γιαννους αλλαξε πλευρο γιατι το κουραζεται πολυ το θεμα δεν ειναι πανδημια ή τουλαχιστον δεν ειναι επικινδυνη
για τον ευρύ πληθυσμο και αυτος ο διχασμος της κοινωνιας δεν ειναι για καλο μας
αν θελετε να τρυπιεστε εσεις κανενα προβλημα ακομη και αν εχετε 100%δικιο σχετικα με την πανδημια
καντε το εμβολιο και τα εμβολια
αλλα αυτη η πρεμουρα να το κανουν ολοι μου θυμίζει την πρεμουρα των γκει που θελουν ολος ο αντρικος πληθυσμος
να τρυπηθει απο πισω για να νιωσουν το ιδιο περηφανοι με αυτους
πες στην κυβερνηση να ετοιμαζει τα νοσοκομεια με γιατρους και νοσηλευτες και σκαστε
γιατι τα εκατομμυρια που τρωνε για παρτυ τους δεν εχουν τελειωμο
Το 60% αυτών που νοσηλεύονται στη Βρετανία με covid, έχουν λάβει και τις δύο δόσεις των εμβολίων.
-
nemo
- Supreme poster

Re: Το 60% αυτών που νοσηλεύονται στη Βρετανία με covid, έχουν λάβει και τις δύο δόσεις των εμβολίων.
1 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Re: Το 60% αυτών που νοσηλεύονται στη Βρετανία με covid, έχουν λάβει και τις δύο δόσεις των εμβολίων.
nemo έγραψε:
αλλα αυτη η πρεμουρα να το κανουν ολοι μου θυμίζει την πρεμουρα των γκει που θελουν ολος ο αντρικος πληθυσμος
να τρυπηθει απο πισω για να νιωσουν το ιδιο περηφανοι με αυτους
Αυτο ακριβώς! Με μονη διαφορά οτι η πλειοψηφία των γκέι δεν ειναι τοσο επιθετικοί οπως οι εμβολιακηδες και δεν ξημερωβραδιαζουν με ονειρο να ψοφησουν ολοι οι μη-γκει του πλανήτη.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

nemo έγραψε:γιαννους αλλαξε πλευρο γιατι το κουραζεται πολυ το θεμα δεν ειναι πανδημια ή τουλαχιστον δεν ειναι επικινδυνη
για τον ευρύ πληθυσμο
Mε πρωτοφανη περιοριστικα μετρα
196.035.575 κρουσματα
4.194.208 νεκροι
Καθημερινα εχουμε πλεον περιπου 550.000 νεα κρουσματα και 7.500 νεκρους ημερησιως
Τα συστηματα υγειας σε προηγμενες χωρες ειτε κατερρευσαν ειτε αγγιζαν την καταρρευση
Η παγκοσμια οικονομια γονατισε
Αλλα εσυ ζεις στο δικο σου ψεκ συννεφακι
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας