Συνοψίζουμε τι έχασε και τι κέρδισε η Ρωσία και τι έχασε και κέρδισε η Δύση

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Συνοψίζουμε τι έχασε και τι κέρδισε η Ρωσία και τι έχασε και κέρδισε η Δύση

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Μάιος 2022, 23:22

ενταξει να πω εγω τωρα ενα ..θεε μου τι ακουω;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 07 Μάιος 2022, 00:01

Αρίστος έγραψε:Bαζει ο ηλιθιος ο Διαδοχος πινακακια του 2020 και νομιζει οτι εχουν σχεση με τον σημερινο κοσμο.

α) Η Ρωσια απο τοτε εχει αυξησει τις εξαγωγες της συνολικα.

β) Επιπλεον οι τιμες του ρωσικου πετρελαιου, του ρωσικου αεριου, των ρωσικων λιπασματων και των ρωσικων τροφιμων εχουν ανεβει κατακορυφα. Συνεπως τα εσοδα της Ρωσιας αυξανονται αντι να μειωνονται.

γ) Ακριβως γι' αυτους τους λογους το ρουβλι απο χτες εχει καλυτερες τιμες σε σχεση με ευρω και δολαριο απο οτι ειχε ΠΡΙΝ την εναρξη του πολεμου. Οι ιδιες οι αγορες αναγνωριζουν λοιπον οτι οι κυρωσεις ΔΕΝ επηρεασαν τη Ρωσια.

.

Το βασικό αποδεικτικό στοιχείο πως εδω και 2 μήνες η Ρωσία χάνει, είναι πως αυτή απειλεί με πυρηνικά. Δεν απειλεί με πυρηνικά αυτός που κερδίζει.

2021 τα 3/4 των εξαγωγων φυσικου αερίου της ρωσίας ειναι στην Ευρώπη με τιμές τις υψηλότερες που μπορεί να βρει στον πλανήτη Γη.

Εικόνα

Ακόμα κι αν η Ρωσία κέρδιζε, αυτοί που θα κέρδιζαν θα ήταν οι ολιγάρχες της και όχι ο λαός της. Οι Πουτλερικοί λόγω κόμπλεξ γλύφουν τις μπάλες στους ολιγάρχες της Ρωσίας, κατακεραυνώνοντας τον σκληρό καπιταλισμό της δύσης, παρότι σε αυτόν καταφεύγουν για εργασία και όχι στις εργασιακές οάσεις του Πούτλερ.
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 07 Μάιος 2022, 00:20

Μου αρέσει που προσπαθείς να κάνεις σοβαρή συζήτηση. Υπάρχει περίπτωση, ετούτος ο κατιμάς, o απόπατος, να έκατσε να ψάξει πραγματικά στατιστικά στοιχεία;

Ο ψεκόμπαρμπας είναι απλά ένας άχρηστος αμόρφωτος σκιτζής που τσιμπάει ψεκάρθρα και ποστ σε μμδ εδώ κι εκεί, και μετά κάνει σπέκουλα και φαντασιώνεται πάνω σε αυτά.

Ένα θρασύτατο ψεκαριό της οκάς, ένα τυχοδιωκτικό σκυλί που βιοπορίζεται με την παπάτζα.
2 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 07 Μάιος 2022, 00:32

nik_killthemall έγραψε:
Ακόμα κι αν η Ρωσία κέρδιζε, αυτοί που θα κέρδιζαν θα ήταν οι ολιγάρχες της και όχι ο λαός της.

Κομμουνιστης εισαι κι εσυ, φιλαρακο; :enamorado:
1 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Μάιος 2022, 08:12

nik_killthemall έγραψε:Ακόμα κι αν η Ρωσία κέρδιζε, αυτοί που θα κέρδιζαν θα ήταν οι ολιγάρχες της και όχι ο λαός της. Οι Πουτλερικοί λόγω κόμπλεξ γλύφουν τις μπάλες στους ολιγάρχες της Ρωσίας, κατακεραυνώνοντας τον σκληρό καπιταλισμό της δύσης, παρότι σε αυτόν καταφεύγουν για εργασία και όχι στις εργασιακές οάσεις του Πούτλερ.

