Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό nemo » 12 Μαρ 2022, 11:07

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:

σε κάθε περίπτωση, όλοι όσοι έχουν πέντε δράμια μυαλό καταλαβαίνουν ότι ο πούτλερ την πάτησε και ότι βλέπουμε την αρχή του τέλους. το μόνο ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι αν θα πάει όπως ο μουαμάρ με γκλομπ στον κώλο ή αν θα τον κεράσουμε κροάτικο σφηνάκι στη χάγη

ακουσα και λιγο τον προτοσαλτε το πρωι ειπε μια μαλακια χοντρη και γελασα
αλλα την ξεχασα γρηγορα για αυτο δεν την λεω
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 12 Μαρ 2022, 11:12

Ρε σεις από εδώ και πέρα φιλορωσικές αναρτήσεις δε θα επιτρέπονται στο ''ελεύθερο γιατί η φιλελεύθερη και δημοκρατική Δύση ρίχνει αβέρτα σελίδες που κάνουν λέει αβάντα στον Πούτιν.
Ξεκινήστε με συνθήματα τύπου ''Ζήτω το ΝΑΤΟ'', ''Ναι στις κυρώσεις'' κλπ και αρχίστε να ανεβάζετε αντιρωσικά μπινελίκια όπως ''Πούτιν κουφάλα'', ''Πούτιν εγκληματία'', ''Να πάθουν καρκίνο οι Ρώσοι'' και άλλα τέτοια, βάλτε και καμιά φωτό με βομβαρδισμένες εγκύους μπας και το γλυτώσουμε το μαγαζί από το κλείσιμο γιατί τα πράματα έγιναν στριμόκωλα και προβλέπω να μας φάει η χαρμάνα έτσι και μας κατεβάσουν.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 12 Μαρ 2022, 11:14

νοιώθετε σιγά σιγά, βλέπω, μπράβο
1 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 12 Μαρ 2022, 11:30

Ξεκινάω πρώτος.

«Κατεβάζει ρολά το Χρηματιστήριο της Μόσχας εν μέσω αυξανόμενων κυρώσεων»

https://www.cnn.gr/oikonomia/story/3045 ... n-kyroseon

Πείνα και δυστυχία εν όψει στην πολεμοχαρή Ρωσία μετά την τεράστια επιτυχία των οικονομικών και εμπορικών κυρώσεων του ελεύθερου κόσμου προς τον εγκληματία δικτάτορα Πούτιν.
Ήδη την κοπάνησαν από τη Ρωσία όλοι οι Γαλλικοί οίκοι μόδας, τα μακντόναλντς και ο δικός μας ''Γρηγόρης'' και ο οίκος μπούλγκαρι με συνακόλουθο τη λουμπουτέν με αποτέλεσμα ένα ζευγάρι γόβες να κοστίζουν στη μαύρη 150.000.000 ρούβλια.
Για καλσόν και στρινγκ Ντιορ δε συζητάμε, ούτε για δείγμα.
Θα γαμάμε πλέον όχι μια και δύο Ρωσίδες (όπως επί υπαρκτού) μόλις τα μοστράρουμε αλλά ολόκληρα τάγματα από ξανθές γαλανομάτες που θα γυρνάνε ακάλσονες και χωρίς βρακί λόγω των εγκλημάτων πολέμου που διαπράττουν στην αθώα Ουκρανία οι εγκληματίες που αποτελούν αυτό το βδέλυγμα που ονομάζουν κόκκινο στρατό.
Ζήτω το ΝΑΤΟ οι ΗΠΑ και η ΕΕ.
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Μαρ 2022, 11:52

Φονιαδες των λαων
Ρω-ωσοι

ΚΑΚ και ΟΣΣΑ
Τα ιδια σκατα

Κατσε καλα
Κατσε καλα Βλαδιμηρε
Κατσε καλα Βλαδιμηρε
1 .

