Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 21 Μαρ 2022, 09:55

Προέλλην έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Καλα, εσεις τελικα αποφασιστε ειτε οι ρωσοι ισοπεδώνουν την καημενη ουκρανιτσα ( :crying11: ) ειτε τα οπλα τους ειναι χαλια και δεν κανουν δουλεια :dunno:

Duhh, τo ένα δεν αναιρεί το άλλο, αντίθετα το ενισχύει. Οι Ρώσοι, με έλλειμμα όπλων ακριβείας τόσο ποιοτικό όσο και ποσοτικό, χρησιμοποιώντας iron bombs και κατιούσες αλά Β'ΠΠ ισοπεδώνουν την χώρα. Η ισοπέδωση ολόκληρων τετραγώνων είναι η μόνη δυνατότητα που έχουν.

ακριβώς. έγραψα το αποπάνω πριν δω αυτό
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Φασολαδα
Basic poster
Basic poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό Φασολαδα » 21 Μαρ 2022, 09:56

Η Ελλάδα χρειάζεται αποαριστεροποίηση, αποναζιστικοποίηση κ αποηλιθιοποίηση.
1 .

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 21 Μαρ 2022, 09:57

denplirono έγραψε:Δεν ξερω αν ειμαστε εξυπνος ή οχι και τοσο εξυπνος λαος, ειναι μεγάλη συζυτηση αυτο, Ξερω ομως ενα:
Ευχαριστουμε τον Κύριο που ποτε μας δεν ψηφισαμε για πρωπυπουργο εναν σαν τον καρακατω:

Εικόνα

Βέβαια απο κλεφτες και απο ψευτες καλα τα παμε, αλλα ρε φιλε τουλαχιστον δεν καναμε ΑΥΤΟ το πιο πάνω λαθος.....

:laugh1: μλκ μου νοιώσε, έχεις βγάλει ποκοπίκο
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 21 Μαρ 2022, 10:04

τι ειναι το ποκοπικο ρε παιδια ; :hmhmhm: :hmhmhm:
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 21 Μαρ 2022, 10:05

είναι μυστικός κώδικας συνομιλίας ανάμεσα σε πράκτορες της δύσης
:laugh1:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 21 Μαρ 2022, 10:13

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Φασολαδα
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Φασολαδα » 21 Μαρ 2022, 11:42

Εικόνα

Δεσμεύτηκαν τα αποθέματα της Ρωσικής κεντρικής τράπεζας στο εξωτερικό. Τέλος τα ρούβλια, τέλος και τα ψέματα.
2 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 21 Μαρ 2022, 15:31

Χαρηκαν οι Ουκρανοι στη Χερσωνα σημερα, νομισαν οτι θα κανουν διαμαρτυρια και θα ξαναπιασει το κολπο με την πορτοκαλι επανασταση του 2014, αλλα δεν τους βγηκε.....

σημερα απο Χερσωνα, οι παλικαριες ελαβαν γρηγορα τελος, οποιος δεν θελει παιρνει τον πουλο και φευγει....
1 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Μαρ 2022, 15:38

δεν υπαρχει μεγαλυτερο ηθικο και συναμα διδακτικο γεγονος
αυτη η υποκρισια του δηθεν προσταζω τα στηθια μου στο πολυβολο
παντα με ξεπερνουσε
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 21 Μαρ 2022, 15:51

nemo έγραψε:δεν υπαρχει μεγαλυτερο ηθικο και συναμα διδακτικο γεγονος
αυτη η υποκρισια του δηθεν προσταζω τα στηθια μου στο πολυβολο
παντα με ξεπερνουσε

Δεν ειναι κακο, ουτε ηθικο. Οποιος θελει ας παει να προταξει τα στηθια του απεναντι στο πολυβολο, ο Κυριος μυαλο εδωσε σε ολους οχι στους μισους. Αν αυτοι νομιζουν οτι πρεπει να προταξουν τα στηθια τους μπροστα απο το πολυβολο, οκ, οπως αγαπανε
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”