Και οι ρωσοι καπιταλισμο εχουν.
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 07 Μάιος 2022, 09:14

Λαχουρένιος έγραψε:
nik_killthemall έγραψε:Ακόμα κι αν η Ρωσία κέρδιζε, αυτοί που θα κέρδιζαν θα ήταν οι ολιγάρχες της και όχι ο λαός της. Οι Πουτλερικοί λόγω κόμπλεξ γλύφουν τις μπάλες στους ολιγάρχες της Ρωσίας, κατακεραυνώνοντας τον σκληρό καπιταλισμό της δύσης, παρότι σε αυτόν καταφεύγουν για εργασία και όχι στις εργασιακές οάσεις του Πούτλερ.

Και οι ρωσοι καπιταλισμο δικτατορία εχουν.

Φιξντ !
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 07 Μάιος 2022, 09:15

ВладимирВладимирович έγραψε:
nik_killthemall έγραψε:
Ακόμα κι αν η Ρωσία κέρδιζε, αυτοί που θα κέρδιζαν θα ήταν οι ολιγάρχες της και όχι ο λαός της.

Κομμουνιστης εισαι κι εσυ, φιλαρακο; :enamorado:

Βασικά εγώ είναι περίπου 1000 φορές πιο πιθανό να είμαι από εσένα.

Οι Πουτλερικοί λόγω κόμπλεξ γλύφουν τις μπάλες στους ολιγάρχες της Ρωσίας, κατακεραυνώνοντας τον σκληρό καπιταλισμό της δύσης, παρότι σε αυτόν καταφεύγουν για εργασία και όχι στις εργασιακές οάσεις του Πούτλερ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 07 Μάιος 2022, 10:24

Ποιοι ολιγαρχες ρε παπαρες;

Ο Πουτιν με το καλημερα που ανελαβε τη εξουσια εκανε νομο που το 51% της Gazprom πρεπει να ειναι υποχρεωτικα ιδιοκτησια του κρατους.

Και αυτο το εκανε για να μην πεσει η Gazprom αλλα και αλλες στρατηγικες επιχειρησεις της Ρωσιας σε χερια Ολιγαρχων που ολοι σχεδον ηταν ξενοκινητοι και πρακτορακια των Αμερικανων.

Στη συνεχεια φυλακισε τον Χοντορκοφσκι, τον κυριοτερο Ολιγαρχη και ξεδοντιασε πολλους αλλους, καποιους τους δηλητηριασε (και καλα τους εκανε, εγω θα τους βασανιζα ανελεητα πριν τους εκτελεσω).

Συνεπως στη Ρωσια κουμαντο κανει το ΚΡΑΤΟΣ ΡΩΣΙΑ και η εκλεγμενη υβερνηση του, οχι οι Ολιγαρχες.

Αντιθετα στις ΗΠΑ κανουν πραγματικο κουμαντο οι Ολιγαρχες των 5 ψηφιακων γιγαντων μαζι με μερικες ακομη δυναστειες, οχι το κρατος.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 07 Μάιος 2022, 11:12

nik_killthemall έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Κομμουνιστης εισαι κι εσυ, φιλαρακο; :enamorado:

Οι Πουτλερικοί λόγω κόμπλεξ γλύφουν τις μπάλες στους ολιγάρχες της Ρωσίας, κατακεραυνώνοντας τον σκληρό καπιταλισμό της δύσης, παρότι σε αυτόν καταφεύγουν για εργασία και όχι στις εργασιακές οάσεις του Πούτλερ.

