Τι είναι αυτός ρε;

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Τι είναι αυτός ρε;

Δημοσίευσηαπό bizeli » 27 Μαρ 2018, 18:29

Katanas έγραψε:Σε ποιον εχει κηρυξει πολεμο μπιζελι;Στο Αφριν;
Για κλεισε σιγα σιγα το Σκαι...

Η Τουρκία ακολουθεί το τελευταίο διάστημα μια τακτική κλιμάκωσης προς όλες τις κατευθύνσεις που με τίποτα δεν σου επιτρέπει να μένεις εφησυχασμένος. Η κατάληψη του Αφρίν πιστεύεις ότι δεν του φούσκωσε ακόμα περισσότερο τα μυαλά; Πιστεύετε ότι όλα αυτά γίνονται μόνο για θέματα εσωτερικής κατανάλωσης στην Τουρκία λόγω των επερχόμενων εκλογών και ο Ερντογάν μπλοφάρει;
Πού είναι η διαφωνία σου;

Το σχόλιο με την γραβάτα δεν το έπιασα.
0 .

blackpaint
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό blackpaint » 27 Μαρ 2018, 18:38

bizeli έγραψε:
blackpaint έγραψε:Ναι, και που θα παει αυτο δηλαδη; Καθε τρεις και λιγο θα εισβαλουμε καπου, θα τα κανουμε μανταρα, θα στηνουμε δυο τρεις τοπικους πολεμους και με την ευκαιρια θα ξεφορτωνομαστε το παλιο στοκ, και θα εκβιαζουμε τους πελατες να ψωνισουν καινουρια, αφου οι συνθηκες δεν ειναι ασφαλεις, ασχετα εαν εμεις το δημιουργησαμε αυτο. Οποτε θα κοβουμε απο την υγεια και την παιδεια, για να χει δουλεια το εργοστασιο αεροπλανων στην αμερικη και ετσι να ψηφιζει εκει η ταδε πολιτεια αυτον τον προεδρο, που φερνει δουλειες στα εργοστασια και πολεμους στην ανατολη.
Και σαν να μην εφτανε ολο αυτο, εχω κι εσενα να μου λεει πως αυτοι μαγκες εχουν καθε δικαιωμα να διεκδικησουν και δυο χρονια απο τη ζωη μου,στο τζαμπα κιολας, κι αν δεν παω να τους υπηρετησω, ειμαι προδοτης η προβληματικος και δεν κανει να γκρινιαζω επειδη με καναν σκλαβο τους.
Υπαρχει ιστορικο προηγουμενο παντως παγκοσμιων συμφωνιων για δραστικους περιορισμους στους στρατους. Οι ΗΠΑ πριν τον πολεμο ειχαν 100.000 στρατιωτες μονο.
Μπορει λοιπον να ξαναγινει.
Στο διαολο οι στρατοι!

Μήπως θες να καταργήσουμε και την αστυνομία να κοιμάσαι με τις πόρτες ανοιχτές σαν τον παλιό καλό καιρό;
Σύνελθε.
Δεν συμμετέχεις σε καλλιστεία να απαντάς "πώς ονειρεύεσαι τον κόσμο".

αντι ν απαντας με αρχαια κλισε, σκεψου το κωνικοτραγικο της υποθεσης, δυο χωρες μελη της ιδιας συμμαχιας που ψωνιζουν οπλα στο ιδιο μαγαζι και ποσο εκτος τοπου και χρονου ειναι ο φοβος σου.
0 .

Άβαταρ μέλους
Katanas
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Katanas » 27 Μαρ 2018, 19:01

bizeli έγραψε:Η Τουρκία ακολουθεί το τελευταίο διάστημα μια τακτική κλιμάκωσης προς όλες τις κατευθύνσεις που με τίποτα δεν σου επιτρέπει να μένεις εφησυχασμένος. Η κατάληψη του Αφρίν πιστεύεις ότι δεν του φούσκωσε ακόμα περισσότερο τα μυαλά; Πιστεύετε ότι όλα αυτά γίνονται μόνο για θέματα εσωτερικής κατανάλωσης στην Τουρκία λόγω των επερχόμενων εκλογών και ο Ερντογάν μπλοφάρει;
Πού είναι η διαφωνία σου;

Το σχόλιο με την γραβάτα δεν το έπιασα.

Μα ποιος σου ειπε οτι ειναι για εσωτερικη καταναλωση;
Οι λεονταρισμοι στο εσωτερικο του δεν εχουν σχεση (εχουν αλλα οχι και τοση) με τη καταληψη του Αφριν...
Ο Ερντογαν ειναι πανεξυπνος και μεγα διπλωματης...
Το θεμα ειναι...
Γιατι σιγονταρει το θεμα της ΠΓΔΜ;
Γιατι παιζει με την Ευρωπη και ΗΠΑ-ΝΑΤΟ;
Το πραξικοπημα γιατι εληξε αδοξα;
Τι εκανε ακριβως στην επισκεψη του στην Ελλαδα;
Και πολλα αλλα...
Και κυριως γιατι τοσα χρονια ναι μεν ηταν προκλητικος αλλα δεν φτασαμε σε πολεμο;
Δες ολο το παζλ και οχι μονο τα κομματις που σου σερβιρουν τα ελληνικα ΜΜΕ...
0 .
~
CoRfU
~

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 27 Μαρ 2018, 21:20

Katanas έγραψε:Μα ποιος σου ειπε οτι ειναι για εσωτερικη καταναλωση;
Οι λεονταρισμοι στο εσωτερικο του δεν εχουν σχεση (εχουν αλλα οχι και τοση) με τη καταληψη του Αφριν...
Ο Ερντογαν ειναι πανεξυπνος και μεγα διπλωματης...
Το θεμα ειναι...
Γιατι σιγονταρει το θεμα της ΠΓΔΜ;
Γιατι παιζει με την Ευρωπη και ΗΠΑ-ΝΑΤΟ;
Το πραξικοπημα γιατι εληξε αδοξα;
Τι εκανε ακριβως στην επισκεψη του στην Ελλαδα;
Και πολλα αλλα...
Και κυριως γιατι τοσα χρονια ναι μεν ηταν προκλητικος αλλα δεν φτασαμε σε πολεμο;
Δες ολο το παζλ και οχι μονο τα κομματις που σου σερβιρουν τα ελληνικα ΜΜΕ...