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 12 Μαρ 2022, 12:01

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:
η στημενη παρασταση <<ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ >> ξεγυμνωνεται

...σαλος με τον ανταποκριτη στη Ρωσια της ΕΡΤ που εκανε το ρεπορταζ του απο Κυψελη ,,,προφανως με στημενα απο το αρχειο πλανα.... :pardon:

διαβαστε ...η παρασταση πολεμου συνεχιζεται .. και τα εργολαβακια δημοσιογραφακια της σε δραση ....αυτα κρατουν την παρασταση ...μαζι με κατι αφελεις πχ Ποροελληνες χαπακα της στημενης επικαιροτητας ...που συγονταρουν τις ψευδοκρισεις και τις λιβανιζουν ...

https://www.newsbomb.gr/politikh/story/ ... anta-i-ert

Ηλιόπουλος για ΕΡΤ: Μήπως υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις «φαντασμάτων» ανταποκριτών;

«Καθαρές απαντήσεις» αναφορικά με το ζήτημα ανταποκριτών της ΕΡΤ ζήτησε με δήλωσή του ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Νάσος Ηλιόπουλος, με αφορμή το θέμα του Αχιλλέα Πατσούκα.

Αναλυτικά, η δήλωση: «Μετά τις καταγγελίες ότι ανταποκριτής της ΕΡΤ που υποτίθεται ότι ήταν στη Μόσχα, όχι μόνο δεν έχει πατήσει στη Ρωσία αλλά έδινε ρεπορτάζ από την Κυψέλη σε γνώση της διοίκησης, περιμένουμε άμεσα καθαρές απαντήσεις: Ισχύουν οι καταγγελίες; Μήπως υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις «φαντασμάτων» ανταποκριτών σε γνώση της Διοίκησης της ΕΡΤ; Εάν ισχύουν, το λιγότερο που έχει να κάνει ο κ. Ζούλας είναι να παραιτηθεί. Τα υπόλοιπα εξάλλου είναι θέμα της Δικαιοσύνης».

οι βομβες στις στεπες της Ουκρανιας απελευθερωνουν νανοσωματιδια αλουμινιου σε χαμηλα υψη που προκαλουν ψυξης της ατμοσφαιρας

...σταματηστε τις ασκοπες φατριαστικες σας αναρτησεις ...βομβαρδιζουν με θερμοβαρικα οπλα τις στεπες της Ουκρανιας με προσχημα ενα εμφυλιο πολεμο που εχει δομολογηθει πριν 10 χρόνια .....τα οπλα αυτα απελευθερωνουν σε χαμηλα υψη νανοσωματιδια που ειναι κραματα του αλουμινιου ...υλικα που προκαλουν ανακλαση των ηλιακων ακτινων και ψυξη ....οι τρομερα επιμονες χαμηλες θερμοκρασιες στα Βαλκανια τις τελευταιες δυο βδομαδες ειναι απορροια αυτου του τροποκλιματολογικου πειραματος οπου νατοικοι και ρωσια συνεργαζονται ....

αποτοξινωθειτε !!!

...το πειραμα γινεται με προσχημα τον<<κακο>> εισβολεα που ετσι κι αλλιως ειναι ετοιμος να αποσυρθει μετα απο16 χρονια προεδριας παιζοντας το τελευταιο χαρτι του και εκτιθεμενος διεθνως ως εισβολεας κατι που θα του αποφερει τεραστια κερδη ..και που σε λιγα χρονια κανεις δεν θα τον θυμαται ....ενος αυτος θα εχει γινει υπερμεγιστανας ...

