Τι είναι αυτός ρε;
-
blackpaint
- Basic poster

-
bizeli
- Moderator

Re: Τι είναι αυτός ρε;
Katanas έγραψε:Οπως το ειπες προκαλει...αλλα μεχρι εκει...Εχει πολλους σκοπελους να περασει στο εσωτερικο του...Στο εξωτερικο του ακολουθει μια συγκεκριμενη τσκτικη που μονο χαμενο δεν τον βγαζει και τωρα θα δουμε ποιον δρομο θα ακολουθησει...
Κοίτα να σου πω κάτι; Το μόνο που ίσως θεωρώ λογικό στις διεκδικήσεις του είναι που ζητά οικονομική ενίσχυση για το προσφυγικό. Αλλά αυτός έχει κι άλλες βλέψεις και εδαφικές και ενεργειακές και ελεύθερη βίζα σε Τούρκους υπηκόους και ένταξη στην ΕΕ και πολλά άλλα. Και τα απαιτεί κιόλας.
Θα μου πεις ειδικά για το ενεργειακό δεν είναι και ο μόνος που θέλει μερίδα.
bizeli έγραψε:brainstorming-οχι απλα μην τα βλεπεις μεμονωμενα...
Δεν ειμαι ουτε στρατιωτικος/πολιτικος αναλητης αλλα ουτε και μεσα στο μυαλο του...κατα την γνωμη οχι δεν ανησυχεις αδικα γιατι αν δεν βρει την χρυση τομη σε εσωτερικο και εξωτερικο τοτε θα υπαρξει θεμα...
Δλδ κάναμε όλον αυτόν τον κύκλο για να καταλήξουμε τελικά ότι θα υπάρξει θέμα και ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε άδικα;
Εγώ τι λέω τόση ώρα;
Πιστεύεις ότι είναι κάτι εύκολο να βρεθεί χρυσή τομή σε ένα τέτοιο περίπλοκο περιβάλλον;
Εγώ λέω ότι δεν πρέπει να είμαστε εφησυχασμένοι και έρχονται οι άλλοι και μου λένε ότι ονειρεύομαι πολέμους και ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο και άλλα παλαβά.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Ανάφεντος έγραψε:εγώ πάντως μπιζέλι, σήμερα στη δουλειά μίλαγα κάνα μισάωρο με έναν τούρκο, τον ατίλα (λολ). μας πήρε τηλέφωνο για το ενδεχόμενο συνεργασίας.
so?
0 .
-
Someone
- Rookie poster

bizeli έγραψε:Εγώ λέω ότι δεν πρέπει να είμαστε εφησυχασμένοι και έρχονται οι άλλοι και μου λένε ότι ονειρεύομαι πολέμους και ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο και άλλα παλαβά.
κανείς δεν διαφωνεί σε αυτό.
απλά εδώ και 5-6 σελίδες λεμε μπούρδες και άκυρα πράγματα, δεν καταλαβαίνουμε τι συζητάμε καν.
αλλά στο τελευταίο που είπες δεν διαφωνεί κανείς. οπότε ας το αφήσουμε εκεί.
0 .
-
Katanas
- Rookie poster

bizeli έγραψε:Κοίτα να σου πω κάτι;
Οχι..δεν θελω να ακουσω...

bizeli έγραψε:Το μόνο που ίσως θεωρώ λογικό στις διεκδικήσεις του είναι που ζητά οικονομική ενίσχυση για το προσφυγικό. Αλλά αυτός έχει κι άλλες βλέψεις και εδαφικές και ενεργειακές και ελεύθερη βίζα σε Τούρκους υπηκόους και ένταξη στην ΕΕ και πολλά άλλα. Και τα απαιτεί κιόλας.
Θα μου πεις ειδικά για το ενεργειακό δεν είναι και ο μόνος που θέλει μερίδα.
Γιατι αυτος εχει το μαχαιρι αυτος εχει και το καρπουζι...οτι θελει θα ζητησει...
bizeli έγραψε:Πιστεύεις ότι είναι κάτι εύκολο να βρεθεί χρυσή τομή σε ένα τέτοιο περίπλοκο περιβάλλον;
Εγώ λέω ότι δεν πρέπει να είμαστε εφησυχασμένοι και έρχονται οι άλλοι και μου λένε ότι ονειρεύομαι πολέμους και ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο και άλλα παλαβά.
Εγω λεω οτι το βλεπω δυσκολο αλλα οχι αδυνατο...παντως σε ενα πιθανο πολεμο με την Ελλαδα πιο πολλα εχει να χασει παρα να κερδισει...
0 .
~
CoRfU
~-
Υochanan
- Rookie poster

Σήμερα διάβασα τις δηλώσεις του κυβερνητικού εταίρου του Ερντογάν, Μπαχτσελί. Είπε ότι η θάλασσα είναι γεμάτη από τα κοκκαλα των παππούδων μας.
Και όλη η στεριά της Ανατολίας κ. Μπαχτσελί, όχι μόνον η θάλασσα.
Και όλη η στεριά της Ανατολίας κ. Μπαχτσελί, όχι μόνον η θάλασσα.
2 .
-
sys3x
- Rookie poster

blackpaint έγραψε:καπου οπου θα εργαζομουνα στα πλαισια της ειδικοτητας* μου, και οχι χωμενος σε ασχετη θεση επειδη τη θεση μου κατειχε καποιος χωρις την ειδικοτητα αλλα με το βυσμα.
* της στρατιωτικης μου ειδικοτητας, αυτην για την οποια δαπανησε χρηματα ο στρατος για να με εκπαιδευσει.
οδερπας σειρά;
0 .
Άν δεν είμασταν σπίρτα θα καίαμε για πάντα.
.
.
-
blackpaint
- Basic poster

sys3x έγραψε:blackpaint έγραψε:καπου οπου θα εργαζομουνα στα πλαισια της ειδικοτητας* μου, και οχι χωμενος σε ασχετη θεση επειδη τη θεση μου κατειχε καποιος χωρις την ειδικοτητα αλλα με το βυσμα.
* της στρατιωτικης μου ειδικοτητας, αυτην για την οποια δαπανησε χρηματα ο στρατος για να με εκπαιδευσει.
οδερπας σειρά;
Οχι. Δεν ειμαι εξουσιοδοτημενος να μιλησω για την ειδικοτητα μου δημοσια. Απορρητο.
0 .
-
sys3x
- Rookie poster

blackpaint έγραψε:sys3x έγραψε:
οδερπας σειρά;
Οχι. Δεν ειμαι εξουσιοδοτημενος να μιλησω για την ειδικοτητα μου δημοσια. Απορρητο.
σκαπανέας;
0 .
Άν δεν είμασταν σπίρτα θα καίαμε για πάντα.
.
.
-
stergiosbik
- Rookie poster

blackpaint έγραψε:sys3x έγραψε:
οδερπας σειρά;
Καρανικας κι εσυ ε;
0 .