bizeli έγραψε:blackpaint έγραψε:οι στρατοι ειναι καπως σαν αντιπαλες συμμοριες που σου λενε θα μας τα ακουμπας και θα πληρωνεις τακτικα τ αφεντικα μας (το στρατιωτικοβιομηχανικο μπλοκ) και ετσι θα εχεις ειρηνη, ειδαλλως... Το στρατιωτικοβιομηχανικο μπλοκ μας εχει κατσει στο σβερκο απο τον β παγκοσμιο πολεμο και μετα, και το οποιο μας εκβιαζει να δαπαναμε τεραστια ποσα σε αχρηστα οπλα ενω παραμελουμε αλλες πιο σημαντικες αναγκες, με ανταλλαγμα ειρηνη αλλα και φοβο. Οπως ο δικος σου τωρα, που ειναι εντελως κατευθυνομενος απο τα μμε.
Συμφωνώ με τη λογική του make love, not war αλλά η εναλλακτική σου ποια είναι;
Να αποκολληθούμε και να πάμε πιο κει στο χάρτη ας πούμε;
Γιατί εδώ που είμαστε εφόσον οι άλλοι αγοράζουν όπλα πρέπει να αγοράσεις κι εσύ.
Κι εμένα δεν μου αρέσει ο κόσμος που ζούμε αλλά πρέπει να πατάμε και λίγο στη γη.
Όταν οργανώσεις καμιά πορεία με κανέναν χίππη για παγκόσμια ειρήνη πες μου να έρθω κι εγώ.
blackpaint έγραψε:Τον Ιουλιο παντως εγω ειμαι καλεσμενος σ ενα γαμο στην Κωνσταντινουπολη, και θα παω φυσικα οπως και πολλοι φιλοι μου. Κανεις δεν εχει τις δικες σου παρανοιες.
Μπομπονιέρες μην ξεχάσεις να μας φέρεις.
Ναι, και που θα παει αυτο δηλαδη; Καθε τρεις και λιγο θα εισβαλουμε καπου, θα τα κανουμε μανταρα, θα στηνουμε δυο τρεις τοπικους πολεμους και με την ευκαιρια θα ξεφορτωνομαστε το παλιο στοκ, και θα εκβιαζουμε τους πελατες να ψωνισουν καινουρια, αφου οι συνθηκες δεν ειναι ασφαλεις, ασχετα εαν εμεις το δημιουργησαμε αυτο. Οποτε θα κοβουμε απο την υγεια και την παιδεια, για να χει δουλεια το εργοστασιο αεροπλανων στην αμερικη και ετσι να ψηφιζει εκει η ταδε πολιτεια αυτον τον προεδρο, που φερνει δουλειες στα εργοστασια και πολεμους στην ανατολη.
Και σαν να μην εφτανε ολο αυτο, εχω κι εσενα να μου λεει πως αυτοι μαγκες εχουν καθε δικαιωμα να διεκδικησουν και δυο χρονια απο τη ζωη μου,στο τζαμπα κιολας, κι αν δεν παω να τους υπηρετησω, ειμαι προδοτης η προβληματικος και δεν κανει να γκρινιαζω επειδη με καναν σκλαβο τους.
Υπαρχει ιστορικο προηγουμενο παντως παγκοσμιων συμφωνιων για δραστικους περιορισμους στους στρατους. Οι ΗΠΑ πριν τον πολεμο ειχαν 100.000 στρατιωτες μονο.
Μπορει λοιπον να ξαναγινει.
Στο διαολο οι στρατοι!