εσεις γιατι σκουζετε για να κερδισει ο μπαμπιας; για την παγκοσμιοποιηση; ή για τους πολεμους που θα φερει;
εμεις χανουμε απο την μη υποστηριξη στα εθνικα θεματα με την τουρκια και κερδιζουμε στο κομματι το δευτερο
που εχει να κανει με την ματαναστευση
εσεις ; που κερδιζετε και που χανετε με τον μπαιντεν ; σα μα ξερετε τι σας γινετε !
Δημοσκοπησεις Trump vs Biden
-
nemo
- Supreme poster

Re: Δημοσκοπησεις Trump vs Biden
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

nemo έγραψε:εσεις γιατι σκουζετε για να κερδισει ο μπαμπιας; για την παγκοσμιοποιηση; ή για τους πολεμους που θα φερει;
εμεις χανουμε απο την μη υποστηριξη στα εθνικα θεματα με την τουρκια και κερδιζουμε στο κομματι το δευτερο
εσεις ; που κερδιζετε και που χανετε με τον μπαιντεν ; σα μα ξερετε τι σας γινετε !
Εχει πολλα επιπεδα η απαντηση. Πρωτον δεν ειναι πως θελω να κερδισει ο Μπαιντεν αλλα ετσι δειχνουν τα δεδομενα.
Αν ημουν πολιτης των ΗΠΑ θα ηθελα να χασει ο Τραμπ γιατι εκανε την χωρα μπουρδελο. Επειδη ομως δεν ειμαι αμερικανος και επειδη ειμαι αντικαπιταλιστης θελω να ξανακερδισει ο βαψομαλλιας για να κανει την Αμερικη τελειως πουτανα και να διασπασει την Δυση και αλλο
Δυστυχως ομως δεν το βλεπω αφου φαινεται να τον πηγαινει τρενο ο Τζο.Εσεις που παριστανετε τους εθνικιστες θα επρεπε να ειστε αντιΤραμπικοι πιο πολυ απ'ολους γιατι ειναι φουλ φιλοτουρκος. Για το μεταναστευτικο που λες οι ΗΠΑ ουτε θα σε βοηθησουν αλλα ουτε και θα σε εμποδισουν. Αν θες το λυνεις αν θες οχι, δεν εμπλεκονται εκει. Στα ελληνοτουρκικα εμπλεκονται.
Αλλα ειστε τοσο ιδεοληπτικοι που προτιματε να κερδισει ενας ανθελληνας προεδρος επειδη ειναι ομοιδεατης σας.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:nemo έγραψε:εσεις γιατι σκουζετε για να κερδισει ο μπαμπιας; για την παγκοσμιοποιηση; ή για τους πολεμους που θα φερει;
Εχει πολλα επιπεδα η απαντηση. Πρωτον δεν ειναι πως θελω να κερδισει ο Μπαιντεν αλλα ετσι δειχνουν τα δεδομενα.
Αν ημουν πολιτης των ΗΠΑ θα ηθελα να χασει ο Τραμπ γιατι εκανε την χωρα μπουρδελο. Επειδη ομως δεν ειμαι αμερικανος και επειδη ειμαι αντικαπιταλιστης θελω να ξανακερδισει ο βαψομαλλιας για να κανει την Αμερικη τελειως πουτανα και να διασπασει την Δυση και αλλοΔυστυχως ομως δεν το βλεπω αφου φαινεται να τον πηγαινει τρενο ο Τζο.
Εσεις που παριστανετε τους εθνικιστες θα επρεπε να ειστε αντιΤραμπικοι πιο πολυ απ'ολους γιατι ειναι φουλ φιλοτουρκος. Για το μεταναστευτικο που λες οι ΗΠΑ ουτε θα σε βοηθησουν αλλα ουτε και θα σε εμποδισουν. Αν θες το λυνεις αν θες οχι, δεν εμπλεκονται εκει. Στα ελληνοτουρκικα εμπλεκονται.
Αλλα ειστε τοσο ιδεοληπτικοι που προτιματε να κερδισει ενας ανθελληνας προεδρος επειδη ειναι ομοιδεατης σας.
σε ενα εχεις δικιο οτι εχει πολλα επιπεδα στα υπολοιπα ενας αχταρμας ασυνδετων με την λογικη
-σου δινω την ευκαιρια να κτυπησες .. ακου στα γρηγορα γιατι δεν τα σκεπτομαι και πολυ
στα ελληνοτουρκικα οποιος και να ειναι στην τελικη θα παρει το μερος μας -σε ενα πολεμο δλδ
και οπως ειπες και συ ειμαι εθνικιστης γιατι αναγνωριζω πως το μεγαλυτερο προβλημα σημερα
δεν ειναι τα μνημονια και η φτωχεια μας αλλα το μεταναστευτικο γιατι ειναι αλυσοδεμενο με τα μνημονια
και με την φτωχεια στην σημερινη και την αυριανη με τον τραμπ που ειναι εναντιον στον μεταναστευτικο
εχουμε ελπιδες οτι θα αλλαξει η πολιτικη των ανοιχτων συνορων -γιατι δεν προκειται για τον προεδρο
μιας ομαδουλας ...αλλα για εναν προεδρο που αν του δωθει η ευκαιρια για μια δευτερη τετραετια
ισως καταφερει κατι
εσυ κατσε να βριζεις τα κομματα σαν την αιτια της κακομοιριας μας και οχι τις ανωθεν εντολες
απο την μια θα μας λες μπανανια και απο την αλλη χωστε και αλλους μεχρι να γινουν ολα π#$#$$
ποιος απο τους δυο μας ειναι πιο συνεπης;
0 .
-
nemo
- Supreme poster

λαχου ακουσε το και πες μου που διαφωνεις
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Poll: Majority of viewers say Biden won final debate
Joe Biden outperformed President Donald Trump in Thursday’s final presidential debate, according to a new POLITICO/Morning Consult flash poll released Friday.
The survey found that 54 percent of debate watchers believed Biden won the matchup, while 39 percent said Trump did. Only 8 percent of those who watched said they didn’t know or had no opinion.
https://www.politico.com/news/2020/10/2 ... ump-432052
Σε δυο βδομαδες οι εθνολαικιστες θα φανε μια δευτερη φαπα. Μετα την φυλακιση των ναζι θα ερθει η αποκαθηλωση του πορτοκαλι ακροδεξιου κλοουν

1 .
-
denplirono
- Extreme poster

0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Παλι τον ηπιατε;
.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Εγώ έχω έτοιμη την αστερόεσσα + φωτό Τραμπ με Ερντογάν για τους πανηγυρισμούς.
Θα ανάψω και καπνογόνα κόκκινα, μπλε και άσπρα, στα χρώματα της τιμημένης σημαίας μας.

Θα ανάψω και καπνογόνα κόκκινα, μπλε και άσπρα, στα χρώματα της τιμημένης σημαίας μας.

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Εχω αναψει λαμπαδα στο αφεντικουλι (τον Τζωρτζ) και αναμενω το θαυμα
Μονο οι επιστολικες μας σωζουν.
Μονο οι επιστολικες μας σωζουν.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Εχω αναψει λαμπαδα στο αφεντικουλι (τον Τζωρτζ) και αναμενω το θαυμαΜονο οι επιστολικες μας σωζουν.
εξηγησε βρε παπαρα λαχου πως γινεται η επιθυμια σου να ειναι ιδια με αυτες του κουλι της ελιτ της μιτσοτακινας
και των μμε της ελαδος με ενα λαμδα ; πως γινεται?

0 .