Η αηδία των ΦΕΜΕΝ και τα γαλλικά γραμματόσημα

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Μπακάλης
Rookie poster
Rookie poster

Re: Η αηδία των ΦΕΜΕΝ και τα γαλλικά γραμματόσημα

Δημοσίευσηαπό Μπακάλης » 28 Φεβ 2015, 17:16

Diadochos έγραψε:Το να βγάζεις τα βυζιά σου έξω και να κατουράς δημόσια στο δρόμο ενώ καμαρώνεις που σε τραβάει βίντεο η φίλη/o φίλος σου δεν είναι ούτε αντισυμβατική πράξη ούτε προχωρημένη στάση, είναι ατόφια βλακεία και αντικοινωνική συμπεριφορά.
.

Αυτό ακριβώς το ποστ μου σβήστηκε!

Και πριν από λίγη ώρα σβήστηκε κι άλλο ποστ μου με φωτογραφίες από τις φρικαλεότητες των ναζί σε άλλο νήμα!

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το γιατί;

Είχα 3 χρόνια να μπω σε φόρουμ και μάλλον διάλεξα λάθος φόρουμ για να ξαναμπώ...
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 28 Φεβ 2015, 17:17

Δεν ήταν σωστό που σβήστηκε.

Και εγώ αν έβλεπα ένα λευκό σκουπίδι με τα βυζιά απέξω να κατουράει μέρα μεσημέρι στη μέση του δρόμου, ενώ το φιλαράκι της την τραβούσε βίντεο με το κινητό και χαχάνιζαν, θα την κλωτσούσα.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 28 Φεβ 2015, 17:18

Ξυπόλυτος Πρίγκιψ έγραψε:Τι έγινε γιατί σβήστηκε το ποστ μου; :s_no

Δεν πειράζει. Έτσι κι αλλιώς μαλακία θα τανε :s_cool
0 .

Μπακάλης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Μπακάλης » 28 Φεβ 2015, 17:18

Diadochos έγραψε:Δεν ήταν σωστό που σβήστηκε.

.

Τελικά δεν ήταν γραφτό να συμπληρώσω 100 ποστ σε αυτό το φόρουμ.

Αντιός... :ciao5:
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 28 Φεβ 2015, 17:20

Χαοτικέ και Αλεχάνδρο, μπορείτε να μου εξηγήσετε ποια είναι διαφορά μεταξύ της πρωτοποριακής στάσης και της αντισυμβατικότητας με την ατόφια βλακεία, την χυδαιότητα και την αντικοινωνική συμπεριφορά;

Kάποια διαχωριστική γραμμή υπάρχει, δεν μπορεί να ταυτίζονται τα δύο παραπάνω.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 28 Φεβ 2015, 17:20

Εμένα αν κλωτσούσε κάποιος την γυναίκλα μου ενώ κατουράει στο δρόμο θα του γαμούσα τα ράμματα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 28 Φεβ 2015, 17:23

Ξυπόλυτος Πρίγκιψ έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το γιατί;

Αν αναφέρεσαι σε ένα ποστ με μια ημίγυμνη που την κλώτσαγε ένας γέρος, αυτό αφαιρέθηκε διότι προφανώς είναι άσεμνο.

Για το άλλο που λες δεν γνωρίζω κάτι, δεν το διέγραψα εγώ.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 28 Φεβ 2015, 17:23

Χαοτικός έγραψε:Εμένα αν κλωτσούσε κάποιος την γυναίκλα μου ενώ κατουράει στο δρόμο θα του γαμούσα τα ράμματα.

Νομίζω αν η γυναίκα σου συνήθιζε να βγάζει τα βυζιά της έξω μέρα μεσημέρι στη μέση του δρόμου και να κατουράει ενώ εσύ θα την τραβούσες βίντεο, το να την κλωτσήσει κάποιος θα έπρεπε να είναι τελευταίο πράγμα που θα έπρεπε να σε ανησυχεί.

Τα προβλήματά σας θα ήταν άλλα και θα έχριζαν αντιμετώπιση απο ειδικούς, λχ κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους, ίσως και ψυχίατρους.
0 .

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 28 Φεβ 2015, 17:27

Diadochos έγραψε:Χαοτικέ και Αλεχάνδρο, μπορείτε να μου εξηγήσετε ποια είναι διαφορά μεταξύ της πρωτοποριακής στάσης και της αντισυμβατικότητας με την ατόφια βλακεία, την χυδαιότητα και την αντικοινωνική συμπεριφορά;

Kάποια διαχωριστική γραμμή υπάρχει, δεν μπορεί να ταυτίζονται τα δύο παραπάνω.

Υπάρχει αλλά δεν είναι απλά κάποια γραμμή. Είναι κάποιο φάσμα και έχει άλλη σύσταση στα διάφορα σημεία του.
Ωστόσο οι συμπεριφορές δεν είναι ποτέ απόλυτα προσδιορισμένες. Αν πας στο ξαφνικό να χώσεις την πούτσα σου
στο στόμα μιας άγνωστης στη μέση του δρόμου είσαι κατακριτέος ασφαλώς. Αν το κάνεις στην Μέρκελ ας πούμε
σε κάποια αίθουσα όπου γίνεται κάποια κορυφαία συνάντηση, θα είναι συμβολικό. Θα μείνει στην ιστορία και φυσικά δεν θα είναι και κατακριτέο απ' όλους. Μην έχουμε μονοδιάστατη σκέψη.
0 .

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 28 Φεβ 2015, 17:30

Δεν απασχολούν τη ψυχιατρική τα κοινωνικά κινήματα. Οι Φεμέν είναι τέτοιο κίνημα. Όσο για μας, ναι έχουμε κατουρήσει έξω. Κάμερα δεν είχαμε γιατί δεν έχουμε λεφτά να πάρουμε.
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”