.
1 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Echelon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Echelon » 10 Απρ 2022, 11:42

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Κανενας δεν νικαει/κερδαει σε τετοιες πειρπτωσεις
Ολοι κοιταζουν να μετριασουν την ζημια

Δηλαδή επιχειρηματία Γιάννη Γιαννόπουλα θες να μου πεις ότι υπάρχει αυτή την στιγμή κατάσταση από την οποία εσύ, με την αέναη οξυδέρκεια σου γνωστή από το gazetta.gr ως το elefthero.net, δεν κατάφερες να βγάλεις κέρδος; Πάει χάλασε ο κόσμος.
0 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.

Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».

«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 10 Απρ 2022, 12:57

Ως κανονικος επιχειρηματιας δεν ψαχνω ποτε το γρηγορο κερδος κερδοσκοποντας εις βαρος των πελατων μου καθως αυτο μακροπροθεσμα θα με πληξει.
Οσο μπορεσα να προβλεψω τα πραγματα και οσο εφταναν οι δυνατοτητες μου καταφερα να κανω μεγαλες προπαραγγελιες απο οικους του εξωτερικου με μικρες προκαταβολες λογο εμπιστοσυνης και να κλειδωσω και τιμες και χρονους παραδοσης.
Ταυτοχρονα εκανα ενα στοκ καποιων πρωτων υλων και απεφυγα καποιες πολυ μεγαλες αυξησεις
Ολα αυτα απο περυσι γιατι το ραλι αυξησεων ξεκινησε απο τοτε
Ολα αυτα μου εδωσαν την δυνατοτητα να δωσω πολυ ανταγωνιστικες τιμες και να κλεισω πολλα εργα κανοντας νεο ρεκορ καθως οι χαμλες μου τιμες περασαν στο πελατολογιο μου
Ολα αυτα ομως εχουν ενα τελος δεν υπαρχει ανεξαντλητη πηγη φτηνων υλικων
Εγω θελω οι πελατες μου να βγαζουν χρηματα ωστε να επενδυουν

Αν παλι ειχα καποια εμπλοκη σε τομεις που δεν ειναι το αντικειμενο μου τοτε θα κυνηγουσα το υπερκεδρος αυτην την περιοδο γιατι απλα εχω γραμμενους στα @@ μου τους περιστασιακους αγοραστες
Δεν εχω ομως.
Απο το 2015 καθε χρονο ανεβαινοντας σπαζοντας το ενα ρεκορ μετα το αλλο
Οποτε μην ανησυχεις για εμενα αγαπητε φιλε

Εγω ανησυχω για τους συμπολιτες μου παντως γιατι γνωριζω οτι κανεις δεν προκειται μακροπροθεσμα να μην πληγει απο μια νεα οικονομικη κριση
Ειμαι παντως σουπερ ευχαριστημενος καθως αναπτυσομαι εν μεσω τριων απανωτων κρισεων μνημονια-πανδημια-ουκρανικο
0 .
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Απρ 2022, 16:25

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Ως κανονικος επιχειρηματιας δεν ψαχνω ποτε το γρηγορο κερδος κερδοσκοποντας εις βαρος των πελατων μου καθως αυτο μακροπροθεσμα θα με πληξει.
Οσο μπορεσα να προβλεψω τα πραγματα και οσο εφταναν οι δυνατοτητες μου καταφερα να κανω μεγαλες προπαραγγελιες απο οικους του εξωτερικου με μικρες προκαταβολες λογο εμπιστοσυνης και να κλειδωσω και τιμες και χρονους παραδοσης.
Ταυτοχρονα εκανα ενα στοκ καποιων πρωτων υλων και απεφυγα καποιες πολυ μεγαλες αυξησεις
Ολα αυτα απο περυσι γιατι το ραλι αυξησεων ξεκινησε απο τοτε
Ολα αυτα μου εδωσαν την δυνατοτητα να δωσω πολυ ανταγωνιστικες τιμες και να κλεισω πολλα εργα κανοντας νεο ρεκορ καθως οι χαμλες μου τιμες περασαν στο πελατολογιο μου
Ολα αυτα ομως εχουν ενα τελος δεν υπαρχει ανεξαντλητη πηγη φτηνων υλικων
Εγω θελω οι πελατες μου να βγαζουν χρηματα ωστε να επενδυουν

Αν παλι ειχα καποια εμπλοκη σε τομεις που δεν ειναι το αντικειμενο μου τοτε θα κυνηγουσα το υπερκεδρος αυτην την περιοδο γιατι απλα εχω γραμμενους στα @@ μου τους περιστασιακους αγοραστες
Δεν εχω ομως.
Απο το 2015 καθε χρονο ανεβαινοντας σπαζοντας το ενα ρεκορ μετα το αλλο
Οποτε μην ανησυχεις για εμενα αγαπητε φιλε

Εγω ανησυχω για τους συμπολιτες μου παντως γιατι γνωριζω οτι κανεις δεν προκειται μακροπροθεσμα να μην πληγει απο μια νεα οικονομικη κριση
Ειμαι παντως σουπερ ευχαριστημενος καθως αναπτυσομαι εν μεσω τριων απανωτων κρισεων μνημονια-πανδημια-ουκρανικο

Γιαννοπουλας, ο Λυκος του Χαριλαου Στρητ :D
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 10 Απρ 2022, 16:41

:laugh1: :laugh1:
0 .
..

nrg wrote:

Επιστροφή σε “Διεθνή”