με σκασατε και το ψαχνω και επίσημα
Singapore
Στη Σιγκαπούρη, η σεξουαλική εργασία είναι όσο το δυνατόν νόμιμη και ρυθμίζεται από το νόμο, αλλά οι αρνητικές δραστηριότητες που σχετίζονται με την πορνεία υπόκεινται σε έλεγχο από την αστυνομία. Εξαιτίας αυτού, η σεξουαλική υπηρεσία και οι πληρωμές της γίνονται συνήθως πίσω από κλειστές πόρτες.
Ενώ η πορνεία μπορεί να είναι νόμιμη, οι σπυράκι και οι πορνεία δεν είναι. Η αστυνομία έχει συνηθίσει να κλείνει τα μάτια - αυτό φαίνεται να είναι ένα κοινό θέμα στη βιομηχανία του σεξ ανεξάρτητα από τη χώρα - αλλά οι διάσημοι οίκοι σεξ πρέπει να παρακολουθούν προσεκτικά για να βεβαιωθούν ότι δεν υπάρχει εγκληματική δραστηριότητα στις εγκαταστάσεις.
Η Σιγκαπούρη είναι ένα έθνος που δίνει ελευθερία σε μια πόρνη να κάνει την επιχείρησή της μόνη της στο δικό της διαμέρισμα ή σπίτι σε γνωστά μέρη όπως η Geylang Road, το Orchard, το Decker Road και η περιοχή Keong Saik Red Light. Μπορούν επίσης να το κάνουν σε χώρους που ενοικιάζονται από αυτούς ή στο ξενοδοχείο του πελάτη.
Οι πόρνες πρέπει να υποβάλλονται σε ιατρικούς ελέγχους για την ανίχνευση ΣΜΝ και πρέπει να φέρουν μαζί τους πιστοποιητικό που να δηλώνει ότι δεν είναι φορείς οποιουδήποτε σεξουαλικά μεταδιδόμενου νοσήματος.
αλλο
Η εμπορία σεξ στη Σιγκαπούρη είναι ένα σημαντικό πρόβλημα. Γυναίκες και κορίτσια της Σιγκαπούρης αλλά και ξένων χωρών εξαναγκάστηκαν σε πορνεία και κακοποιήθηκαν σωματικά και ψυχολογικά
αλλο που υπαρχει φωτο αλλα βαριεμαι
Άποψη του εξωτερικού ενός πορνείου στην περιοχή Geyland πόλεων κρατών στις 14 Νοεμβρίου 2011 στη Σιγκαπούρη Το Geyland είναι καλά - γνωστή περιοχή κόκκινου φωτός όπου η πορνεία είναι ρυθμισμένη
ξερετε ποσα ακομη βρηκα; σελιδες ολοκληρες αλλα δεν μπορω να τις κατεβασω εδω
και οχι με ακριβο ερωτα οπως ισχυριζεστε αλλα ισχυει απολυτα
οτι ειπα στο αρχικο ποστ μου στον διαδοχο
H Σιγκαπούρη δείχνει τον δρόμο
-
nemo
- Supreme poster

Re: H Σιγκαπούρη δείχνει τον δρόμο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
nemo
- Supreme poster

και δεν ηταν το θεμα μου η πορνεια αλλα οι πολεις που δημιουργουν με τα ρομποτακια
αν ο διαδοχος θελει να γινει ρομποτ εγω δεν θελω
αν ο διαδοχος θελει να γινει ρομποτ εγω δεν θελω
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Άλλαξε μεταφραστή.
Το google δεν έκανε καλή δουλειά.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
nemo
- Supreme poster

Adminović έγραψε:Άλλαξε μεταφραστή.
οτι πεις .. ρωτα και τον διαδοχο ...αμφιβαλω να παρει το μερος σου σε αυτο
οπως τα λεω ειναι

0 .
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Adminović έγραψε:nemo έγραψε:
τωρα θα γινουμε και ειδικοι στην σιγκαπουρικη πορνεια ; φυσικα και υπαρχει και εκει
φθηνο σεξ εξω απο τα κουλ μερη και το να γινουμε χθες
σημαινει να κλανεις οταν και μονο θα στο λενε ...αλλιως δεν εχει
εγω προτιμω τα λιγο χυμα
Δεν έχεις ιδέα και το παίζεις και ειδικός τρομάρα σου.![]()
Ναι, δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια
Κατά τα άλλα, το πιο εξωτικό μέρος που έχει δεί παραέξω απο την στάνη του, είναι βαριά-βαριά το Ατέν,
έχει όμως άποψη και για την πορνεία στη Σιγκαπούρη.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