Εγω δεν γλειφω τον πουτιν ουτε το καθεστώς του, τον καταδικάζω οπως καταδικάζω την εισβολη. Επισης δεν "καταφευγω" για εργασια πουθενα, εργάζομαι στην Ρωσία και στηρίζω την Ελλάδα εισάγοντας το συναλλαγμα στην αγορα της.
Εσυ ομως φαίνεσαι ενας απλος υποκριτής της φασης "οι δικοι μας ειναι μεγαλοεπιχειρηματίες οι δικοι τους ειναι ολιγαρχες". Δυο μετρα δυο σταθμα.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 07 Μάιος 2022, 12:15

Αρίστος έγραψε:Ποιοι ολιγαρχες ρε παπαρες;

Ο Πουτιν με το καλημερα που ανελαβε τη εξουσια εκανε νομο που το 51% της Gazprom πρεπει να ειναι υποχρεωτικα ιδιοκτησια του κρατους.

Και αυτο το εκανε για να μην πεσει η Gazprom αλλα και αλλες στρατηγικες επιχειρησεις της Ρωσιας σε χερια Ολιγαρχων που ολοι σχεδον ηταν ξενοκινητοι και πρακτορακια των Αμερικανων.

Στη συνεχεια φυλακισε τον Χοντορκοφσκι, τον κυριοτερο Ολιγαρχη και ξεδοντιασε πολλους αλλους, καποιους τους δηλητηριασε (και καλα τους εκανε, εγω θα τους βασανιζα ανελεητα πριν τους εκτελεσω).

Συνεπως στη Ρωσια κουμαντο κανει το ΚΡΑΤΟΣ ΡΩΣΙΑ και η εκλεγμενη υβερνηση του, οχι οι Ολιγαρχες.

Αντιθετα στις ΗΠΑ κανουν πραγματικο κουμαντο οι Ολιγαρχες των 5 ψηφιακων γιγαντων μαζι με μερικες ακομη δυναστειες, οχι το κρατος.

.

ВладимирВладимирович έγραψε:
nik_killthemall έγραψε:

Εγω δεν γλειφω τον πουτιν ουτε το καθεστώς του, τον καταδικάζω οπως καταδικάζω την εισβολη. Επισης δεν "καταφευγω" για εργασια πουθενα, εργάζομαι στην Ρωσία και στηρίζω την Ελλάδα εισάγοντας το συναλλαγμα στην αγορα της.
Εσυ ομως φαίνεσαι ενας απλος υποκριτής της φασης "οι δικοι μας ειναι μεγαλοεπιχειρηματίες οι δικοι τους ειναι ολιγαρχες". Δυο μετρα δυο σταθμα.

Τι λέτε βρε αρχιτρόμπες ? Σκούζετε για την δικτατορια του κουλη που κυβερνα 3 χρονια και σιωπατε για την δικτατορια του πουτλερ που κυβερνα 20+ χρονια ? Υφισταται εθνικοποιηση του οτιδηποτε οταν κυβερνα για 10ετιες ο ιδιος ανθρωπος ? ή απλά εθινικοποιηση = ιδιωτικοποιηση πουτλερ ?

Εννοειται ρε πως μπροστα στους πουτλερικους ολιγαρχες, οι ολιγαρχες τις δυσης ειναι φιλανθρωποι επιχειρηματιες !
- Το ΑΕΠ της ρωσιας ειναι το μισο απο το ΑΕΠ της χρεοκοπημενης Ελλάδας, που ωφελειται περισσοτερο ο λαος στην Ελλαδα ή την Ρωσια ?
- Το ΑΕΠ της ρωσιας ειναι το 1/3 απο το ΑΕΠ του μεσου δυτικου κρατους, που ωφελειται περισσοτερο ο λαος στην δυση ή στην Ρωσία ?
- Όλοι οι οικονομικοι μεταναστες του πλανητη συρρεουν στον "μινωταυρο του φιλελευθερισμου" της δυσης, και οχι στην εθνικοποιημενη ρωσια που λεει ο ψεκοτρομπας απο πανω. Τι δειχνει αυτό ?

Και μιλάμε για τη Ρωσία, μια παμπλουτη χώρα που ο λαος της θα μπορουσε να απολαμβανει το ανωτατο βιοτικο επιπεδο στον πλανητη !
1 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”