ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
ΩRIΩNAS7

Re: ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 17 Απρ 2020, 18:23

Αρίστος έγραψε:Ωριωνα αν διαβασεις το αρθρο μου και σχολιασεις με κουοτς καποια σημεια του, το ιδιο θα κανω και με το δικο σου.

Ετσι ειναι το δικαιο, οχι να μπαινεις σαν αναγωγος και να μου λες δεν διαβαζω το αρθρο σου αλλα στην επομενη σελιδα να με παρακαλας να διαβασω το δικο σου.

.

Δεν έχω γράψει άρθρο. Δεν με ενδιαφέρει αν διαβάζεις τα άρθρα, τα βιβλία και τις θέσεις των επιστημόνων, που ποσταρω.
Τα άρθρα σου στερεούνται λογικής, ορθολογιμσού, στοιχείων και τεκμηριώσεων. Κάποια στιγμή έκανα το λάθος να διαβάζω κάποια από αυτά και κάθε τους γραμμή εβριθε ανακριβειών και αντιφάσεων.
Δεν ξαναμπαίνω στον κόπο. Επίσης δεν μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις, αλλά αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό. Σε άλλους μπορεί να αρέσει. Έτσι είναι αυτά.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 17 Απρ 2020, 20:26

Έχασα επεισόδια και εγώ σήμερα εργαζόμουν θέλω να καταθέσω οτι ο οριωνας ότι και να πει δεν με πειράζει \
έχει μια παράξενη αθωότητα σε οτι λέει Ο λαχου με ενοχλεί μερικές φορές γιατί ενώ καταλαβαίνει οτι αυτά
που λέει είναι καθαρά παπαριές συνεχίζει
θα δω τι πόσταρε ο οριωνας και σας το κοπανάει συνεχώς -ελπίζω να μη ειναι παπαρια
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 17 Απρ 2020, 20:45

ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Αυτά είναι η παγκοσμιοποίηση και όχι αυτό που λες εσύ.
Ως αριστερός είμαι υπέρμαχος της παγκοσμιοποίησης, εκτός του οικονομικού τομέα. Δηλαδή δεν είμαι υπέρ να έχει ο Τραμπ τα εργοστάσια του σε Μεξικό και Κίνα, με μισθούς πείνας. Δεν είμαι υπέρ των αγγλικών πολυεθνικών που υποστηρίζει ο Τζονσον, κι οι οποίες έχουν ολόκληρες κοινότητες ανθρώπων σαν δούλους στα εργοστάσιά τους, σε Αφρική και Ασία.

Είμαι υπέρ της παγκοσμιοποίησης όσον αφορά την ελεύθερη διακίνηση, ιδεών, ανθρώπων, τεχνολογίας και γνώσης.
Σε έναν μη παγκοσμιοποιημενο επιστημονικά και κοινωνικά κόσμο ο 19ς, 20ος κι ο 21ος αιώνας, που διανύουμε, θα έμοιαζαν σαν όλους του προηγούμενους. Και εσύ δεν θα είχες αυτές τις συσκευές τεχνολογικής αιχμής, που χρησιμοποιείς για να γράφεις αυτά που γράφεις, αλλά μάλλον θα έβοσκες σε κάνα βουνό πρόβατα. Όπως κι όλοι μας.

Ο Τραμπ και ο Τζονσον είναι παγκοσμιοποιητες. Είναι όμως της παλιάς φουρνιάς. Προφανώς λόγω του οικογενειακό ύ περιβάλλοντος, που γεννήθηκαν και ανατράφηκαν.
Το να μου λες ότι δεν θέλουν "Globalization" αλλά "localization"(μάθε και αυτόν τον όρο τώρα ;) ) είναι απλά αστείο. Αν ηταν υποστηριχτές του localization, θα έκαναν αυτό που σημαίνει αυτός ο ορισμός. Δηλαδή θα εφαρμοζαν την τακτική να πωλούνται τα αγαθά μόνο εκεί που παράγονται.

