Μη σβήσεις τα φώτα κοπέλα μου. Εσύ εκπροσωπείς το δυτικό πολιτισμό!

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Μη σβήσεις τα φώτα κοπέλα μου. Εσύ εκπροσωπείς το δυτικό πολιτισμό!

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Αύγ 2022, 08:56

Αρίστος έγραψε:Καλα εκανες την ερωτηση γιατι για πολλοστη φορα θελω να βαλω τα πραγματα στη θεση τους.

Αποδειχθηκε οτι οι Αμερικανοι με Μπαιντεν ειναι πολυ πιο επικιδυνοι απο τους Ρωσους που ηθελαν να ανατρεψουν ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και Πρεσπες (ακομη το υποστηριζω αυτο οπως και οτι ειχαν ανακατευτει στα συλλαλητηρια κατα των Πρεσπων).

Γιατι οι Αμερικανοι (με Μπαιντεν ομως και ΟΧΙ με Τραμπ) φτωχοποιουν ολη την Ευρωπη και μας εφεραν ενα κλικ πριν τον ΓΠΠ, οχι μονο με τη συμπεριφορα του ΝΑΤΟ και του Μπαιντεν στην Ουκρανια αλλα και της Πελοζι στην Ταιβαν.

Παπαρια. Πρωτα απ'ολα, την Ελ.Ωρα αρχισες να την γλειφεις οχι οταν βγηκε ο Μπαιντεν, αλλα απο τις αρχες του '20 οταν δημοσιευσαν (εν αγνοια σου) καποιο αρθρο σου

viewtopic.php?f=71&t=11490&p=280399#p280399

Αρα το επιχειρημα οτι στραφηκες στην Ελ.Ωρα λογω Μπαιντεν ειναι καθαρη προφαση γιατι εκει στραφηκες ενα χρονο πριν βγει ο γερος.

Δευτερον, η γνωμη σου για τον Μπαιντεν δεν δινει απαντηση στο πως τωρα εκθειαζεις μια εφημεριδα που κατα δηλωση σου ειναι πουλημενη σε ξενα συμφεροντα, ειναι βοθρος και την διαβαζουν ακροδεξιοι και θρησκοληπτη. Πολλω δε μαλλον, οταν κατηγορουσες τα ιδια ξενα συμφεροντα οτι εκαψαν την Ελλαδα το 2018. Δηλαδη συμφωνα με τις παλιες σου δηλωσεις τωρα γραφεις για λογαριασμο των ρωσων εμπρηστων του Ματιου αφου η εφημεριδα ειναι γραφειο τυπου της Ρωσιας.

Και η "θρησκοληπτη πλεμπα" που κατηγορουσα αποδειχθηκαν οι πρωταγωνιστες της διεκδικησης των ελευθεριων του ελληνικου λαου επι xουντας lockdown και εμβολιων. Αντιθετα (και αυτο το λενε και πολλοι φιλοι μου Συριζαιοι) η ηγεσια δηθεν προοδευτικων κομματων οπως του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ τραγικα εκλεινε το γονυ στη χουντα του Κουλη (και οχι μονο στην πανδημια αλλα και σε σειρα ακομη κρισιμων θεματων οπως στην απολιγνητοποιηση που ειναι εθνικη τραγωδια). Το οτι εξαιρειται ο Πολακης δεν δινει συχωροχαρτι στους λοιπους συριζαιους της ηγετικης ομαδας.

Παλι προφασεις. Τον Ιανουαριο του '20 δεν υπηρχε ακομα πανδημια, ουτε κανει καποιον λιγοτερο πλεμπα ή θρησκοληπτο η εναντιωση του στα εμβολια.

Ο μονος λογος που σταματησες να τους βριζεις ειναι επειδη πλεον συνεργαζεσαι μαζι τους. Οπως και αντιστοιχα παλιοτερα τους εβριζες γιατι ειχαν κοντρα με τα τοτε αφεντικα σου στον ΣΥΡΙΖΑ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Αύγ 2022, 08:59

Αρίστος έγραψε:Εγω εχω ΠΑΝΤΑ μια αρχη στις πολιτικες που υποστηριζω.

