Ο Τίτο πρώτος σε δημοσκόπηση στην Σερβία!

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Ο Τίτο πρώτος σε δημοσκόπηση στην Σερβία!

Δημοσίευσηαπό Adminović » 12 Σεπ 2018, 20:47

itteithe έγραψε:Με έχεις ιντριγκάρει πολύ με αυτά τα σλαβοθεσσαλικά. Ειλικρινά επειδή έχω σχετικά περίεργο επίθετο (δεν φαίνεται να έχει κάποια ελληνική ρίζα), ψήνομαι να σου το στείλω για να μου πεις αν έχει σλάβικη ετυμολογία.

Στείλε και θα το ψάξω όσο καλύτερα μπορώ.

Αν είσαι βέρος Θεσσαλός ή βλάχικο επώνυμο έχεις ή σλάβικο. ;)
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 12 Σεπ 2018, 20:54

sharp έγραψε:Η Τσεχία δεν είναι σήμερα αυτή που ήταν πριν τον πόλεμο. Τότε είχε πολλούς Γερμανούς και Εβραίους που κινούσαν τα νήματα. Οι δεύτεροι εκδιώχθησαν πριν και κατά τον πόλεμο και οι πρώτοι μετά το τέλος του. Καλύτερα από όλες αυτές τις χώρες στέκει η Πολωνία σήμερα.

lol

Μιλάμε για απίστευτη κατσιβελοχώρα.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 12 Σεπ 2018, 21:25

Διάδοχος έγραψε:
sharp έγραψε:Η Τσεχία δεν είναι σήμερα αυτή που ήταν πριν τον πόλεμο. Τότε είχε πολλούς Γερμανούς και Εβραίους που κινούσαν τα νήματα. Οι δεύτεροι εκδιώχθησαν πριν και κατά τον πόλεμο και οι πρώτοι μετά το τέλος του. Καλύτερα από όλες αυτές τις χώρες στέκει η Πολωνία σήμερα.

lol

Μιλάμε για απίστευτη κατσιβελοχώρα.

Αυτό είναι όλες. Αλλά οικονομικά είναι καλύτερα από τους άλλους
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 12 Σεπ 2018, 21:27

Σοβαρά μιλάς τώρα;
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 12 Σεπ 2018, 21:38

Σοβαρά μιλάει.Διαβάζει μάλλον αγγλοσαξωνικό τύπο που επαινεί την πολωνία για τα φτηνά μεροκάματα και την αντιρώσσικη δραστηριότητά της.Ο καθένας πιστεύει αυτό που θέλει να πιστέψει.Επίσης κάθε γενιά είναι πιο ηλίθια από την προηγούμενη.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 12 Σεπ 2018, 21:53

Μα, πρόκειται για χώρα αναξιοπαθούντων.
0 .

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 12 Σεπ 2018, 21:55

'71 έγραψε:Σοβαρά μιλάει.Διαβάζει μάλλον αγγλοσαξωνικό τύπο που επαινεί την πολωνία για τα φτηνά μεροκάματα και την αντιρώσσικη δραστηριότητά της.Ο καθένας πιστεύει αυτό που θέλει να πιστέψει.Επίσης κάθε γενιά είναι πιο ηλίθια από την προηγούμενη.

Σε όλα έπεσες έξω. Καλύτερα κοιτάξου στον καθρέπτη πριν γράψεις την επόμενη φορά. Δεν ξέρεις τι σού γίνεται μιλαμε. Μόνο στην αγένεια σκίζεις.
0 .

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 12 Σεπ 2018, 21:56

Διάδοχος έγραψε:Μα, πρόκειται για χώρα αναξιοπαθούντων.

Πού το στηρίζεις ότι οι Τσέχοι είναι καλύτεροι; Έχεις πάρε δώσε με τη χώρα; Γιατί εγώ έχω.
0 .

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Υπερκουλτουριάρης » 13 Σεπ 2018, 16:53

Adminović έγραψε:
Οι Βούλγαροι, αν έχεις παρακολουθήσει όσα γράφω, είναι -μαζί με τους Σλαβομακεδόνες- ίσως οι πιο γνήσιοι Βαλκάνιοι. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι υπολοιποι Σλάβοι τους θεωρούν κάτι σαν "μαύρα πρόβατα" και ούτε είναι τυχαίο που οι περιοχές τους ήταν τίγκα στους Βλάχους και θεωρούνται από τις κύριες κοιτίδες των Βλάχων. Έπονται οι Σέρβοι, οι οποίοι οριακά ισως μπορούν να θεωρηθούν σλάβικος λαός.

Και στην ελληνική πλευρά της Μακεδονίας πάντως έχει πολλούς με βουλγαρικές ή σερβικές ρίζες. Παίζει να είσαι ένας από αυτούς.

:yesyes: Δεν έχω ανακαλύψει ως τώρα κάτι τετοιο,αλλά χιλιά χρόνια πιο πριν πιθανον να είχα κάποια ρίζα. Οι Βούλγαροι είναι βασικά Ρωμιοί, θα γούσταρα να έχω μια στάλα σερβικο αίμα όμως, γιατί τους αγαπάω σαν λαο και είμαι και οπαδός της Παρτιζαν. Την μόνη ρίζα που φοβάμαι είναι την αλβανική, γιατί στα μέρη μου από την μεριά του πατέρα, οι πληθυσμοί λέγεται πως μετοίκισαν στην Μακεδονία, από την βρωμερή Πελοπόννησο μετά την πτώση του Μυστρά, εξού και είχαν ανέκαθεν άπαντες το -οπουλος ως κατάληξη επιθέτου(όχι δεν τους βάφτισαν μετά το 12) .
Είμαι κρομανοειδής με μεσογειακά χρώματα, σε σλάβος δεν φέρνω με την καμία. Όσες φορές ήμουν εξωτερικό με ρωτούσαν αν είμαι Ιταλός ή Έλληνας, σε ανατολική Ευρώπη δεν παραπέμπω. Όχι πως με νοιάζει και ιδιαίτερα, την εθνική διάκριση την θεωρώ μη σοβαρού βιολογικού υποβάθρου. Ελληνας είσαι αν είσαι λευκός ή καφέ, έχεις μητρική την Ελληνική, πιστεύεις ότι τον ήπιες το 1453 και σου αρέσει ο Στράτος Διονυσίου. Κάθε άλλο κοσκίνισμα είναι φαιδρότητα.
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Σεπ 2018, 17:02

Υπερκουλτουριάρης έγραψε:Όχι πως με νοιάζει και ιδιαίτερα, την εθνική διάκριση την θεωρώ μη σοβαρού βιολογικού υποβάθρου. Ελληνας είσαι αν είσαι λευκός ή καφέ, έχεις μητρική την Ελληνική, πιστεύεις ότι τον ήπιες το 1453 και σου αρέσει ο Στράτος Διονυσίου. Κάθε άλλο κοσκίνισμα είναι φαιδρότητα.

Συμφωνω.

Τις αποψεις τυπου ''ειμαστε σλαβοαλβανοτουρκοσποροι'' τις υιοθετω μονο για τρολλαρισμα στους 88αρηδες. Ο ελληνισμος οπως και καθε εθνικη συνειδηση ειναι θεμα πολιτισμου οχι αιματος.
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”