Ξέρω κι εγώ;
Προφανώς χρησιμοποιεί όσους μοχλούς πίεσης διαθέτει για να πάρει όσα είπε σήμερα στη Βάρνα.
Πάντως προσπαθεί να περάσει μια εικόνα ότι η ΕΕ βοηθάει μόνο την Ελλάδα και αδικεί την Τουρκία.
Αλλά και πάλι και όλα τα κομμάτια να συνθέσεις τι αλλάζει στο γεγονός ότι τελικά η Τουρκία προκαλεί με πόλεμο;
Προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τη στάση της; Πού ακριβώς θέλεις να καταλήξεις;

Έχω διαβάσει 8.000 σενάρια και 8.000 απόψεις για το θέμα. Αλλά όποια και να είναι τα κίνητρα για τη στάση που κρατά κάθε χώρα, το δεδομένο είναι ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε ένα καζάνι που βράζει.
Οπότε προς τι όλο αυτό το brainstorming που μου έβαλες;
Τι θες να μου πεις δλδ; Ότι ανησυχώ άδικα;
0 .

blackpaint
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό blackpaint » 27 Μαρ 2018, 21:23

μπιζελι εισαι αφελης
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 27 Μαρ 2018, 21:32

blackpaint έγραψε:αντι ν απαντας με αρχαια κλισε, σκεψου το κωνικοτραγικο της υποθεσης, δυο χωρες μελη της ιδιας συμμαχιας που ψωνιζουν οπλα στο ιδιο μαγαζι και ποσο εκτος τοπου και χρονου ειναι ο φοβος σου.

Στείλε ένα γράμμα στον Ερντογάν και πες του να μην αγοράζει όπλα και ότι αυτά δεν είναι σωστά πράγματα και πρέπει να είμαστε αγαπημένοι.

Ρε φίλε πραγματικά δλδ εγώ κλισεδιές αλλά κι εσύ χαρταετό.
Μήπως ψηφίζεις ΚΚΕ;
0 .

Άβαταρ μέλους
Ανάφεντος
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ανάφεντος » 27 Μαρ 2018, 21:45

εγώ πάντως μπιζέλι, σήμερα στη δουλειά μίλαγα κάνα μισάωρο με έναν τούρκο, τον ατίλα (λολ). μας πήρε τηλέφωνο για το ενδεχόμενο συνεργασίας.
0 .

blackpaint
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό blackpaint » 27 Μαρ 2018, 21:55

bizeli έγραψε:
blackpaint έγραψε:αντι ν απαντας με αρχαια κλισε, σκεψου το κωνικοτραγικο της υποθεσης, δυο χωρες μελη της ιδιας συμμαχιας που ψωνιζουν οπλα στο ιδιο μαγαζι και ποσο εκτος τοπου και χρονου ειναι ο φοβος σου.

Στείλε ένα γράμμα στον Ερντογάν και πες του να μην αγοράζει όπλα και ότι αυτά δεν είναι σωστά πράγματα και πρέπει να είμαστε αγαπημένοι.

Μήπως ψηφίζεις ΚΚΕ;

δεν ειμαι εγω ο σανοφαγος αγαπη μου
0 .

Άβαταρ μέλους
Katanas
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Katanas » 27 Μαρ 2018, 22:02

bizeli έγραψε:Αλλά και πάλι και όλα τα κομμάτια να συνθέσεις τι αλλάζει στο γεγονός ότι τελικά η Τουρκία προκαλεί με πόλεμο;
Προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τη στάση της; Πού ακριβώς θέλεις να καταλήξεις;

Οπως το ειπες προκαλει...αλλα μεχρι εκει...Εχει πολλους σκοπελους να περασει στο εσωτερικο του...Στο εξωτερικο του ακολουθει μια συγκεκριμενη τσκτικη που μονο χαμενο δεν τον βγαζει και τωρα θα δουμε ποιον δρομο θα ακολουθησει...
bizeli έγραψε:Οπότε προς τι όλο αυτό το brainstorming που μου έβαλες;
Τι θες να μου πεις δλδ; Ότι ανησυχώ άδικα;

brainstorming-οχι απλα μην τα βλεπεις μεμονωμενα...
Δεν ειμαι ουτε στρατιωτικος/πολιτικος αναλητης αλλα ουτε και μεσα στο μυαλο του...κατα την γνωμη οχι δεν ανησυχεις αδικα γιατι αν δεν βρει την χρυση τομη σε εσωτερικο και εξωτερικο τοτε θα υπαρξει θεμα...
0 .
~
CoRfU

~

Άβαταρ μέλους
Katanas
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Katanas » 27 Μαρ 2018, 22:17

blackpaint έγραψε:
bizeli έγραψε:Στείλε ένα γράμμα στον Ερντογάν και πες του να μην αγοράζει όπλα και ότι αυτά δεν είναι σωστά πράγματα και πρέπει να είμαστε αγαπημένοι.

Μήπως ψηφίζεις ΚΚΕ;

δεν ειμαι εγω ο σανοφαγος αγαπη μου

Ερωτας; :giggle02: :laugh1:
0 .
~
CoRfU

~

Επιστροφή σε “Διεθνή”