...εν τω μεταξυ θα οργιασουν τα αναπνευστικα ... φορατε τις μασκες σας τωρα που σα ςειπαν ν τις βγαλετε ...προσοχη στις εισπνοες ...αποτοξινωθειτε απο το εισπνευομενο αλουμινιο...
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 12 Μαρ 2022, 12:09

σιγα που θα τους κανω την χαρη ...
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 12 Μαρ 2022, 12:11

Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι σε φάση που περιμένω δύο τινά να γίνουν:
α) να σταματήσει ο πόλεμος
β) να γενικευθεί σε όλη την Ευρώπη

Δεν μπορώ να αναλωθώ σε άλλες γεωπολιτικές αναλύσεις.

Βασικά έχω χάσει αρκετά επεισόδια και δεν ξέρω σε τι στάδιο είμαστε τώρα και έχω μια αδυναμία να ακολουθήσω.
Αλλά αν κάτσω και ασχοληθώ μπορώ να καλύψω το χαμένο έδαφος.
I' m a fast learner.
:D

Αλλά φαντάζομαι όλοι μας λίγο πολύ, ανεξάρτητα με το πόσο ασχολούμαστε με αυτό το θέμα, περιμένουμε να γίνει ή το α ή το β.
Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε;
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 12 Μαρ 2022, 12:20

μπιζελι αν δεν το προχωρήσουν σε πυρηνικα οι μεγαλες δυναμεις
θα τα βρουν πολυ γρηγορα -αν δεν τα εχουν ηδη βρει
εκεινο που θα μεινει ειναι ο πονος και η δυστυχια των αθωων
που θα εχουν βιωσει τον πολεμο απο ολες τις πλευρες

φυσικα αυτο που μενει επισης σαν παρακαταθηκη ειναι η ευκολια
μεσω προπαγανδας να αιματοκυλίζουν τον κοσμο οταν το θελουν

η ελευθερη γνωμη ο δικαιωματισμος κλπ η δημοκρατια
στην τελικη δεν εκφραζουν τιποτα αλλο απο ευχολογια
υσ...ουτε και το παραμυθι της παγκοσμιοποιησης
του τυπου ενωμενη ευρωπη και σιγα σιγα ενωμενος ολος ο κοσμος
οταν εγω τα ελεγα οτι για να επιταχυνθεί η ενωση των λαων
θα χρειαστει και 3 και 4 ππ οι ηλιθιοι δεν τα πιστευουν

ασε και το αλλο οπου ακουν για εθνικισμους βγαζουν σπυρια
γιατι σου λενε ειναι η πρωτη αιτια για πολεμους
αλλα δεν καταλαβαινουν οτι οι αιτιες του πολεμου
μπορει να ειναι χιλια δυο αλλα πραγματα
1 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 12 Μαρ 2022, 12:35

bizeli έγραψε:Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι σε φάση που περιμένω δύο τινά να γίνουν:
α) να σταματήσει ο πόλεμος
β) να γενικευθεί σε όλη την Ευρώπη

Δεν μπορώ να αναλωθώ σε άλλες γεωπολιτικές αναλύσεις.

Βασικά έχω χάσει αρκετά επεισόδια και δεν ξέρω σε τι στάδιο είμαστε τώρα και έχω μια αδυναμία να ακολουθήσω.
Αλλά αν κάτσω και ασχοληθώ μπορώ να καλύψω το χαμένο έδαφος.
I' m a fast learner.
:D

Αλλά φαντάζομαι όλοι μας λίγο πολύ, ανεξάρτητα με το πόσο ασχολούμαστε με αυτό το θέμα, περιμένουμε να γίνει ή το α ή το β.
Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε;

Προς το παρόν κάνουμε τακτικό ελιγμό ακολουθώντας φιλοδυτική πολιτική και βλέπουμε.
Κι εσύ ως συντονίστρια δώσε το καλό παράδειγμα ανεβάζοντας οτιδήποτε αντιρωσικό αφήγημα βρίσκεις αγγλιστί στο διαδίκτυο.
Το μαγαζί βρίσκεται σε κίνδυνο.
Εντοπίσαμε μποτ της CIA να ψάχνει τα ποστ με φιλορωσικό περιεχόμενο.
2 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”