Βloomberg: καλπάζει το ρούβλι και η Ρωσία θα έχει φέτος 33% περισσότερα έσοδα από ενεργειακές πωλήσεις

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Βloomberg: καλπάζει το ρούβλι και η Ρωσία θα έχει φέτος 33% περισσότερα έσοδα από ενεργειακές πωλήσεις

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Μάιος 2022, 21:31

Δεν μου πες τελικα, στην Χρυση Αυγη ησασταν σοβιετοφιλοι? Πολυ δυσκολευεσαι να μου απαντησεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Βloomberg: καλπάζει το ρούβλι και η Ρωσία θα έχει φέτος 33% περισσότερα έσοδα από ενεργειακές πωλήσεις

Δημοσίευσηαπό nemo » 27 Μάιος 2022, 21:47

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν μου πες τελικα, στην Χρυση Αυγη ησασταν σοβιετοφιλοι? Πολυ δυσκολευεσαι να μου απαντησεις.

λαχου ασε τις παπαριες η ιστορια εγραψε συμμαχια σταλιν και χιτλερ
ο δικος μας φασιστας απο την αρχη για διαφορους λογους
υπηρξε αντιθετος και ο πρωτος που τους πολεμησε

αλλο ...φυσικα και οι εθνικιστες πρεπει να ειναι με τον πουτιν και την ρωσια
και θα σε παραδεχτω αν καταλαβαινεις και τους λογους
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 27 Μάιος 2022, 21:57

nemo έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Δεν μου πες τελικα, στην Χρυση Αυγη ησασταν σοβιετοφιλοι? Πολυ δυσκολευεσαι να μου απαντησεις.

λαχου ασε τις παπαριες η ιστορια εγραψε συμμαχια σταλιν και χιτλερ
ο δικος μας φασιστας απο την αρχη για διαφορους λογους
υπηρξε αντιθετος και ο πρωτος που τους πολεμησε

αλλο ...φυσικα και οι εθνικιστες πρεπει να ειναι με τον πουτιν και την ρωσια
και θα σε παραδεχτω αν καταλαβαινεις και τους λογους

Μήπως στηρίζεις και Πούτιν;
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 27 Μάιος 2022, 22:00

Τι να δυσκολευτεί βρε Λαχουρενιε είμαι τελικά ΧΑ η ΝΔ τι με νοιάζει εμένα τι κάνει ο Κασιδιάρης και ο όποιος άλλος εσείς μαζί χτυπήστε την Πολωνία ταυτόχρονα που πολεμούσαν οι Πολωνοί τους ναζί, σύμμαχοι με τον Χίτλερ όταν ο Τσώρτσιλ και οι Γάλλοι, ο Μεταξάς πολεμούσαν τον Χίτλερ και τον Μουσολίνι εσείς είσαστε στρατιωτικοί εταίροι....

Έτσι δεν είναι;

Ο Κασιδιάρης δεν είχε γεννηθεί. Χιτλερικοί και κομμουνιστές στρατιωτικά χτυπήσετε τους συμμάχους, Πολωνούς, Βαλτικα κράτη, Βεσσαραβια....

Όταν ο αντιφασίστας Ι Μεταξάς πολεμούσε και νικούσε εσείς είσαστε αξονικοί, έτσι δεν είναι;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Μάιος 2022, 22:04

pluton έγραψε:Τι να δυσκολευτεί βρε Λαχουρενιε είμαι τελικά ΧΑ η ΝΔ τι με νοιάζει εμένα τι κάνει ο Κασιδιάρης και ο όποιος άλλος εσείς μαζί χτυπήστε την Πολωνία ταυτόχρονα που πολεμούσαν οι Πολωνοί τους ναζί, σύμμαχοι με τον Χίτλερ όταν ο Τσώρτσιλ και οι Γάλλοι, ο Μεταξάς πολεμούσαν τον Χίτλερ και τον Μουσολίνι εσείς είσαστε στρατιωτικοί εταίροι....

Έτσι δεν είναι;

Ο Κασιδιάρης δεν είχε γεννηθεί. Χιτλερικοί και κομμουνιστές στρατιωτικά χτυπήσετε τους συμμάχους, Πολωνούς, Βαλτικα κράτη, Βεσσαραβια....

Όταν ο αντιφασίστας Ι Μεταξάς πολεμούσε και νικούσε εσείς είσαστε αξονικοί, έτσι δεν είναι;

Η ΕΣΣΔ απεδειξε τον αντιφασισμο της καθηλωνοντας το 90% των ναζιστικων στρατευματων στο ανατολικο μετωπο. Δεν εχει να αποδειξει τιποτα σε οπαδους του Λαγου και του Κασιδιαρη και σε τυπους που βγαζουν φωτογραφιες με σβαστικες και ναζιστικους χαιρετισμους.

