Τι είναι αυτός ρε;

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
paul25
Rookie poster
Rookie poster

Re: Τι είναι αυτός ρε;

Δημοσίευσηαπό paul25 » 28 Μαρ 2018, 09:58

bizeli έγραψε:
Ανάφεντος έγραψε:εγώ πάντως μπιζέλι, σήμερα στη δουλειά μίλαγα κάνα μισάωρο με έναν τούρκο, τον ατίλα (λολ). μας πήρε τηλέφωνο για το ενδεχόμενο συνεργασίας.

so?

Μάλλον θέλει να σου πει ότι η Τουρκική κοινωνία ίσως σε ένα μεγάλο μέρος της δεν τρέφει εχθρικά αισθήματα για εμάς ώστε να συρθεί σε ένα πόλεμο μαζί μας, αφού συνεχίζει να συνεργάζεται επιχειρηματικά με μας και δεν έχει διακόψει τις σχέσεις της και αυτό αποτελεί ένδειξη μη εχθρικότητας. Αντιθέτως (βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο είναι αλήθεια) έβλεπα ένα ρεπορταζ του Αντ1 που είχε πάει σε μια Τουρκική πόλη κοντά στα σύνορα και οι ντόπιοι επιχειρηματίες παραπονιόντουσαν που δεν έρχονται πια Έλληνες να ψωνίσουν όπως ερχόντουσαν πριν.
0 .

blackpaint
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό blackpaint » 28 Μαρ 2018, 12:08

Απο ελληνες δεν ειναι να περιμενεις κατι παραπανω απο ηλιθια χλευη
Η μοναδα μου ηταν μεσα σε αλλη μοναδα αλλα εδινε αναφορα κατευθειαν στο Αρχηγειο.
Ολο το προσωπικο ημασταν λιγες δεκαδες ατομα, φανταροι και αξιωματικοι μαζι, απο τους πρωτους εμπλεκομενους σε περιπτωση συρραξης. Περισσοτερα δεν λεω.
0 .

Άβαταρ μέλους
Υochanan
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Υochanan » 28 Μαρ 2018, 22:53

blackpaint έγραψε:Απο ελληνες δεν ειναι να περιμενεις κατι παραπανω απο ηλιθια χλευη
Η μοναδα μου ηταν μεσα σε αλλη μοναδα στο Πεντάγωνο αλλα εδινε αναφορα κατευθειαν στο Αρχηγειο στον απο κάτω όροφο.
Ολο το προσωπικο ημασταν λιγες δεκαδες ατομα, φανταροι και αξιωματικοι μαζι, απο τους πρωτους εμπλεκομενους σε περιπτωση συρραξης καθώς όλα τα Στεργίου, τα καγκελάτα δίπιττα και οι τυρόπιτες με τα Milko του ΚΕΠΙΧ περνούσαν από τα χέρια μας. Περισσοτερα δεν λεω.

fixed
0 .

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 28 Μαρ 2018, 23:02

Η κακοήθεια σε όλο της το μεγαλείο.
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 28 Μαρ 2018, 23:26

Katanas έγραψε:Οχι..δεν θελω να ακουσω...
Εικόνα

1 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 28 Μαρ 2018, 23:37

Όσα έγιναν στη Βάρνα.
Ερντογάν: Δεν είναι δίκαιο αυτοί που συζητούν σε βάθος το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών να μην συζητούν καθόλου το θέμα της έκδοσης των Τούρκων στρατιωτικών που έχουν διαφύγει στην Ελλάδα έπειτα από την εμπλοκή τους στο πραξικόπημα στην Τουρκία.
ΕΕ: Εσείς είστε μεγάλη χώρα, εσείς είστε μεγάλος Πρόεδρος, διασφαλίστε ώστε να αφεθούν ελεύθεροι οι δύο αυτοί στρατιωτικοί.

Σαν να παρακαλάνε 5χρονο να δώσει πίσω το παιχνίδι που άρπαξε από άλλο παιδάκι.
:giggle02:
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 28 Μαρ 2018, 23:42

paul25 έγραψε:Μάλλον θέλει να σου πει ότι η Τουρκική κοινωνία ίσως σε ένα μεγάλο μέρος της δεν τρέφει εχθρικά αισθήματα για εμάς ώστε να συρθεί σε ένα πόλεμο μαζί μας, αφού συνεχίζει να συνεργάζεται επιχειρηματικά με μας και δεν έχει διακόψει τις σχέσεις της και αυτό αποτελεί ένδειξη μη εχθρικότητας.

Κατάλαβα το point του αλλά ποιος υπολογίζει τα αισθήματα των λαώνε σε τέτοιες περιπτώσεις;

paul25 έγραψε: Αντιθέτως (βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο είναι αλήθεια) έβλεπα ένα ρεπορταζ του Αντ1 που είχε πάει σε μια Τουρκική πόλη κοντά στα σύνορα και οι ντόπιοι επιχειρηματίες παραπονιόντουσαν που δεν έρχονται πια Έλληνες να ψωνίσουν όπως ερχόντουσαν πριν.

Κοίτα ένα ψιλοεπαργκάκι δεν είναι κακό αλλά όχι ότι θα γίνει και τίποτα.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 28 Μαρ 2018, 23:50

Someone έγραψε:
bizeli έγραψε:Εγώ λέω ότι δεν πρέπει να είμαστε εφησυχασμένοι και έρχονται οι άλλοι και μου λένε ότι ονειρεύομαι πολέμους και ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο και άλλα παλαβά.

κανείς δεν διαφωνεί σε αυτό.

απλά εδώ και 5-6 σελίδες λεμε μπούρδες και άκυρα πράγματα, δεν καταλαβαίνουμε τι συζητάμε καν.

αλλά στο τελευταίο που είπες δεν διαφωνεί κανείς. οπότε ας το αφήσουμε εκεί.

Δεν λέμε μπούρδες.
Τι πρέπει να κάνουμε δεν ρωτάς;
Εγώ λέω ότι πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα και ο blackpaint μοιράζει αντιπολεμικά μηνύματα.
Σε λίγο λευκά περιστέρια θα βγαίνουν από την οθόνη μου.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ανάφεντος
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ανάφεντος » 29 Μαρ 2018, 00:00

εσύ μπιζέλι σε περίπτωση πολέμου, τι θα κάνεις;
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator