Μη σβήσεις τα φώτα κοπέλα μου. Εσύ εκπροσωπείς το δυτικό πολιτισμό!

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Μη σβήσεις τα φώτα κοπέλα μου. Εσύ εκπροσωπείς το δυτικό πολιτισμό!

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Αύγ 2022, 09:59

Αρίστος έγραψε:Σορυ που δεν γραφω στις πετσωμενες νεοταξιτικες φυλλαδες που υποστηριζουν Κουλη και Μπαιντεν.

Εσυ ο ιδιος οταν ησουν bot του ΣΥΡΙΖΑ, ελεγες οτι η Ελ. Ωρα ειναι ρωσοφιλη, οτι ειναι βοθροφυλλαδα, οτι απευθυνεται σε ''ρωσοφιλη εθνικιστικη πλεμπα'', οτι ειναι εξαγορασμενη απο ξενα συμφεροντα και αλλα πολλα

Αρίστος έγραψε:Φυσικα κανενας μπινες Χιος και καμια καριολα Ελευθερη Ωρα δεν θα αναδημοσιευσει αυτες τις ειδησεις...

Αρίστος έγραψε:Ολοι αυτοι που τις φωτογραφιες, τις εικονιτσες τους και τα fake news τους ανεβαζεις, ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ειναι με τη βουλα προδοτες οπως για παραδειγμα η τουρκοφιλη Ομαδα Αληθειας, ο ψευτοεθνικιστης Χιος και η εξαγορασμενη απο ξενα συμφεροντα Ελευθερη Ωρα...

Αρίστος έγραψε:Εμεις παιζουμε πλεον μπαλα με Μερκελ και Τραμπ, εσεις παιξτε με Πουτιν και Ελευθερη Ωρα.

(Μεγιστη ειρωνια το ακριβως πανω quote :laugh1: :laugh1: )

Αρίστος έγραψε:Το γραφειο τυπου της Ρωσιας στην Ελλαδα ειναι η Ελευθερη Ωρα...

που γραφει για Πουτιν 50 φορες σε καθε φυλλο.

Ας δουμε τι εξωφυλλο βαλαν οι ρωσοφιλοι.

Αρίστος έγραψε:α) Αλλαζονικη και διχαστικη για το λαο ηταν η προπαγανδα του Sky. Και τα εξωφυλλα των Παραπολιτικων αυτες τις μερες που ειναι ιδια σε βοθριλα με τη ρωσοφιλη Ελευθερη Ωρα.

Αρίστος έγραψε:Kαι παροτι σας φαινεται γελοιο ειχε τον σκοπο του για την αμορφωτη θρησκοληπτη εθνικιστικη ρωσοφιλη πλεμπα που διαβαζει την Ελευθερη Ωρα. Δεν πετυχε η κυβερνηση Τσιπρα την επιστροφη των δυο, την πετυχε η Παναγια.

Αρίστος έγραψε:προτεινω να πορευτουμε για τη Μεσογειακη Ενωση που ο Σικελιωτης ταυτισε με τον φορεα του Αντιχριστου...

το λεω επειδη ο Σικελιωτης θα διαβαζει καμια Ελευθερη Ωρα που εχει τη γραμμη να τρομοκρατησει τους θρησκους και τους συνταξιουχους κατα της κυβερνησης...
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Αύγ 2022, 10:01

Αληθεια, οι νυν συνεργατες σου ξερουν οτι τους κατηγορουσες οτι ειναι πουλημενοι στους ρωσους και οτι οι αναγνωστες τους ειναι θρησκοληπτη και εθνικιστικη πλεμπα? :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 04 Αύγ 2022, 11:00

Λαχουρένιος έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Ροτέησο με φαίνεται αυτό.

Ο πούτλερ έχει δηλώσει ξεκάθαρα τι θέλει. Όλη την Α. Ευρώπη στο τσεπάκι του και την Ε.Ε. να χορεύει στο ταψί του. Αυτά για αρχή. Γιατί πρώην τσαρική ρωσία και εσσδ να πούμε και το δικαιούται.

