Εκλογές στην Ολλανδία

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.

Ποιος θα κερδίσει τις εκλογές στην Ολλανδία

Βίλντερς
2
17%
Ρούτε
4
33%
Το Ισλάμ είναι εδώ ενωμένο δυνατό
5
42%
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω
1
8%

Σύνολο ψήφων: 12

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Re: Εκλογές στην Ολλανδία

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 15 Μαρ 2017, 23:16

Στο περίπου, οι πρώτες εκτιμήσεις

1ος ο Ρούτε με 31 έδρες
2ος ο Βίλντερς με 19 όσο
και τα 2 Χριστιανοδημοκρατικά κεντροδεξιά κόμματα

Ο Νταϊσεμπουμ με το εργατικό κόμμα γύρω στις 9 έδρες

Νικητές από τις εκλογές θεωρούνται Βίλντερς και τα 2 Χριστιανοδημοκρατικά κόμματα που ανέβηκαν κατακόρυφα
Καταποντίζεται το εργατικό κόμμα..
Ο Ρούτε θα κάνει κυβέρνηση με τα δυο Χριστιανοδημοκρατικά και κάποιο μικρότερο, ίσως το εργατικό
Το Ισλάμ η Τουρκία και η ΕΕ θα πάρει τα πρώτα μηνύματα.

Η Ευρωπαϊκη πορεία της Ολλανδίας συνεχίζεται, τα έθνη θα κερδίσουν...
0 .

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 15 Μαρ 2017, 23:19

Admin έγραψε:Οι τελευταίοι 9 κυρίως γράφτηκαν από άλλη αιτία. Ένας γράφτηκε γιατί βρήκε ένα νήμα σου στο Google.
Στο βοθρουμ μην νομίζεις ότι είναι τόσα πολλά μέλη. Έχουν ένα σωρό διπλοτριπλοπρόφιλα.
Επίσης, δικά σου νήματα έχω δει να τα βάζουν στο Facebook κατά καιρούς. Δεν ξέρω αν εσύ τα αναρτας ή κάποιος άλλος, πάντως μπαίνει κι από εκεί κόσμος.

Είμαι προοδευτικός, δεν έχω facebook και Instagram και ουδέποτε είχα..
Στο Τwitter ίσως γραφτώ..
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Μαρ 2017, 08:46

Οταν στην Ολλανδια το μεγαλυτερο κομμα παιρνει 20%, σημαινει οτι γενικα το πολιτικο τους συστημα ειναι απαξιωμενο.

Και αυτο σημαινει οτι η Ολλανδια κατω απο την επιφανεια εχει καποια σοβαρα προβληματα και πανε να τα κουκουλωσουν με το να τα ριξουν στους μουσουλμανους.

Θυμηθηκαν τωρα τις ευρωπαικες αξιες και την θεση της γυναικας. Παντα με μαντηλες τις ειχαν τις γυναικες τους οι ισλαμιστες, τωρα τους πειραξε?

Λογω κρισης βρηκαν ενα αποδιοπομπαιο τραγο και αυτη ειναι η ουσια, οχι οι διανοουμενιες τυπου ''ευρωπη εναντιον ισλαμ''. Μια χαρα τα παει η ΕΕ με το ισλαμ οταν το θελει και το ειδαμε αυτο στην περιπτωση της Γιουγκοσλαβιας.
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 16 Μαρ 2017, 09:26

Το ενδιαφέρον στη φάση είναι ότι ο αντιλαϊκιστής Ρούτε κέρδισε τις εκλογές επειδή χρησιμοποίησε τη λαϊκίστικη γλώσσα του Βίλντερς κατά του Ερντογάν. :LoL:

Αν δεν υπήρχε θα έπρεπε να τον εφεύρει.
0 .

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 16 Μαρ 2017, 12:43

ΓΑΛΗ έγραψε:Το ενδιαφέρον στη φάση είναι ότι ο αντιλαϊκιστής Ρούτε κέρδισε τις εκλογές επειδή χρησιμοποίησε τη λαϊκίστικη γλώσσα του Βίλντερς κατά του Ερντογάν. :LoL:

Αν η συγκυβέρνηση, που θα προκύψει το επόμενο εξάμηνο, δεν θα είναι τόσο σκληρή όσο τώρα θα υπάρχει δεύτερος γύρος στις Ευρωεκλογές.
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 16 Μαρ 2017, 13:10

Σικελιώτης έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:Το ενδιαφέρον στη φάση είναι ότι ο αντιλαϊκιστής Ρούτε κέρδισε τις εκλογές επειδή χρησιμοποίησε τη λαϊκίστικη γλώσσα του Βίλντερς κατά του Ερντογάν. :LoL:

Αν η συγκυβέρνηση, που θα προκύψει το επόμενο εξάμηνο, δεν θα είναι τόσο σκληρή όσο τώρα θα υπάρχει δεύτερος γύρος στις Ευρωεκλογές.

Εννοείς σκληρή απέναντι στον Ερντογάν;

Αν ναι, δεν νομίζω ότι έχει πια σημασία. Πρώτον γιατί οι Ολλανδοί είναι μάλλον αδιάφοροι (ή πολύ χαλαροί για να γίνω πιο συγκεκριμένη) αναφορικά με τα πολιτικά και δεύτερον γιατί το σημερινό αποτέλεσμα, συμφέρει όλους τους εμπλεκόμενους. Δηλαδή τον Ρούτε, τον Βίλντερς και τον Ερντογάν. Από τους τρεις, ο πιο κερδισμένος είναι ο Βίλντερς γιατί ανέβασε τις έδρες του και ακριβώς επειδή κανείς δεν θέλει να συνεργαστεί μαζί του, μπορεί να κάνει ακόμη πιο εύκολα κριτική στα επόμενα προβλήματα που θα προκύψουν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 16 Μαρ 2017, 21:06

ΓΑΛΗ έγραψε:
Σικελιώτης έγραψε:Αν ναι, δεν νομίζω ότι έχει πια σημασία. Πρώτον γιατί οι Ολλανδοί είναι μάλλον αδιάφοροι (ή πολύ χαλαροί για να γίνω πιο συγκεκριμένη) αναφορικά με τα πολιτικά και δεύτερον γιατί το σημερινό αποτέλεσμα, συμφέρει όλους τους εμπλεκόμενους. Δηλαδή τον Ρούτε, τον Βίλντερς και τον Ερντογάν. Από τους τρεις, ο πιο κερδισμένος είναι ο Βίλντερς γιατί ανέβασε τις έδρες του και ακριβώς επειδή κανείς δεν θέλει να συνεργαστεί μαζί του, μπορεί να κάνει ακόμη πιο εύκολα κριτική στα επόμενα προβλήματα που θα προκύψουν.

Γαλή μου , νομίζω ο Ρούτε δεν θα κάνει πίσω όσον αφορά τους Μετανάστες και το Ισλάμ. Ειδικά τώρα που καλείται να συγκυβερνήσει με δυο Χριστιανικά δεξιά κόμματα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Μαρ 2017, 21:09

Γιατι? Επι δεξιας ηρθαν μεταναστες στην ΕΕ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 16 Μαρ 2017, 21:28

Λαχουρένιος έγραψε:Γιατι? Επι δεξιας ηρθαν μεταναστες στην ΕΕ.

ισχύει, κυρίως μετά τον πόλεμο στο Αφγανιστάν και όχι μόνο, άνοιξαν τις πόρτες διάσπαρτα ακόμη και σε αφρικανικές χώρες που παρ όλο που μιλούσαν αγγλικά ή γαλλικά στην μητρική τους, παλαιότερα δεν είχαν την δυνατότητα να περάσουν στην ΕΕ, απλά είναι τα πράγματα, η τεχνολογία αυξήθηκε, τώρα μπορούν να συγκρίνουν από την αφρική ποια χώρα γι αυτούς είναι κατάλληλη, από το να ζήσουν στην αφρική το ριψοκινδυνεύουν και περνούν στην ΕΕ. Οι Αφγανοί, πιθανόν ήρθαν με συμφωνίες, το καταλαβαίνω, αφού τα δυτικά κράτη, αντί να στηρίξουν οικονομικά αυτή την χώρα, την έχουν αφήσει στην ίδια κατάσταση, όπως πάντα ήταν.

Αλλά όπως είπες, κατά κόρον οι μετανάστες με δεξιές κυβερνήσεις ήρθαν στην ΕΕ ή με φιλελέ.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Μαρ 2017, 21:31

Νταξει δεν το παω κομματικα, και με κεντροαριστερες θα ηρθαν προφανως. Η ΕΕ εχει συγκεκριμενη πολιτικη σε αυτα τα θεματα, αναλογα με τη συγκυρια. Δεν ειναι θεμα κυβερνησης.

Τωρα λογω κρισης, τους μεταναστες ουτε τους χρειαζονται, και ειναι και ενας βολικος στοχος για να τους ριχνουν ολα τα στραβα της οικονομιας. Αυτο ειναι ολο.

Ξεχασαμε μου φαινεται που ο φραχτης στον Εβρο χτιστηκε επι ΠΑΣΟΚαρας, την ιδια στιγμη που 3-4 χρονια πριν, ο Πακης επι Κουρασμενου, προσκαλουσε λαθρο εδω.

Τι αλλαξε στο μεταξυ? Ηρθε η κριση.

Οι βλακες θα δουν μονο την αγιστεγα και την ντεξια και δυστυχως οι βλακες ψηφιζουν.
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”