Ο Αριστος στηριζει την μη καλυψη των δαπανων νοσηλείας των ανεμβολίαστων;
Η θα κανει μια απο τις γνωστες του επικες κωλοτουμπες;
viewtopic.php?f=14&t=11721&p=286528&hilit=%CE%A3%CE%B9%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B7#p286528
Η θα κανει μια απο τις γνωστες του επικες κωλοτουμπες;
by Αρίστος » 19 Mar 2020, 16:02
Σημερινο αρθρο μου στο New economy.
Γραφω πρωτος για ενα θεμα που οι οικονομικοι συντακτες θα το ανακαλυψουν μερες μετα.
Πώς η Ανατολή νικώντας τον κορονοϊό παίρνει προβάδισμα απο Δύση στην οικονομία!
Του Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου
γ) Η Σιγκαπούρη, που αποτελεί χώρα πρότυπο τόσο για την οικονομική της ανάπτυξη όσο και για το σύστημα υγείας της, νίκησε τον κορονοϊό επειδή έδρασε ακαριαία και αποτελεσματικά. Από τις 30 Ιανουαρίου έφτιαξε 5,2 εκατομμύρια μάσκες και τις μοίρασε στα νοικοκυριά. Ταυτόχρονα κρατικές δυνάμεις συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο και στο λιμάνι της χώρας με θερμικές κάμερες για να προλάβουν την επέκταση της νόσου.
viewtopic.php?f=14&t=11721&p=286528&hilit=%CE%A3%CE%B9%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B7#p286528
1 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
-
nemo
- Supreme poster

Προέλλην έγραψε:Adminović έγραψε:
Δεν έχεις ιδέα και το παίζεις και ειδικός τρομάρα σου.![]()
Ναι, δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια![]()
Κατά τα άλλα, το πιο εξωτικό μέρος που έχει δεί παραέξω απο την στάνη του, είναι βαριά-βαριά το Ατέν,
έχει όμως άποψη και για την πορνεία στη Σιγκαπούρη.
ρε συ θεση θα παρεις ; αφου ξερω ποια ειναι η θεση σου επι του θεματος
μη μπεις σε κοπο να πεις αλλα αντι αλλα παλι
0 .
-
nemo
- Supreme poster

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Ο Αριστος στηριζει την μη καλυψη των δαπανων νοσηλείας των ανεμβολίαστων;
Η θα κανει μια απο τις γνωστες του επικες κωλοτουμπες;by Αρίστος » 19 Mar 2020, 16:02
Σημερινο αρθρο μου στο New economy.
Γραφω πρωτος για ενα θεμα που οι οικονομικοι συντακτες θα το ανακαλυψουν μερες μετα.
Πώς η Ανατολή νικώντας τον κορονοϊό παίρνει προβάδισμα απο Δύση στην οικονομία!
Του Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου
γ) Η Σιγκαπούρη, που αποτελεί χώρα πρότυπο τόσο για την οικονομική της ανάπτυξη όσο και για το σύστημα υγείας της, νίκησε τον κορονοϊό επειδή έδρασε ακαριαία και αποτελεσματικά. Από τις 30 Ιανουαρίου έφτιαξε 5,2 εκατομμύρια μάσκες και τις μοίρασε στα νοικοκυριά. Ταυτόχρονα κρατικές δυνάμεις συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο και στο λιμάνι της χώρας με θερμικές κάμερες για να προλάβουν την επέκταση της νόσου.
βρε θα με τρελανετε σημερα δεν θα αναφερονται στους γηγενεις αλλα στους νομιμους
μεταναστες γιατι μονο αυτοι δεν μπολιαζονται εκει ολοι οι αλλοι μπολιαζονται 150 φορες
ρομποτ ειπαμε
0 .
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

nemo έγραψε:
βρε θα με τρελανετε σημερα δεν θα αναφερονται στους γηγενεις αλλα στους νομιμους
μεταναστες γιατι μονο αυτοι δεν μπολιαζονται εκει ολοι οι αλλοι μπολιαζονται 150 φορες
ρομποτ ειπαμε
Δηλαδη στηριζεις το να σταματησει το Γερμανικο κρατος την δωρεαν περιθαλψη στους ανεμβολιαστους Ελληνες της Γερμανιας;
Η Αυστραλια στους ανεμβολιαστους Ελληνες της;
Οι ΗΠΑ το ιδιο;
Ε;
Εχει ενδιαφερον........
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
nrg wrote:
nrg wrote:
-
nemo
- Supreme poster

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:nemo έγραψε:
ρομποτ ειπαμε
Δηλαδη στηριζεις το να σταματησει το Γερμανικο κρατος την δωρεαν περιθαλψη στους ανεμβολιαστους Ελληνες της Γερμανιας;
Η Αυστραλια στους ανεμβολιαστους Ελληνες της;
Οι ΗΠΑ το ιδιο;
Ε;
Εχει ενδιαφερον........
μη μου βαζεις λογια που δεν ΄λεω και πεω
γιατι δεν κανετε απανωτα εμβολια να ειστε σιγουροι ; τι φοβαστε;
0 .