Δεν θα περιμένουμε μέχρι να φτάσουν τα ορκς στην Οροσειρά της Ροδόπης για να τα πολεμήσουμε. Το κάνουμε τώρα, που έχουμε την πολυτέλεια να μην πρέπει να χύσουμε δικό μας αίμα.

Η Ελλαδα δεν ανηκει στην Αν. Ευρωπη, αρα δεν ειναι προβλημα μας αυτο. Ας τα λυσει με τους ρουμανους και τους μολδαβους.

Έχεις υπογράψει συμβόλαιο μαζί του ότι δεν θα σε βάλει χέρι-πόδι; Δεν νομίζω. Τουναντίον. Εδώ και πολλά χρόνια διεξάγει επιχείρηση για να κάνει ρεσάλτο στην Ελλάδα, μέσω παπαδαριού, ακροδεξιών, ακροαριστερών, κτλ, και τα πήγε πολύ καλά μάλιστα.

Τa "δεν μας μπήκε εμάς με τα τανκς ο πούτλερ, δεν είναι προβλημά μας", είναι μη-επιχείρημα. Eίναι βασικά ακριβώς αυτό που λέει η μόσκα στους ευρωπαίους, και που έλεγε και Χϊτλερ παλιότερα όταν έμπαινε σε Τσεχίες και Πολωνίες. Καμιά ουδετερότητα δεν έχει η θέση αυτή. Είναι ακριβώς η πουτλερική θέση.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 04 Αύγ 2022, 11:20

Αρίστος έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Αρίστο, θα μας βάζεις τους λογαριασμούς σου τον χειμώνα να δούμε;

Υπόψη, όσο λιγότερα αχρειάστα φώτα κάψουν μετά τα μεσάνυχτα, τόσο πιο λίγα θα πληρώσεις.

Κατά τα άλλα, το κατάλληλο άρθρο, για την κατάλληλη "εφημερίδα". Kαι εις σκατώτερα :good:

Σορυ που δεν γραφω στις πετσωμενες νεοταξιτικες φυλλαδες που υποστηριζουν Κουλη και Μπαιντεν.

Κάτι τέτοιο λέω κι εγώ: είσαι ακριβώς ο κατάλληλος τύπος για αρθρογράφος της Ελ. Ώρας. Εκεί, βρίσκεσαι στον φυσικό σου χώρο.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Αύγ 2022, 17:40

Λαχουρένιος έγραψε:Αληθεια, οι νυν συνεργατες σου ξερουν οτι τους κατηγορουσες οτι ειναι πουλημενοι στους ρωσους και οτι οι αναγνωστες τους ειναι θρησκοληπτη και εθνικιστικη πλεμπα? :D

Καλα εκανες την ερωτηση γιατι για πολλοστη φορα θελω να βαλω τα πραγματα στη θεση τους.

Αποδειχθηκε οτι οι Αμερικανοι με Μπαιντεν ειναι πολυ πιο επικιδυνοι απο τους Ρωσους που ηθελαν να ανατρεψουν ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και Πρεσπες (ακομη το υποστηριζω αυτο οπως και οτι ειχαν ανακατευτει στα συλλαλητηρια κατα των Πρεσπων).

Γιατι οι Αμερικανοι (με Μπαιντεν ομως και ΟΧΙ με Τραμπ) φτωχοποιουν ολη την Ευρωπη και μας εφεραν ενα κλικ πριν τον ΓΠΠ, οχι μονο με τη συμπεριφορα του ΝΑΤΟ και του Μπαιντεν στην Ουκρανια αλλα και της Πελοζι στην Ταιβαν.