Λεω ακριβως τα αντιθετα με το ΣΚΑΙ.

Το ιδιο εκανα με τα μνημονια.

Το ιδιο εκανα με ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (που ο ΣΚΑΙ ειχε βγει στα κεραμιδια να τους βριζει).

Το ιδιο εκανα με Τραμπ και Brexit.

Το ιδιο εκανα με lockdown και εμβολια.

Το ιδιο στο Ουκρανικο.

Ακομη γελαω που στο Ουκρανικο ο ΣΚΑΙ ενω βριζει τη Ρωσια, ο Αλαφουζος μεταφερει ρωσικο πετρελαιο με τα πλοια του. :laugh1:

Βραχος βραχος. Τυφλα να εχουν τα Μετεωρα.

Το '18 με την Δυση, το '22 με την Ρωσια. Το '18 η Ελ. Ωρα ηταν πουλημενη στους ρωσους και την διαβαζαν χριστιανοταλιμπαν, και το '22 η Ελ. Ωρα ειναι πατριωτικη σοβαρη εφημεριδα. Τετοια σταθεροτητα αρχων και αποψεων σπανια βρισκεις.

Εσενα μπαρμπαριστο η μονιμη σου αρχη ειναι η ευκολη κονομα. Αναλογα με το που μυριζεσαι ευκαιριες για χαρτι γινεσαι ροζ αριστερος, μετα θρησκοληπτος ακροδεξιος, και παει λεγοντας. Ακομα και την ΝΔ που σημερα την βριζεις, την υποστηριζες την εποχη που δεναμε τα σκυλια με τα λουκανικα. Οπως σημερα βριζεις τον ΣΥΡΙΖΑ ενω ησουν το πιο φανατικο μποτ του Τσιπρα μεχρι την ηττα του '19.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 05 Αύγ 2022, 09:08

Προέλλην έγραψε:Τa "δεν μας μπήκε εμάς με τα τανκς ο πούτλερ, δεν είναι προβλημά μας", είναι μη-επιχείρημα. Eίναι βασικά ακριβώς αυτό που λέει η μόσκα στους ευρωπαίους, και που έλεγε και Χϊτλερ παλιότερα όταν έμπαινε σε Τσεχίες και Πολωνίες. Καμιά ουδετερότητα δεν έχει η θέση αυτή. Είναι ακριβώς η πουτλερική θέση.

Ο μόνος σοβαρός λόγος για να εμπλακεί η Ελλάδα στη ρωσο-ουκρανική διένεξη παίρνοντας το πλευρό της Ουκρανίας είναι να θέσει ευθέως το ζήτημα της εισβολής ή των απειλών περί εισβολής της Τουρκίας σε γειτονικές χώρες.

Να απαιτήσει να επιβληθούν και στην Τουρκία οι ίδιες ακριβώς κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Ρωσία, από τη στιγμή που έχουν κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο (εισβολή και κατοχή ξένων εδαφών, κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου).

Έγινε όμως αυτό;
Ή απλά είμαστε τα τσολια των δυτικών που χαρωπά υπογράφουμε κυρώσεις για τη Ρωσία και την ίδια ώρα αυτοί χαϊδεύουν την Τουρκία (που ο μόνος λόγος που την έχουν στο περιθώριο τώρα είναι για τα αγκαλιάσματα με Ρωσία, την πολιτική της κατά του Ισραήλ κλπ και όχι πχ για την εισβολή στην Κύπρο);
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Αύγ 2022, 09:09

Adminović έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Τa "δεν μας μπήκε εμάς με τα τανκς ο πούτλερ, δεν είναι προβλημά μας", είναι μη-επιχείρημα. Eίναι βασικά ακριβώς αυτό που λέει η μόσκα στους ευρωπαίους, και που έλεγε και Χϊτλερ παλιότερα όταν έμπαινε σε Τσεχίες και Πολωνίες. Καμιά ουδετερότητα δεν έχει η θέση αυτή. Είναι ακριβώς η πουτλερική θέση.