Ισχυριστηκες οτι οι ναζιστες ειναι φιλοσοβιετικοι. Εσυ που εισαι ναζιστης βλεπεις ακομα εφιαλτες με την πεθαμενη ΕΣΣΔ και ας μην υπαρχει εδω και 30 χρονια. Το ιδιο και τα συντροφια σου στον Κορυδαλλο. Ναζιστες φιλοσοβιετικοι υπαρχουν μονο στην φαντασια σου λοιπον, και εσυ ο ιδιος αποτελεις την καλυτερη αποδειξη για τα λεγομενα μου.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 27 Μάιος 2022, 22:15

O Λαγός και Κασιδιαρης αποδεικνύουν τον αντιναζισμό τους στηρίζοντας παθιασμένα τον πούτιν που πολεμάει τον ναζισμό, σήμερα, τώρα, έμπρακτα, όχι μπλα μπλα.

Ναζί είναι ο Μητσοτάκης, Λαγός και Κασιδιαρης στέκονται δίπλα στα τανκς του πούτιν που προελαύνουν στην Ουκρανία με σημαίες με σφυροδρέπανα, δίπλα στους βετεράνους αντιναζί του Β ΠΠ.

Κι αν έκαναν και καμιά τρέλα στη νιότη τους, σιγά, Εξάλλου, και οι Ρώσοι ηγέτες στο Ντονέτσκ στα νιάτα τους ναζί ήταν, και ναζί είναι ακόμη και τα παλικάρια της Βαγκνερ που κατατροπώνουν τους Ουκρανούς Αζόφ ναζί.
1 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 27 Μάιος 2022, 22:55

τι μλκιες γραφετε και λετε ρεεεεε!!!
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 27 Μάιος 2022, 23:00

Σφε αντιναζί Νέμο, πάμε μαζί να βρέξουμε τις ερπύστιες των κόκκινω αντιναζιστικών πουτλερικών τανκς στον Ατλαντικό!

Μετά, νααααα κάτι μισθάρες για όλους στην Δύση, την παρηκμασμένη. Θα εξαφανίσουμε και τους γκέη.

Εξω οι βάσεις του θανάτου του ΝΑΤΟ! Κάτω ο καπιταλισμός! Ζήτα τα ορυκτά καύσιμα, οι στυγνές δολοφονίες αντιφρονούντων και οι ολιγάρχες!
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 28 Μάιος 2022, 05:56

Αρίστος έγραψε:Τωρα ξερεις γιατι η Ρωσια εστειλε τα λιμα του στρατου και του εξοπλισμου της στην Ουκρανια (πιχι μονο το 1/10 των μαχητικων της και ουτε καν τα πιο συγχρονα) και γιατι δεν κηρυξε μια εστω μερικη επιστρατευση ωστε να στειλει αλλο ενα 1.000.000 στρατου να ληξει τον πολεμο σε εναμιση μηνα.

Γιατι Κινα και Ρωσια προφανως ενδιαφερονται για κατι πολυ σημαντικοτερο απο μερικες εκτασεις της Ουκρανιας.

Στοχος τους ειναι να αλλαξουν τους κανονες της παγκοσμιας οικονομιας υπερ των Brics.

Και οταν τα πραγματα φτασουν στο απροχωρητο για τη Δυση τοτε Ρωσια και Κινα θα επιβαλουν τους δικους τους ορους στη νεα ειρηνη, τους δικους τους ορους στην οικονομια και τη νομισματικη πολιτικη του μεταπολεμικου κοσμου, εκπροσωπωντας και ολες τις ανεξαρτητες αναπτυσσομενες χωρες που κουραστηκαν με τις υπερφιαλες ΗΠΑ.

.

Φοβερη ομολογια απο Αριστο
Δηλαδη εν γνωση σου εγραφες ολες αυτες τις παπαριες περι επεμβασης των Ρωσων ωστε να εξαφανισουν τους Αζοφιστες κτλ κτλ κτλ
Οπως εγραφες παπαριες και οταν μας ελεγες οτι δεν θα εισβαλλει αφου τωρα μας μιλας για οργανωμενο σχεδιο ωστε να επιβαλλουν τους δικους τους ορους στην οικονομια και τη νομισματικη πολιτικη του μεταπολεμικου κοσμου.

Και τωρα το ερωτημα ειναι πως εσυ δεν τα ηξερες ολα αυτα προν δυο μηνες και τα ξερεις τωρα
Δυο περιπτωσεις υπαρχουν
Α.Τα εξερες και μας ελεγες επιτηδες ψεμματα!!!
Β.Δεν τα ηξερες και σε ειδοποιησαν στο ενδιαμεσο Ρωσοκινεζοι πρακτορες
1 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 28 Μάιος 2022, 06:22

Προέλλην έγραψε:Τους Κινέζους παιδιά μην τους μπλέκετε. Προς το παρόν, τουλάχιστον, όσες κινεζικές εταιρίες τρώνε ψωμάκι απο την Δύση, έχουν κόψει μαχαίρι την επικοινωνία με τους πουτλερικούς.

Στον πραγματικο κοσμο οι Κινεζοι ειναι σε Ψυχρο Πολεμο με τις ΗΠΑ και την Αυστραλια στον Ειρηνικο και ανταγωνιζονται ποσες χωρες και νησιωτικα συγκροτηματα θα εξασφαλισει η καθε μια.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Επιστροφή σε “Διεθνή”