Είμαι ο νέος Χίτλερ, θα εξοντώσω 3 εκατ

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Άρης Κλάρας
Extreme poster
Extreme poster

Re: Είμαι ο νέος Χίτλερ, θα εξοντώσω 3 εκατ

Δημοσίευσηαπό Άρης Κλάρας » 01 Ιουν 2017, 05:29

31|05|2017
ΦΟΒΕΡΗ ΑΤΑΚΑ του Ροντρίγκο Ντουτέρτε στην Τσέλσι Κλίντον: «Πώς ένιωθες όταν ο πατέρας σου γ… τη Μόνικα Λεβίνσκι;»

Εικόνα

Ο Ροντρίγκο Ντουτέρτε είναι ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους ηγέτες κρατών αυτή τη στιγμή παγκοσμίως. Έχει γράψει στο κοντέρ της προεδρίας του χιλιάδες θανάτους εμπόρων ναρκωτικών στις Φιλιππίνες, ενώ τις τελευταίες μέρες, η χώρα του έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της καθώς έχει να αντιμετωπίσει μία ένοπλη εισβολή από συμμαχικές στρατιωτικές ομάδες του Ισλαμικού Κράτους.

Ο Ντουτέρτε, γνωστός για τις ακραίες δηλώσεις του και το περίεργο χιούμορ του, είχε αναφέρει πως «οι στρατιώτες μου μπορούν να βιάσουν μέχρι τρεις γυναίκες στις περιοχές που μάχονται το ISIS. Θα αναλάβω εγώ την ευθύνη». Σε αυτό το σχόλιο του είχε αναφερθεί η πρώην πρώτη κόρη των ΗΠΑ, Τσέλσι Κλίντον μέσω Twitter γράφοντας το λιτό: «Καθόλου αστείο. Ποτέ.». Στη συνέχεια τον χαρακτήρισε ως «δολοφόνο αλήτη που δεν έχει κανένα σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα».

Ο Ντουτέρτε λοιπόν δεν μάσησε τα λόγια του και σε ομιλία μπροστά σε στελέχη των ενόπλων δυνάμεων των Φιλιππινών, προχώρησε σε μία σειρά ύβρεων προς την κόρη του Μπίλ Κλίντον λέγοντας: «Αυτές οι πόρνες ακούν τη λέξη βιασμός. Όπως η Τσέλσι Κλίντον. Δεν αστειευόμουν, ήμουν σαρκαστικός. Δεν γελάω ποτέ με τα αστεία μου».

Και συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος: «Θα της έλεγα «όταν ο πατέρας σου, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, γ… τη Λεβίνσκι και άλλα κορίτσια στον Λευκό Οίκο πώς ένιωσες;».
(ΒΙΝΤΕΟ)
http://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce% ... %84%ce%b5/
0 .

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 10 Ιουν 2017, 13:41

εδω να θυμισουμε οτι ο Ντουαρτε ηρθε μεσα το σαρωμα των φιλιππινων απο το δντ
0 .

Άβαταρ μέλους
Άρης Κλάρας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Άρης Κλάρας » 30 Ιουν 2017, 06:17

Philippine police use hospitals to hide drug war killings.
Reuters - June 29, 2017

Εικόνα

Since late 2016, police have delivered hundreds of drug suspects to Manila hospitals. A Reuters investigation has revealed almost all were dead on arrival. Witnesses and family members say they were executed and their bodies removed from the scene in a police cover up. By Clare Baldwin and Andrew R.C. Marshall Filed...
http://www.reuters.com/investigates/spe ... terta-doa/
0 .

Άβαταρ μέλους
Άρης Κλάρας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Άρης Κλάρας » 06 Ιούλ 2017, 06:16

Τετάρτη, 05 Ιούλιος 2017
«Κεραυνός» ο Ρ.Ντουτέρτε κατά των τζιχαντιστών:
«Θα σας φάω το συκώτι με αλάτι και ξύδι»

Εικόνα

Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων, Ροντρίγκο Ντουτέρτε, εκτόξευσε απειλές εναντίον των τζιχαντιστών που θα συλλαμβάνονται, λέγοντας πως θα τους φάει το... συκώτι μπροστά στα μάτια τους, βάζοντας μόνο αλάτι και ξύδι!