Ο μόνος σοβαρός λόγος για να εμπλακεί η Ελλάδα στη ρωσο-ουκρανική διένεξη παίρνοντας το πλευρό της Ουκρανίας είναι να θέσει ευθέως το ζήτημα της εισβολής ή των απειλών περί εισβολής της Τουρκίας σε γειτονικές χώρες.

Να απαιτήσει να επιβληθούν και στην Τουρκία οι ίδιες ακριβώς κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Ρωσία, από τη στιγμή που έχουν κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο (εισβολή και κατοχή ξένων εδαφών, κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου).

Έγινε όμως αυτό;
Ή απλά είμαστε τα τσολια των δυτικών που χαρωπά υπογράφουμε κυρώσεις για τη Ρωσία και την ίδια ώρα αυτοί χαϊδεύουν την Τουρκία (που ο μόνος λόγος που την έχουν στο περιθώριο τώρα είναι για τα αγκαλιάσματα με Ρωσία, την πολιτική της κατά του Ισραήλ κλπ και όχι πχ για την εισβολή στην Κύπρο);

Αν η δυση ειχε εφαρμοσει το 1/10 των κυρωσεων που εφαρμοσε σε Ρωσια τοτε το κυπριακο θα ειχε λυθει μεχρι τα τελη των 70s. Kαλοι μαλακες ειμαστε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 05 Αύγ 2022, 09:56

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Εγω εχω ΠΑΝΤΑ μια αρχη στις πολιτικες που υποστηριζω.

Λεω ακριβως τα αντιθετα με το ΣΚΑΙ.

Το ιδιο εκανα με τα μνημονια.

Το ιδιο εκανα με ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (που ο ΣΚΑΙ ειχε βγει στα κεραμιδια να τους βριζει).

Το ιδιο εκανα με Τραμπ και Brexit.

Το ιδιο εκανα με lockdown και εμβολια.

Το ιδιο στο Ουκρανικο.

Ακομη γελαω που στο Ουκρανικο ο ΣΚΑΙ ενω βριζει τη Ρωσια, ο Αλαφουζος μεταφερει ρωσικο πετρελαιο με τα πλοια του. :laugh1:

Βραχος βραχος. Τυφλα να εχουν τα Μετεωρα.

Το '18 με την Δυση, το '22 με την Ρωσια. Το '18 η Ελ. Ωρα ηταν πουλημενη στους ρωσους και την διαβαζαν χριστιανοταλιμπαν, και το '22 η Ελ. Ωρα ειναι πατριωτικη σοβαρη εφημεριδα. Τετοια σταθεροτητα αρχων και αποψεων σπανια βρισκεις.

Εσενα μπαρμπαριστο η μονιμη σου αρχη ειναι η ευκολη κονομα. Αναλογα με το που μυριζεσαι ευκαιριες για χαρτι γινεσαι ροζ αριστερος, μετα θρησκοληπτος ακροδεξιος, και παει λεγοντας. Ακομα και την ΝΔ που σημερα την βριζεις, την υποστηριζες την εποχη που δεναμε τα σκυλια με τα λουκανικα. Οπως σημερα βριζεις τον ΣΥΡΙΖΑ ενω ησουν το πιο φανατικο μποτ του Τσιπρα μεχρι την ηττα του '19.

Σ' ευχαριστω και παλι που μου δινεις την ευκαιρια να σε τρομπονιασω.

Με τη Δυση ημουν οταν στις ΗΠΑ υπηρχε ενας Τραμπ που ηθελε συμμαχια των ΗΠΑ με τη ΡΩσια για απομονωση της Κινας.

Σας ελεγα επι χρονια και πριν ακομη βγει ο Μπαιντεν πως η μονη περιπτωση να εχουμε ειρηνη και ασφαλεια στον πλανητη ειναι να εφαρμοστει η συγκεκριμενη πολιτικη του Τραμπ.

Ηταν επισης η μονη συνταγη για να κρατησει η Δυση την πρωτοκαθεδρια της, εδινε καποιες ζωνες κυριαρχιας και στη Ρωσια και ουσιαστικα εσπαγε το μετωπο Ρωσιας-Κινας που δεν εχει κανενα ανταγωνιστη στρατιωτικα και οικονομικα (φανηκε αυτο με την κριση του Ουκρανικου που η Ρωσια εκανε πλακιτσα στην Ευρωπη).