καταφερες και εσπασες καθε προηγουμενο ρεκορ

σε τιποτα απο οσα αναφερεις δεν εχεις δικιο .....στην αρχη ουτε εγω το πιστεψα
και για να βεβαιωθω το ξαναδιαβασα .....

οσο για το τι ειναι παγκοσμιοποιηση ..διαβασες και καταλαβες οτι μπορεσες και οτι σου αρεσε να καταλαβεις
ειναι και το κείμενο που δεν βοηθαει σε οσους δεν το εχουν με την κριτικη
καλα σου λεει ο αριστο μαθε να διαβαζεις
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 17 Απρ 2020, 22:15

nemo έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Αυτά είναι η παγκοσμιοποίηση και όχι αυτό που λες εσύ.
Ως αριστερός είμαι υπέρμαχος της παγκοσμιοποίησης, εκτός του οικονομικού τομέα. Δηλαδή δεν είμαι υπέρ να έχει ο Τραμπ τα εργοστάσια του σε Μεξικό και Κίνα, με μισθούς πείνας. Δεν είμαι υπέρ των αγγλικών πολυεθνικών που υποστηρίζει ο Τζονσον, κι οι οποίες έχουν ολόκληρες κοινότητες ανθρώπων σαν δούλους στα εργοστάσιά τους, σε Αφρική και Ασία.

Είμαι υπέρ της παγκοσμιοποίησης όσον αφορά την ελεύθερη διακίνηση, ιδεών, ανθρώπων, τεχνολογίας και γνώσης.
Σε έναν μη παγκοσμιοποιημενο επιστημονικά και κοινωνικά κόσμο ο 19ς, 20ος κι ο 21ος αιώνας, που διανύουμε, θα έμοιαζαν σαν όλους του προηγούμενους. Και εσύ δεν θα είχες αυτές τις συσκευές τεχνολογικής αιχμής, που χρησιμοποιείς για να γράφεις αυτά που γράφεις, αλλά μάλλον θα έβοσκες σε κάνα βουνό πρόβατα. Όπως κι όλοι μας.

Ο Τραμπ και ο Τζονσον είναι παγκοσμιοποιητες. Είναι όμως της παλιάς φουρνιάς. Προφανώς λόγω του οικογενειακό ύ περιβάλλοντος, που γεννήθηκαν και ανατράφηκαν.
Το να μου λες ότι δεν θέλουν "Globalization" αλλά "localization"(μάθε και αυτόν τον όρο τώρα ;) ) είναι απλά αστείο. Αν ηταν υποστηριχτές του localization, θα έκαναν αυτό που σημαίνει αυτός ο ορισμός. Δηλαδή θα εφαρμοζαν την τακτική να πωλούνται τα αγαθά μόνο εκεί που παράγονται.

οσο για το τι ειναι παγκοσμιοποιηση ..διαβασες και καταλαβες οτι μπορεσες και οτι σου αρεσε να καταλαβεις

Πωπω κακππαογμένο θεατράκι. :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 17 Απρ 2020, 22:28

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
nemo έγραψε:

σοβαρα σου λεω και αν θες κανε παράθεση και θα σου αποδειξω
1λεει τα μισα για το τι ειναι παγκοσμιοποιηση
2 τα αλλα μισα δεν αφορούν την παγκοσ.παρα το εμποριο ...
.κοιτα και στην αρχαια ελλαδα υπηρχε το εμποριο τα κεραμικα της ταξιδευαν σε ολον τον κοσμο
κατι αντιστοιχο με το σημερα ειναι τα κινητα και τα αυτοκινητα
επισης γραφει και τι σημαινει αντιπαγκοσ. και εκει τα μισα παλι αναφερει
ειναι γραμμενο απο κοινωνιολόγο αυτοι οι τυποι μιλουν παντα με ασαφεια
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 17 Απρ 2020, 22:40

nemo έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

.κοιτα και στην αρχαια ελλαδα υπηρχε το εμποριο τα κεραμικα της ταξιδευαν σε ολον τον κοσμο

