ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 17 Απρ 2020, 12:35

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Τετοια σκουπιδια δεν μπαινουν στη βιβλιοθηκη μου.

Καραμπελια εχω, Κασιματη εχω, Κωνσταντινο Κολμερ εχω, Ιγγλεση εχω, Ευστρατιο Αλμπανη εχω. Ηλια Ηλιοπουλο εχω.

Ουτε τους μισους δεν θα εχεις ακουστα, ποσο μαλλον να τους εχεις διαβασει. :D

Γιατι σκουπιδια, του επιπεδου σου ειναι. Μαλιστα ο Βελοπουλος παιζει και να ναι καλυτερος σου γιατι ουτε για ατλαντες ειχε πει ουτε για αρχαιους πυρηνικους πολεμους.

Ωπα, ωπα μεγαλε τσαντιστηκες;

Βγαζεις αφρους;

Αντε τραβα για τα χαπακια σου. :laugh1: .

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 17 Απρ 2020, 12:36

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Για να δεις ποσο ασχετος εισαι.

Δεν υπαρχει το πολιτικο συστημα

.

Μέχρι εδώ διάβασα.
Το ότι θεωρείς την παγκοσμιοποίηση πολιτικό σύστημα, με ξεπερνάει. Και επειδή πάλι λάθος κάνεις κ ενώ σου έφερα να μάθεις τι είναι παγκοσμιοποίηση) δεν μπορώ να ασχοληθώ.
Δεν θα κάτσω να μιλάω για την κάθε νέα μορφή που παίρνει ο όρος αυτός στο μυαλό σου.
Κάτσε διάβασε τι σου έφερα.

Εννοειται οτι ειναι πολιτικο και οικονομικο συστημα ταυτοχρονα οταν στο παλμαρε της ειναι ταυτοχρονα πολιτικοι και οικονομολογοι ενω οι κυβερνησεις συγκεκριμενων κρατων εφαρμοζουν 100% την παγκοσμιοποιητικη ατζεντα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Απρ 2020, 12:37

Αρίστος έγραψε:Ωπα, ωπα μεγαλε τσαντιστηκες;

Βγαζεις αφρους;

Αντε τραβα για τα χαπακια σου. :laugh1: .

Δεν τσαντιζομαι, απλα αναφερω μερικα γεγονοτα :fico:
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 17 Απρ 2020, 12:38

Αρίστος έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Και το άλλο μισό με περιοδικά όπως το Τρίτο Μάτι και το Ανεξήγητο.
Λες να έχει και Alex Jones;

:laugh1:

Αlex Jones οσο και να σου φαινεται περιεργο δεν εχω διαβασει ποτε. :D

.

Δεν πειράζει. Ακριβώς αυτά που λέει αυτός λες.
Ακριβώς όμως.

Να σου πω ρε Αρίστο. Γράψε και ένα άρθρο για τα χημικά που κάνουν τους βάτραχος γκει. :giggle02:

0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 17 Απρ 2020, 12:38

Και οχι μονο ειναι πολιτικο και οικονομικο συστημα ταυτοχρονα αλλα εχουν και τη δικη τους φιλοσοφια: ειναι αυτη της Σχολης της Φρανκφουρτης που θελησε να εγκαταλειψει το βιομηχανικο προλεταριατο και να προσεταιριστει τις διαφορες μειονοτητες.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 17 Απρ 2020, 12:39

Ωριωνα σε χαιρομαι ρε, τη ζωη τη φχαριστιουνται καλυτερα οι χαζοι σαν κι εσενα.

Το 90% των γεγονοτων που συμβαινουν γυρω σου στον πλανητη δεν τα εχεις παρει χαμπαρι. :laugh1:

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Απρ 2020, 12:39

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Δεν πειράζει. Ακριβώς αυτά που λέει αυτός λες.
Ακριβώς όμως.

Να σου πω ρε Αρίστο. Γράψε και ένα άρθρο για τα χημικά που κάνουν τους βάτραχος γκει. :giggle02:

:laugh1: :laugh1:
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 17 Απρ 2020, 12:40

Αρίστος έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Μέχρι εδώ διάβασα.
Το ότι θεωρείς την παγκοσμιοποίηση πολιτικό σύστημα, με ξεπερνάει. Και επειδή πάλι λάθος κάνεις κ ενώ σου έφερα να μάθεις τι είναι παγκοσμιοποίηση) δεν μπορώ να ασχοληθώ.
Δεν θα κάτσω να μιλάω για την κάθε νέα μορφή που παίρνει ο όρος αυτός στο μυαλό σου.
Κάτσε διάβασε τι σου έφερα.

Εννοειται οτι ειναι πολιτικο και οικονομικο συστημα ταυτοχρονα οταν στο παλμαρε της ειναι ταυτοχρονα πολιτικοι και οικονομολογοι ενω οι κυβερνησεις συγκεκριμενων κρατων εφαρμοζουν 100% την παγκοσμιοποιητικη ατζεντα.

.

Τραβά διάβασε αυτό που σου έφερα. Δεν μπορώ να ασχολουμαι με την στρεβλή αντίληψη πρ; γματικότητας, που έχεις Μην με κάνεις να σου ξαναλέω τα ίδια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Απρ 2020, 12:40

Αρίστος έγραψε:Ωριωνα σε χαιρομαι ρε, τη ζωη τη φχαριστιουνται καλυτερα οι χαζοι σαν κι εσενα.

Το 90% των γεγονοτων που συμβαινουν γυρω σου στον πλανητη δεν τα εχεις παρει χαμπαρι. :laugh1:

Eδω δεν παιρνει πρεφα οτι μας ψεκαζουν :-/
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 17 Απρ 2020, 12:40

Αλλα τουλαχιστον ξερεις τον Αλεξ Τζοουνς που εγω για παραδειγμα δεν εχω ακουσει ποτε ουτε βιντεο του, ουτε εχω διαβασει αρθρο του.

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Διεθνή”