και απο οτι γνωριζω η γαλλια ειναι η πιο σοσιαλιστική χωρα της εε
σχεδον ολες οι υπηρεσιες της ειναι κρατικες
οταν λοιπον βγαινει η λεπεν ή θα βγει τι προσμενουν απο αυτην οι γαλλοι;
περισσοτερο κρατος απο αυτο που εχουν και με κοινωνικες υπηρεσιες ;αποκλειεται να εχουν
πανω σε αυτο θελω να μου απαντησεις
Τον ήπιε η 5η φάλαγγα του πουτλερισμού στη Γαλλία, ταπεινώθηκε ο αντι-ΕΕδισμός
-
nemo
- Supreme poster

Re: Τον ήπιε η 5η φάλαγγα του πουτλερισμού στη Γαλλία, ταπεινώθηκε ο αντι-ΕΕδισμός
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Re: Τον ήπιε η 5η φάλαγγα του πουτλερισμού στη Γαλλία, ταπεινώθηκε ο αντι-ΕΕδισμός
Οι "ευρωσκεπτικιστές" (τα παραμάγαζα του Πούτλερ) είναι στα τέσσερα και ρουφάνε.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
-
pluton
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:nemo έγραψε:εναν θελω για να μου πει γιατι ακριβως η λεπεν ειναι κινδυνος
για την ευρωπη αν βγει -ο λαχου πχ επειδη ειναι πιο σοβαρος
και το λεω γιατι παρακολουθησα λιγο ενα ελ πανελ απο πολιτικους
και δημοσιογραφους να το λενε
Τι θα προσφερει στην Γαλλια και την Ευρωπη μια φασιστρια? Θεωρω παντως οτι ειναι θεμα χρονου να βγει η Λεπεν και θα εξηγησω το γιατι.
Κατι το οποιο παραβλεπουν ολοι στις ''αναλυσεις'' τους οι διαφοροι ψευτοδημοσιογραφοι ειναι πως το παραδοσιακο πολιτικο συστημα της Γαλλιας που επι 40 χρονια περιπου ειχε για κυριους πολους του τους σοσιαλιστες και τους κεντροδεξιους ρεπουμπλικανους (ή καποιο αλλο αντιστοιχο συντηρητικο κομμα) κατερρευσε μετα το 2012.
Το 2012 το ντερμπι ηταν μεταξυ Ολαντ και Σαρκοζι, δηλαδη μεταξυ σοσιαλιστων και ρεπουμπλικανων. Στις επομενες προεδρικες, ο αντιστοιχος υποψηφιος των σοσιαλιστων πηρε μολις 6,5% ενω των ρεπουμπλικανων 20% και δεν περασε στον Β' γυρο. Στις τωρινες προεδρικες, ο ρεπουμπλικανος πηρε μολις 5% και ο σοσιαλιστης κοντα στην μοναδα.
Δεν εχω παρακολουθησει τα γαλλικα πραγματα αλλα αν κρινω απο την καταρρευση των παραδοσιακων πολιτικων δυναμεων πριν 10 χρονια κατι ασχημο συνεβη στην γαλλικη κοινωνια μετα την κριση του 2008, ισως αντιστοιχο με την δικη μας περιπετεια (που ανεδειξε την ΧΑ και αλλα φρουτα) αλλα σε πιο λαιτ μορφη. Το κενο στην κεντροαριστερα καπως το καλυψε ο Μακρον (αν και ειναι πιο πολυ κεντρωος παρα κεντροαριστερος), ενω υπαρχει και ο Μελανσον σαν μακρινη εναλλακτικη αλλα στον χωρο της δεξιας δεν υπαρχει πλεον καποιος μετριοπαθης υποψηφιος οποτε εχει μεινει μονο η Λεπεν να αντιπροσωπευει το μεγαλυτερο κομματι που βρισκεται δεξια απο το κεντρο. Κατι αντιστοιχο εγινε και στην Ιταλια που οι ακροδεξιοι κυριαρχησαν στον χωρο της δεξιας με τον Σαλβινι.
Αν δεν λυθουν τα προβληματα που οδηγησαν τον κοσμο στην Λεπεν τοτε η ανοδος της στην προεδρια δε θα αποτραπει οσες κολλεγιες και αν κανουν στον β γυρο οι αντιπαλοι της και οσες επιθεσεις και αν της κανουν σε ρητορικο επιπεδο. Ο Μακρον αργα ή γρηγορα θα φθαρει και δε θα μπορει να την κερδιζει για παντα.
Μα στην Γαλλία δεν υπάρχει ένας Παναθηναϊκακιας να την κλείσουν φυλακή, όπως κάναμε εδώ στην μεταπολιτευτικη Ελλάδα, τι σκ@τα δεν έχουν χίλιους αριστερούς να φωνάζουν έξω από τα δικαστήρια ,,οι φασίστες φυλακή,,
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