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «θα σας φάω το συκώτι αν θέλετε. Θα βάλω μόνο αλάτι και ξύδι. Θα το φάω μπροστά σας», αντιδρώντας στον φρικιαστικό θάνατο των ναυτών από το Βιετνάμ, τους οποίους εντόπισαν οι στρατιωτικές δυνάμεις μετά την εκτέλεσή τους από τους τζιχαντιστές.

«Θέλετε να υποδουλωθείτε από αυτά; Καθάρματα. Θα επαναπροσδιοριστούμε για μία ακόμη φορά. Τι προσπαθείτε να πετύχετε με αυτές τις πράξεις; Χρησιμοποιείτε το όνομα του Αλλάχ μάταια. Χρησιμοποιείτε το όνομα του θεού για να σκοτώνετε ανθρώπους με αυτόν τον τρόπο», πρόσθεσε γεμάτος αγανάκτηση ο Ροντρίγκο Ντουτέρτε, ο οποίος εμφανίζεται αποφασισμένος να συνεχίσει τη μάχη εναντίον των εξτρεμιστικών ομάδων.

Τα πτώματα των δύο ανδρών από το Βιετνάμ εντοπίστηκαν στο νησί Μπασιλάν και ήταν ανάμεσα στα έξι μέλη του φορτηγού πλοίου από το Βιετνάμ που καταλήφθηκε τον περασμένο Νοέμβριο.
http://www.el.gr/top-news/117-top-news/ ... xydi%C2%BB
0 .

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 06 Ιούλ 2017, 15:55

το εκουαδορ του κορεα και οι φιλιππινες ειναι το μοντελο που πρεπει να ακολουθησουμε

μιλαω με πολλες φιλιππινεζες στο timber και λενε τα καλυτερα

στηριζουμε :s_cool
0 .

Άβαταρ μέλους
Άρης Κλάρας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Άρης Κλάρας » 17 Αύγ 2017, 03:18

16/08/2017
Η αστυνομία στις Φιλιππίνες σκότωσε μέσα σε μια ημέρα 32 υπόπτους για διακίνηση ναρκωτικών.
Πανηγυρίζει ο Ντουτέρτε που ζήτησε ακόμα περισσότερους νεκρούς για να αντιμετωπιστεί η μάστιγα.

Εικόνα
Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων Ροδρίγο Ντουτέρτε συνεχάρη σήμερα την αστυνομία της χώρας του διότι τα στελέχη της σκότωσαν 32 ανθρώπους κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων εναντίον διακινητών ναρκωτικών τη Δευτέρα, καλώντας τους αστυνομικούς να σκοτώνουν άλλους τόσους «κάθε μέρα».

Απ' όταν ανέλαβε την εξουσία πριν από 14 μήνες, ο Ντουτέρτε διεξάγει μια εκστρατεία χωρίς προηγούμενο στις Φιλιππίνες εναντίον της διακίνησης και της χρήσης ναρκωτικών. Η αστυνομία και παραστρατιωτικές οργανώσεις έχουν σκοτώσει χιλιάδες ανθρώπους και οργανώσεις υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κάνουν λόγο για ένα πιθανό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Σε μια από τις πιο αιματηρές επιχειρήσεις της, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι σκότωσε 32 ανθρώπους σε μια σειρά εφόδων εναντίον φερόμενων ως διακινητών τη Δευτέρα στην επαρχία Μπουλακάν, κοντά στην πρωτεύουσα, τη Μανίλα.

«Οι 32 που σκοτώθηκαν πρόσφατα στην Μπουλακάν σε μια μαζική έφοδο, αυτό ήταν καλό», ανέφερε με εμφανή ικανοποίηση ο πρόεδρος Ντουτέρτε σε μια παρέμβασή του κατά τη διάρκεια εκδήλωσης μιας οργάνωσης κατά του οργανωμένου εγκλήματος η οποία τον υποστηρίζει στον πόλεμό του εναντίον των εμπόρων ναρκωτικών.

