Αναρωτιέται κανείς τι συμφέρει την Ρωσία για το καταδρομικά «Moskva»;
Α. Να δεχτεί ότι το χτύπησαν ουκρανικοι πύραυλοι.
Β. Ότι υπήρξε ανθρώπινο λάθος στην αποθήκη πυρομαχικών του καταδρομικού «Moskva».
Εγώ πιστεύω ότι το πρώτο της συμφέρει καλύτερα.
Στην δεύτερη περίπτωση αποδεικνύεται ότι ο στρατός της είναι για τα μπάζα.
Ξέρετε τι σημαίνει αποθήκη πυρομαχικών ενός τέτοιου πλοίου; Τα μέτρα ασφαλείας είναι πέρα από τα κανονικά, φανταστείτε να συμβεί κάτι τέτοιο στο αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ USS Gerald R. Ford... Δεν είναι δυνατόν να το διανοηθεις. 
Το καταδρομικό «Moskva» δεν είναι ένα τυχαίο πλοίο, ούτε τυχαία το είχαν για ναυαρχίδα οι Ρώσοι. Θεωρείται ότι μόνο του μπορεί να βυθίσει ένα στόλο. Όπου υπήρχε ζήτημα αυτό το πλοίο έστελναν.
Η απώλεια του μπορεί να θεωρηθεί αντίστοιχη με την απώλεια για το Γ Ράιχ του θωρηκτού “Βίσμαρκ”.
Πάει το καραβάκι πάει.
Πω πω βλέπω να ξηλώνουν ναυάρχους, υπουργούς θα γίνει ο μαύρος χαμός, εδώ αποβατικό κάθεται στα αβαθή και ζητάνε το κεφάλι της κυβέρνησης, θυμάστε τον Κουρουμπλη για το θέμα της πετρελαιοκηλίδας από το Αγία Ζώνη ΙΙ.

Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
- 
				pluton  
- Supreme poster 
Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
		0 .  
			ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
						- 
				ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ  
- Βαλκάνιος Κούρος 
Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
pluton έγραψε:Η απώλεια του μπορεί να θεωρηθεί αντίστοιχη με την απώλεια για το Γ Ράιχ του θωρηκτού “Βίσμαρκ”.

1 .  
			Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
						- 
				denplirono  
- Extreme poster 
Χαρκοβο σημερα, υποδοχη κατοικων σε απελεθερωτες ρωσσους
		0 .  
			Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
						Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη