ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
ΩRIΩNAS7

Re: ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 17 Απρ 2020, 12:42

Αρίστος έγραψε:Ωριωνα σε χαιρομαι ρε, τη ζωη τη φχαριστιουνται καλυτερα οι χαζοι σαν κι εσενα.

Το 90% των γεγονοτων που συμβαινουν γυρω σου στον πλανητη δεν τα εχεις παρει χαμπαρι. :laugh1:

.

Ναι Αρίστο. Ναι.
Ευτυχώς εχουμε εσένα εμείς οι χαζοί, να μας ανοίγεις το Τρίτο Μάτι και να βλέπουμε τι γίνεται γύρω μας.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ1!!!! 1!1!1!1!1!1!1111!!!!
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 17 Απρ 2020, 12:42

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Αρίστος έγραψε:

Εννοειται οτι ειναι πολιτικο και οικονομικο συστημα ταυτοχρονα οταν στο παλμαρε της ειναι ταυτοχρονα πολιτικοι και οικονομολογοι ενω οι κυβερνησεις συγκεκριμενων κρατων εφαρμοζουν 100% την παγκοσμιοποιητικη ατζεντα.

.

Τραβά διάβασε αυτό που σου έφερα. Δεν μπορώ να ασχολουμαι με την στρεβλή αντίληψη πρ; γματικότητας, που έχεις Μην με κάνεις να σου ξαναλέω τα ίδια.

Το σχολιασα ηδη αλλα εισαι και στραβος.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 17 Απρ 2020, 12:47

Ωριωνα οσο και να χτυπιεσαι μια ζωη πελατης μου θα εισαι.

ΚΑΙ τα αρθρα μου θα διαβαζεις ΚΑΙ θα αυξανεις τις σελιδες στα νηματα μου ΚΑΙ απο πισω θα με ακολουθεις οτι κι αν πω ΚΑΙ αρνητικη διαφημιση θα μου κανεις που μια χαρα διαφημιση ειναι κι αυτη.

Το καλο επισης ειναι οτι για να με αντιμετωπισεις θα αρχισεις να μαθαινεις πραγματα, πιχι χτες γκουγκλισες και εμαθες τον ορισμο της παγκοσμιοποιησης, σημερα ανεβασες ενα αρθρο που διαβασες κλπ.

Αρα σε βοηθαει η συναναστροφη μου να γινεις καλυτερος ανθρωπος. :laugh1:

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 17 Απρ 2020, 12:49

Αρίστος έγραψε:Ωριωνα οσο και να χτυπιεσαι μια ζωη πελατης μου θα εισαι.

ΚΑΙ τα αρθρα μου θα διαβαζεις ΚΑΙ θα αυξανεις τις σελιδες στα νηματα μου ΚΑΙ απο πισω θα με ακολουθεις οτι κι αν πω ΚΑΙ αρνητικη διαφημιση θα μου κανεις που μια χαρα διαφημιση ειναι κι αυτη.

Το καλο επισης ειναι οτι για να με αντιμετωπισεις θα αρχισεις να μαθαινεις πραγματα, πιχι χτες γκουγκλισες και εμαθες τον ορισμο της παγκοσμιοποιησης, σημερα ανεβασες ενα αρθρο που διαβασες κλπ.

.

κακως του το ειπες χυμα, θα κανει τις επομενες μερες οτι δεν τον αφορα και θα προσπαθησει να μην ξαναπιαστει :laugh1: :laugh1:
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 17 Απρ 2020, 12:52

Αρίστος έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Τραβά διάβασε αυτό που σου έφερα. Δεν μπορώ να ασχολουμαι με την στρεβλή αντίληψη πρ; γματικότητας, που έχεις Μην με κάνεις να σου ξαναλέω τα ίδια.

Το σχολιασα ηδη αλλα εισαι και στραβος.

.

Να διαβάσεις σου είπα. Όχι να σχολιάσεις. Μα είσαι και λειτουργικά αναλφάβητος. Και τώρα εσύ γράφεις άρθρα :laugh1:

Αριστοοοοο
Για δες τι λέει ο Alex για την παγκόσμια τυραννία που αρχίζει να καταλαμβάνει τον πλανήτη. Βρε τα ίδια λέτε. Τα ίδια για την παγκοσμιοποίηση, τα ίδια για Τραμπ (και σε αυτόν μάλιστα έδωσε συνέντευξη ο πονηρός ο Τραμπ ο σανοπώλης) και γενικά είστε ίδια σε όλα όσα λέτε, εκτός από τους Μουσουλμανους. Δεν θυμάμαι τις δικές σου απόψεις για αυτούς.

0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 17 Απρ 2020, 13:00

denplirono έγραψε:

.

κακως του το ειπες χυμα, θα κανει τις επομενες μερες οτι δεν τον αφορα και θα προσπαθησει να μην ξαναπιαστει :laugh1: :laugh1:

Ρε μιλαμε εχει λυσσαξει, τιντουτος;

Να του βρουμε μια γκομενα να ηρεμησει.

.
0 .

.

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 17 Απρ 2020, 13:04

.

:laugh1: :laugh1: :laugh1:
Αυτά είναι επιχειρήματα. Βέβαια!!!

Αφου δεν έχεις στοιχεία να αντιτείνεις στις πηγές που έφερα τα βάζεις μαζί μου.
Trashy as always :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 17 Απρ 2020, 16:06

ΣΚΑΣΤΕ απο την κακια σας...ναι ρε παρταλια.....ναι ρε.....λενε ειναι απο καλαμαρια το βιντεο
https://www.facebook.com/SputnikEllada/ ... 287313600/
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 17 Απρ 2020, 16:12

denplirono έγραψε:ΣΚΑΣΤΕ απο την κακια σας...ναι ρε παρταλια.....ναι ρε.....λενε ειναι απο καλαμαρια το βιντεο
https://www.facebook.com/SputnikEllada/ ... 287313600/

Και τι θες να κάνουνε εμείς τώρα;
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 17 Απρ 2020, 17:59

Ωριωνα αν διαβασεις το αρθρο μου και σχολιασεις με κουοτς καποια σημεια του, το ιδιο θα κανω και με το δικο σου.

Ετσι ειναι το δικαιο, οχι να μπαινεις σαν αναγωγος και να μου λες δεν διαβαζω το αρθρο σου αλλα στην επομενη σελιδα να με παρακαλας να διαβασω το δικο σου.

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Διεθνή”