«Αν μπορούσατε να σκοτώνετε άλλους 32 την ημέρα, αυτό θα μείωνε τη μάστιγα» που πλήττει τη χώρα, πρόσθεσε ο ίδιος.

«Θέλουμε να ενσταλάξουμε το σοκ και τον φόβο στους διακινητές ναρκωτικών» δήλωσε νωρίτερα από την πλευρά του σε δημοσιογράφους στη Μανίλα ο Ρομέο Καραμάτ, επικεφαλής της αστυνομίας στη Μπουλακάν. Κατά τον ίδιο, έγιναν συνολικά 49 επιχειρήσεις, στις 20 από τις οποίες σημειώθηκαν ανταλλαγές πυρών, ενώ 109 ύποπτοι συνελήφθησαν.

Ο Καραμάτ υπεραμύνθηκε των τακτικών της αστυνομίας και διέψευσε ότι πρόκειται για εξωδικαστικές εκτελέσεις, όπως καταγγέλλουν οργανώσεις υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ σημείωσε πως κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός πιστολιών, χειροβομβίδων και άλλων όπλων.

«Οι άλλοι εμπλεκόμενοι στο λαθρεμπόριο ναρκωτικών θα το σκεφτούν δυο φορές πριν συνεχίσουν την εμπορία», σημείωσε ο ίδιος, ενώ υποστήριξε πως «γνωρίζουμε ότι δεν κάναμε τίποτα κακό», αναφερόμενος στους θανάτους. Ερωτηθείς σχετικά με το ότι δεν υπήρξε ούτε ένας τραυματισμός αστυνομικού, κάτι που θα δικαιολογούσε τα επιχειρήματά του περί νόμιμης αυτοάμυνας, απάντησε «μην μου ζητάτε εξηγήσεις».

Οργανώσεις προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων καταγγέλλουν ότι αστυνομικοί συχνά διαπράττουν εκτελέσεις και «φυτεύουν» στοιχεία, όπως όπλα και ναρκωτικά, κάτι που οι αρχές διαψεύδουν κατηγορηματικά.

Ο Ντουτέρτε, ο οποίος κέρδισε την προεδρία υποσχόμενος να σκοτώσει τους δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους που επιδίδονται στην εμπορία ναρκωτικών στις Φιλιππίνες αλλά και τους τοξικομανείς, ώστε να αποτρέψει το ενδεχόμενο η χώρα του να μετατραπεί σε «ναρκοκράτος», είχε υποσχεθεί να κερδίσει τον πόλεμο σε τρεις ως έξι μήνες. Αλλά την περασμένη εβδομάδα σημείωσε πως το πρόβλημα «δεν μπορεί να λυθεί από έναν άνθρωπο μόνο, από έναν πρόεδρο σε μία μόνο θητεία».

Πολιτικοί αντίπαλοι του Ντουτέρτε έχουν προσφύγει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ΔΠΔ), κατηγορώντας τον πρόεδρο και κορυφαία στελέχη της κυβέρνησής του ότι διαπράττουν ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Εξηγούν ότι προσέφυγαν στο ΔΠΔ διότι η κυβέρνηση αψηφά τις καταγγελίες τους περί εκτεταμένων καταχρήσεων και εξωδικαστικών δολοφονιών. Ο πρόεδρος αντέδρασε δηλώνοντας ότι είναι διατεθειμένος να σαπίσει στη φυλακή για να προστατεύσει τους πολίτες των Φιλιππίνων.

Ο Ντουτέρτε, ο οποίος δεν σταματά να εξανίσταται επειδή πολλές οργανώσεις υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων προσπαθούν κατά τη γνώμη του να υπονομεύσουν την εκστρατεία του, διεμήνυσε σήμερα ότι δεν θα διστάσει να διατάξει έρευνες σε βάρος τους — πριν προτρέψει τους αστυνομικούς αναφερόμενος στα μέλη των ΜΚΟ: «εάν παρακωλύουν τη δικαιοσύνη, πυροβολήστε τους».
http://www.newsbeast.gr/world/arthro/28 ... narkotikon
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”