Και η "θρησκοληπτη πλεμπα" που κατηγορουσα αποδειχθηκαν οι πρωταγωνιστες της διεκδικησης των ελευθεριων του ελληνικου λαου επι xουντας lockdown και εμβολιων. Αντιθετα (και αυτο το λενε και πολλοι φιλοι μου Συριζαιοι) η ηγεσια δηθεν προοδευτικων κομματων οπως του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ τραγικα εκλεινε το γονυ στη χουντα του Κουλη (και οχι μονο στην πανδημια αλλα και σε σειρα ακομη κρισιμων θεματων οπως στην απολιγνητοποιηση που ειναι εθνικη τραγωδια). Το οτι εξαιρειται ο Πολακης δεν δινει συχωροχαρτι στους λοιπους συριζαιους της ηγετικης ομαδας.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Αύγ 2022, 18:22

Εγω εχω ΠΑΝΤΑ μια αρχη στις πολιτικες που υποστηριζω.

Λεω ακριβως τα αντιθετα με το ΣΚΑΙ.

Το ιδιο εκανα με τα μνημονια.

Το ιδιο εκανα με ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (που ο ΣΚΑΙ ειχε βγει στα κεραμιδια να τους βριζει).

Το ιδιο εκανα με Τραμπ και Brexit.

Το ιδιο εκανα με lockdown και εμβολια.

Το ιδιο στο Ουκρανικο.

Ακομη γελαω που στο Ουκρανικο ο ΣΚΑΙ ενω βριζει τη Ρωσια, ο Αλαφουζος μεταφερει ρωσικο πετρελαιο με τα πλοια του. :laugh1:

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 04 Αύγ 2022, 19:16

Τελικά είναι βράχος, παρεξήγηση :laugh1:
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 05 Αύγ 2022, 04:15

Βραχοι εισαστε εσεις, παντα με τον Ευαγγελατο και τη Νουδουλα.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Αύγ 2022, 08:42

Προέλλην έγραψε:Έχεις υπογράψει συμβόλαιο μαζί του ότι δεν θα σε βάλει χέρι-πόδι; Δεν νομίζω. Τουναντίον. Εδώ και πολλά χρόνια διεξάγει επιχείρηση για να κάνει ρεσάλτο στην Ελλάδα, μέσω παπαδαριού, ακροδεξιών, ακροαριστερών, κτλ, και τα πήγε πολύ καλά μάλιστα.

Τa "δεν μας μπήκε εμάς με τα τανκς ο πούτλερ, δεν είναι προβλημά μας", είναι μη-επιχείρημα. Eίναι βασικά ακριβώς αυτό που λέει η μόσκα στους ευρωπαίους, και που έλεγε και Χϊτλερ παλιότερα όταν έμπαινε σε Τσεχίες και Πολωνίες. Καμιά ουδετερότητα δεν έχει η θέση αυτή. Είναι ακριβώς η πουτλερική θέση.

Ωχου, εχει γινει κουραστικο αυτο το αντι-πουτινικο gimmick που εχεις υιοθετησει απο τον Φεβρουαριο.

Ο Πουτιν δεν ενδιαφερεται για την Ελλαδα. Ουτε εχει μειονοτητα εδω για να εχει αφορμη να βαλει χερι ουτε μπορει να κατακτησει την Ελλαδα οταν μεσολαβουν 5 χωρες αναμεσα σε μας και αυτον. Καλα καλα δυσκολευεται να παρει την Ουκρανια.

Ο μονος λογος που ανακατευεται η Ελλαδα σε αυτες τις παπαριες ειναι για να το παιξει καλη στους ευρωπαιους οχι επειδη απειλεται. Ειναι εγκληματικο αυτο που γινεται με την ενεργεια σε μια χωρα με ηδη χαμηλο βιοτικο επιπεδο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 05 Αύγ 2022, 08:50

Αρίστος έγραψε:
Ακομη γελαω που στο Ουκρανικο ο ΣΚΑΙ ενω βριζει τη Ρωσια, ο Αλαφουζος μεταφερει ρωσικο πετρελαιο με τα πλοια του. :laugh1:

.

Και μέλος του Ολυμπιακού είναι, αλλά έχει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του Παναθηναϊκού.

Business is business. :D
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Επιστροφή σε “Διεθνή”