nemo έγραψε:σωστα ολα αυτα αλλα θελω να μου το πεις απο την σκοπια σου
τι ακριβως θα συνιστα μια πολιτικη τυπου λεπεν που δεν αρεσει
στο πολιτικο κατεστημενο της ελ και των γαλλων
ποια ειναι αυτα τα σημεια της πολιτικης της που αντιδρατε
Δεν ξερω τις θεσεις της περα απο το οτι ειναι κατα της ΕΕ και ρατσιστρια. Για την ΕΕ χεστηκα, αλλα το να βγει ακροδεξια προεδρος σε μια τοσο σημαντικη ευρωπαικη χωρα ειναι πολυ επικινδυνο γιατι μπορει να δωσει ωθηση και στο να κερδισουν τις εκλογες και αλλα φασισταρια σε αλλες χωρες.
pluton έγραψε:Μα στην Γαλλία δεν υπάρχει ένας Παναθηναϊκακιας να την κλείσουν φυλακή, όπως κάναμε εδώ στην μεταπολιτευτικη Ελλάδα, τι σκ@τα δεν έχουν χίλιους αριστερούς να φωνάζουν έξω από τα δικαστήρια ,,οι φασίστες φυλακή,,
Oυτε ναζιστικα ταγματα εφοδου εχει ομως
.
1 .
-
pluton
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:nemo έγραψε:σωστα ολα αυτα αλλα θελω να μου το πεις απο την σκοπια σου
τι ακριβως θα συνιστα μια πολιτικη τυπου λεπεν που δεν αρεσει
στο πολιτικο κατεστημενο της ελ και των γαλλων
ποια ειναι αυτα τα σημεια της πολιτικης της που αντιδρατε
Δεν ξερω τις θεσεις της περα απο το οτι ειναι κατα της ΕΕ και ρατσιστρια. Για την ΕΕ χεστηκα, αλλα το να βγει ακροδεξια προεδρος σε μια τοσο σημαντικη ευρωπαικη χωρα ειναι πολυ επικινδυνο γιατι μπορει να δωσει ωθηση και στο να κερδισουν τις εκλογες και αλλα φασισταρια σε αλλες χωρες.pluton έγραψε:Μα στην Γαλλία δεν υπάρχει ένας Παναθηναϊκακιας να την κλείσουν φυλακή, όπως κάναμε εδώ στην μεταπολιτευτικη Ελλάδα, τι σκ@τα δεν έχουν χίλιους αριστερούς να φωνάζουν έξω από τα δικαστήρια ,,οι φασίστες φυλακή,,
Oυτε ναζιστικα ταγματα εφοδου εχει ομως.
Ερυθρά τάγματα εφόδου έχουνε;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
nemo
- Supreme poster