Αν αυτά τα γράφεις σοβαρά, δεν έχουμε να πούμε τίποτα. Η υπόθεση είναι τελειωμένη.
Επίσης από το ποστ σε αυτό το νήμα λείπουν τα attachments των παραπομπών. Αν θες να δεις όλο το ποστ, πήγαινε στο νήμα για τον ΠΟΥ και διαβασέτα. Αν και δεν έχει νόημα.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 17 Απρ 2020, 22:48

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
nemo έγραψε:

Αν αυτά τα γράφεις σοβαρά, δεν έχουμε να πούμε τίποτα. Η υπόθεση είναι τελειωμένη.
Επίσης από το ποστ σε αυτό το νήμα λείπουν τα attachments των παραπομπών. Αν θες να δεις όλο το ποστ, πήγαινε στο νήμα για τον ΠΟΥ και διαβασέτα. Αν και δεν έχει νόημα.

μα δεν το κανω για να στην πω θελω μεσα απο την συζητηση που κανουμε να μαθαινω κατι
μπορει και εσυ να με βοηθησεις σε αυτο οταν δεν θα βαριεσαι βρες δυο τρεις παραθεσεις
που να υποδηλώνουν καποιες ιδιοτητες της παγκοσμι.και να τις συζητησουμε σοβαρα
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 17 Απρ 2020, 22:57

nemo έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

μα δεν το κανω για να στην πω θελω μεσα απο την συζητηση που κανουμε να μαθαινω κατι
μπορει και εσυ να με βοηθησεις σε αυτο οταν δεν θα βαριεσαι βρες δυο τρεις παραθεσεις

Το έχω κάνει ήδη. Δεν υπάρχει λόγος να επαναλαμβάνω ότι έπραξα μια μέρα πριν.
Επίσης είναι ορισμοί. Το να προσπαθουμε να ξεχειλώσουμε τους ορισμούς για να ταιριάζουν στα δικά μας φαντασιακά μέτρα, σημαίνει πως τους δίνουμε ένα εντελώς άλλο νόημα, από αυτό που ήδη έχουν.
Σκοπός μου ήταν να δείξω την παράχρηση του όρου παγκοσμιοποίηση. Και αυτό έκανα
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 17 Απρ 2020, 23:14

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
nemo έγραψε:μα δεν το κανω για να στην πω θελω μεσα απο την συζητηση που κανουμε να μαθαινω κατι

Το έχω κάνει ήδη. Δεν υπάρχει λόγος να επαναλαμβάνω ότι έπραξα μια μέρα πριν.
Επίσης είναι ορισμοί. Το να προσπαθουμε να ξεχειλώσουμε τους ορισμούς για να ταιριάζουν στα δικά μας φαντασιακά μέτρα, σημαίνει πως τους δίνουμε ένα εντελώς άλλο νόημα, από αυτό που ήδη έχουν.
Σκοπός μου ήταν να δείξω την παράχρηση του όρου παγκοσμιοποίηση. Και αυτό έκανα

μα δεν το εκανες λεμε απλα αναρτησες κατι χωρις να το κατανοησεις ή καταλαβες λαθος
και λες οτι και ο τραμπ ειναι παγκοσμ. επειδη κανει παγκοσμιο εμποριο
και αν το κλεισουμε θα μεινουμε με τις αποριες μας
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 17 Απρ 2020, 23:24

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
denplirono έγραψε:ΣΚΑΣΤΕ απο την κακια σας...ναι ρε παρταλια.....ναι ρε.....λενε ειναι απο καλαμαρια το βιντεο
https://www.facebook.com/SputnikEllada/ ... 287313600/

Και τι θες να κάνουνε εμείς τώρα;

Κομμουνιστες αθεοι ειστε, δεν μπορει, θα βραζετε στο ζουμι σας :haka: :haka: :haka:
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Επιστροφή σε “Διεθνή”