Σουβλίτσα έγραψε:Κάνεις ένα λάθος (εσκεμμένα ή όχι, δέν ξέρω) να τοποθετείς οποιονδήποτε ασκεί κριτική στα της Δύσεως στην Ρωσική σφαίρα επιρροής και να κατηγορείς συλλήβδην ως Πουτινόπλητκους και Ρωσόπληκτους.
Αν μπορείσεις ποτέ να το ξεκαθαρίσεις αυτό ίσως υπάρξει κάποια βάση συνεννόησης.
Το ίδιο γέλιο που μου προκαλούν οι σανοφάγοι συριζαίοι και οι ανεκδιήγητοι τύποι που μας κυβερνούν άλλο τόσο μου προκαλούν οι τύποι που είναι εξίσου στα 4 σκυμμένοι προς την άλλη πλευρά και δεν διανοούνται να αντικρύσουν τις αλήθειες όπως αυτές είναι.
Και, αλοίμονο, οι Βρετανοί κλπ ας πούμε ήταν οι ΠΡΩΤΟΙ που ήθελαν την Ελλάδα πάση θυσία στο Δυτικό Μπλοκ.
Επίσης ας πούμε, Οι Βρετανοί στην Κύπρο οδηγούσαν στο απόσπασμα 19 χρονια Κυπριόπουλα, αν το ξέχασες.
Το ποιά Ελλάδα και πώς την ήθελαν και πώς την θέλουν, αυτό ψάξε το και κοίτα το μόνος σου.
Κι έλα εδώ στην Ελλάδα να μας το πεις, όχι από την βάση σου στο ΗΒ. Εκεί καλά είσαι άραξε, και μίλα εκ μέρους της πατρίδας σου την οποία έχεις επιλέξει.
Η κριτικη μου θυμιζει την λαικη παρμοιμια μου χαριζανε το γαιδαρο κλπ. κλπ.
Ειναι ευκολο να βρικσεις αρνητικα στους αλλους παντα και ακομη ευκολοτερο να ριχνεις για ολα τα κακα που σου συμβαινουνε την ευθυνη στους αλλους. Και ειναι ευκολο για ενα λογο: γιατι ετσι δικαιολογεις τον εαυτο σου και πεφτεις σε αδρανεια.
Η δυση ναι ειχε και αρνητικες συνεπειες για την Ελλαδα κατα καιρους ομως συνολικα η χωρα μας κερδισε και μαλιστα πολυ απο την συμμαχια με τη δυση.Ουτε γεωγραφικα ουτε οικονομικα περιοριστηκε λογω της συνυπαρξης με τη δυση..Ισα-ισα.
Το ποσο συνδεδεμενη ειναι η Ελλαδα με την δυση φαινεται και απο το που κατευθυνονται οι Ελληνες μεταναστες...Ακομη και κομμουνια ή σταλινικοι δεν πανε στη Μοσχα οταν περνανε τα συνορα..Πανε στην Γερμανια, την Σουηδια, την βρετανια κλπ.
Αυτο δειχνει επισης και το που θελει να ανηκει αυτος ο λαος..Αν θελοανε Μοσχα θα πηγαιναν εκει.
Απο εκει και περα εγω μιλαω ως ελληνας..Τετοιος ημουα και θα ειμαι και αυτο δεν αλλαζει...Και εφυγα επειδη ητανε ενα απυθμενο μπουρδελο η χωρα οχι επειδη με ενδιεφερε να εχω πατριδα οπως λες την Βρετανια..
Αλλα η κατασταση στην Ελλαδα ειτε σας αρεσει ειτε οχι ητανε και ειναι ανυποφορη για σοβαρους ανθρωπους..Και αυτο οχι επειδη το λεω εγω αλλα επειδη το λενε ολοι σχεδον και αυτοι που ζουνε τστην ελλαδα.
Τελος ξερω ενα πραγμα: οσο και να θελουνε στην Ελλαδα να κρυφτουνε απο την πραγματικοτητα αυτη δεν τους αφηνει να το κανουνε.
Η ενδυναμωση της Τουρκιας σε σχεση με την Ελλαδα ειναι απολυτως σαφη εδω και δεκαετιες.Αρχισαν εκκαθαριζοντας την Πολη , Ιμβρο, τενεδο κλπ απο Ελληνες, μετα καταλαμβανοντας την μιση σχεδον Κυπρο το '74, στην συνεχεια γκριζαροντας το Αιγαιο και επεται συνεχεια.
Η χωρα μας ειναισε υποχωρηση εδω και 70 χρονια με την Τουρκια. Αργη αλλα σταθερη υποχωρηση...Το γιατι συμβαινει αυτο καλυτερα να το αναρρωτηθουμε μονοι μας..