Σχετικά με το σκάνδαλο Κατάρ...

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Σχετικά με το σκάνδαλο Κατάρ...

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Ιαν 2023, 11:59

Προέλλην έγραψε:Παρεμπιπτόντως, έχω πετύχει πριν 2 χρόνια περίπου την Ούρσουλα σε εμπορικό να αγοράζει πουλόβερ :D
Είχε μόνο έναν τύπο μαζί της που δεν γέμιζε και πολύ το μάτι για φρουρός, πιθανώς κανένας γραμματέας, και περιμένε στην ουρά στο ταμείο κανένα 10άλεπτο κανονικά. Μια θειά πιο μπροστά που την πήρε γραμμή (οι περισσότεροι δεν την κατάλαβαν), προσπάθησε να της παραχωρήσει την σειρά της αλλά αυτή αρνήθηκε.

Δυνατό γκιλφ, στα νιάτα της έτρωγε την Καιλή για πρωινό

Εικόνα
0 .

Παυλος Γ.
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Παυλος Γ. » 13 Ιαν 2023, 11:59

Προέλλην έγραψε:Παρεμπιπτόντως, έχω πετύχει πριν 2 χρόνια περίπου την Ούρσουλα σε εμπορικό να αγοράζει πουλόβερ :D
Είχε μόνο έναν τύπο μαζί της που δεν γέμιζε και πολύ το μάτι για φρουρός, πιθανώς κανένας γραμματέας, και περιμένε στην ουρά στο ταμείο κανένα 10άλεπτο κανονικά. Μια θειά πιο μπροστά που την πήρε γραμμή (οι περισσότεροι δεν την κατάλαβαν), προσπάθησε να της παραχωρήσει την σειρά της αλλά αυτή αρνήθηκε.

O ορισμός του λαικιστή. :) :) :)

Για δες λίγο αυτή την είδηση λαζοτσολιά μου.
https://instanews.gr/101707/kosmos/poly ... fizer.html
Τόσο τον Οκτώβριο όσο και τον Δεκέμβριο, ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, αρνήθηκε να συναντηθεί με τους ευρωβουλευτές της COVI. Το αφεντικό της Pfizer επρόκειτο να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τη λεγόμενη υπόθεση SMS, κατά την οποία οι συμβάσεις που αφορούσαν 1,8 δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίων φέρεται να αποτέλεσαν αντικείμενο απευθείας διαπραγμάτευσης, μέσω ιδιωτικών γραπτών μηνυμάτων, μεταξύ του Μπουρλά και της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Μήπως δούμε τελικά και την Ουρσουλα στα μανταλάκια ;
Για πες μας εσύ που ξέρεις από καλά πουλόβερ .
1 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 13 Ιαν 2023, 21:59

Εγώ πάντως λέω ότι δεν θα την δούμε και ότι είσαι κλινικά ψέκας. Ακριβώς όπως δεν παγώνει κανείς στην Ευρώπη όπως έγραφες και γράφεις.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 14 Ιαν 2023, 05:37

ο μαϊντανός λαζλογερμανός , επαίρεται για το ότι είδε απο δέκα χιλιόμετρα μακρυά μια που έμοιαζε στον ύπνο του με την ούρσουλα
Φανταστείτε το βαθμό παραισθήσεων για προβολή και εξουσία που έχει το ατομάκι...
κατάντια :D

https://www.zougla.gr/kosmos/article/se ... tin-pfizer
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Επιστροφή σε “Διεθνή”