λαχου αυτο ακριβως εννοω να μου πεις με την ακροδεξια
πως το εννοεις; οταν λεμε σημερα ακροδεξια
τι εννοουμε; .. υπερβολες του 40; τον φασισμο της ιταλιας
τους ναζι κλπ ή λιγοτερη μεταναστευση και πολιτικες που θα
ενδυναμωνουν τους πολιτες στην χωρα τους
πως το εννοεις; οταν λεμε σημερα ακροδεξια
τι εννοουμε; .. υπερβολες του 40; τον φασισμο της ιταλιας
τους ναζι κλπ ή λιγοτερη μεταναστευση και πολιτικες που θα
ενδυναμωνουν τους πολιτες στην χωρα τους
0 .
-
nemo
- Supreme poster

αντε να το θεσω και αλλιως στον λαχου ποιο ειναι το οριο
μεταξυ ακροδεξιας και των εθνικών συμφεροντων
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

nemo έγραψε:αντε να το θεσω και αλλιως στον λαχου ποιο ειναι το οριο
Δεν εχει πολυ σχεση η ακροδεξια με τα εθνικα συμφεροντα. Αυτοι θεωρουν μεγαλυτερη απειλη τον Τακη τον κομμωτη που ειναι πουστης ή τον Αμπντουλ που δουλευει στα χωραφια απο την Τουρκια. Οσο ηταν τα Αυγα στην βουλη δεν θυμαμαι καμια θετικη προταση υπερ της χωρας και των πολιτων. Ολη τους η εγνοια ηταν πως θα διωξουμε τους ξενους ή πως θα κανουμε την ζωη τους δυσκολη.
Ο πολιτης θελει σταθερη δουλεια, δωρεαν υγεια και παιδεια, καλες απολαβες και ποιοτητα ζωης, ομορφες καθαρες πολεις κλπ. Δεν τον νοιαζει τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του ή απο ποια χωρα ηρθε.
1 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Λαχουρένιος έγραψε:nemo έγραψε:αντε να το θεσω και αλλιως στον λαχου ποιο ειναι το οριο
Δεν εχει πολυ σχεση η ακροδεξια με τα εθνικα συμφεροντα. Αυτοι θεωρουν μεγαλυτερη απειλη τον Τακη τον κομμωτη που ειναι πουστης ή τον Αμπντουλ που δουλευει στα χωραφια απο την Τουρκια. Οσο ηταν τα Αυγα στην βουλη δεν θυμαμαι καμια θετικη προταση υπερ της χωρας και των πολιτων. Ολη τους η εγνοια ηταν πως θα διωξουμε τους ξενους ή πως θα κανουμε την ζωη τους δυσκολη.
Ο πολιτης θελει σταθερη δουλεια, δωρεαν υγεια και παιδεια, καλες απολαβες και ποιοτητα ζωης, ομορφες καθαρες πολεις κλπ. Δεν τον νοιαζει τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του ή απο ποια χωρα ηρθε.
Αυτά που λες τα θέλουν οι αναρχοκομμουνιστές και οι εχθροί του έθνους.
Ο νοικοκύρης πολίτης (ορισμός που εξαιρεί τους κομμουνιστές) πάνω απ' όλα απαιτεί μεσημεριάτικο και βραδινό ύπνο το καλοκαίρι με ανοιχτά παράθυρα.
Αν δεν ήταν οι ξένοι δε θα κλεινόμαστε μέσα σαν τα ποντίκια ούτε θα δουλεύαμε τα ερκοντίσον στο φουλ για να μας έρχεται ο λογαριασμός του ρεύματος στο θεό.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
nemo
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:nemo έγραψε:αντε να το θεσω και αλλιως στον λαχου ποιο ειναι το οριο
μην υποβαθμιζεις το ερωτημα και την απαντηση ρε λαχου
το ειπα και πριν για ποια ακροδεξια θα μιλησουμε για εκεινη του 30;
η την σημερινη; ... αυτο που περιγραφεις συμβαινει σε ολοκληρο
τον κοσμο και δεν ειναι κατι μεμονωμενο
φυσικα αυτο που λες θελει ο πολιτης
αλλα μπορεις να το πεις με ποια πολιτικη;
0 .