Τωρα με Μπαιντεν η Δυση συνολικα ακολουθει αυτοκτονικη πολιτικη που προκαλει:

α) Ενεργειακη κριση.

β) Οικονομικη κριση μεσω του στασιμοπληθωρισμου.

γ) Επισιτιστικη κριση προσεχως.

δ) Πολιτικη κριση στην ΕΕ.

ε) Φοβο για Γ Παγκοσμιο..

Μονο παλαβοι λοιπον μπορουν να υποστηριξουν πολιτικες που οδηγουν τη Δυση στη βαθυτερη μεταπολεμικη της κριση, σε κλεισιμο των επιχειρησεων, σε φτωχεια των νοικοκυριων, ακομη και σε συσκοτιση των πολεων της.

.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Αύγ 2022, 12:53

Δεν υπηρχε Μπαιντεν οταν αρχισες να γραφεις στην Ελ.Ωρα. Ο Μπαιντεν τοτε ηταν απλα υποψηφιος προεδρος των ΗΠΑ και μαλιστα δεν πιστευες καν οτι θα κερδισει τις εκλογες. Αρχισες να γραφεις στο γραφειο τυπου της Ρωσιας στην Ελλαδα συμφωνα με τα δικα σου λεγομενα το τελευταιο ετος της προεδριας Τραμπ.

Τον Μπαιντεν τον επικαλεισαι εκ των υστερων, προσπαθωντας να αποδειξεις οτι η μεταστροφη σου εγινε λογω ιδεολογιας και οχι λογω τυχοδιωκτισμου.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 05 Αύγ 2022, 14:22

Στην Ελευθερη Ωρα ξεκινησα να γραφω το 2020 με αφορμη οχι τον Μπαιντεν αλλα την πανδημια του covid και τη Μεγαλη Επανεκκινηση.

Επισης ξεκινησα να γραφω τοτε για τα ιδια θεματα και στη Δημοκρατια καθως και στο Τριτο Ματι και το Nexus (εκει εγραφα και παλιοτερα).

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 05 Αύγ 2022, 14:25

Και ετσι για να σκασεις.

Σημερα εχει η Ελευθερη Ωρα το αρθρο του νηματος στη σελιδα 2 του ενθετου της.

Επιπλεον εχει και δευτερο αρθρο μου στη σελιδα 4 του κανονικου φυλλου της. :D

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Αύγ 2022, 19:45

Αρίστος έγραψε:Στην Ελευθερη Ωρα ξεκινησα να γραφω το 2020 με αφορμη οχι τον Μπαιντεν αλλα την πανδημια του covid και τη Μεγαλη Επανεκκινηση.

Επισης ξεκινησα να γραφω τοτε για τα ιδια θεματα και στη Δημοκρατια καθως και στο Τριτο Ματι και το Nexus (εκει εγραφα και παλιοτερα).

Αρα αφου δεν εχει σχεση ο Μπαιντεν γιατι τον επικαλεισαι ως δικαιολογια?

Αλλα ουτε αυτο που γραφεις τωρα ειναι αληθεια. Η πρωτη προσεγγιση εγινε Ιανουαριο του '20 που δημοσιευσαν αρθρο σου που ειχες γραψει αλλου. Τοτε δεν υπηρχε πανδημια και ουτε η υπαρξη της πανδημιας εξηγει πως αναιρεθηκαν ολες αυτες οι προσβολες που εγραφες για αυτους και το κοινο τους.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 05 Αύγ 2022, 19:57

Με Μπάιντεν ή χωρίς, με πανδημία ή όχι, ο Αρίστος είναι αυτός που είναι, τον ξέρουμε τόσα χρόνια,
ο μυθομανής, ο ψέκας, ο αστοιχείωτος τυχοδιώκτης που στα 60 φεύγα θα κάνει το οτιδήποτε για να εξασφαλίσει ένα πιάτο φαί.
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Επιστροφή σε “Διεθνή”