Σχετικά με το σκάνδαλο Κατάρ...

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Σχετικά με το σκάνδαλο Κατάρ...

Δημοσίευσηαπό pluton » 16 Δεκ 2022, 18:02

Προέλλην έγραψε:
Ευρωπαϊκή εισαγγελία: Άρση της ασυλίας της Μαρίας Σπυράκη

Η ευρωπαϊκή εισαγγελία ανακοίνωσε σήμερα ότι ζητήθηκε η άρση ασυλίας δύο Ελληνίδων ευρωβουλευτών, της Εύας Καϊλή και της Μαρίας Σπυράκη.

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη έκανε την εξής δήλωση για το αίτημα του Ευρωπαίου Γενικού Εισαγγελέα για άρση της ασυλίας της:

“Ευχαρίστως αποδέχομαι το αίτημα άρσης της ασυλίας μου προκειμένου να διαφανεί ότι δεν έχω ούτε ένα ευρώ οικονομική διαφορά με το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Το θέμα αφορά το επίδομα αλλοδαπής πρώην συνεργάτη μου, ο οποίος αντιμετώπισε σοβαρό προσωπικό πρόβλημα και είχε ορισμένες απουσίες από το χώρο συνεδριάσεων του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου. Δεν έχω καμία σχέση με το qatargate, δεν έχω καμία σχέση με οποιαδήποτε άλλη υπόθεση”.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

:hmmm

Άλλο ΠΑΣΟΚογενες.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 16 Δεκ 2022, 19:54

Καλό θα είναι να αναλάβει την δικαιοσύνη και δημόσια τάξη στην Ελλάδα απευθείας η Κομισιόν.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 17 Δεκ 2022, 10:29

FB_IMG_1671046326822.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 17 Δεκ 2022, 21:14

νόμιζαν τα νεοφίλ ότι η ευρώπη είναι σαν εδώ που τα κουμαντάρουν όλα ε;
:ghgh:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 18 Δεκ 2022, 10:55

Προέλλην έγραψε:
Ευρωπαϊκή εισαγγελία: Άρση της ασυλίας της Μαρίας Σπυράκη

Η ευρωπαϊκή εισαγγελία ανακοίνωσε σήμερα ότι ζητήθηκε η άρση ασυλίας δύο Ελληνίδων ευρωβουλευτών, της Εύας Καϊλή και της Μαρίας Σπυράκη.

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη έκανε την εξής δήλωση για το αίτημα του Ευρωπαίου Γενικού Εισαγγελέα για άρση της ασυλίας της:

“Ευχαρίστως αποδέχομαι το αίτημα άρσης της ασυλίας μου προκειμένου να διαφανεί ότι δεν έχω ούτε ένα ευρώ οικονομική διαφορά με το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Το θέμα αφορά το επίδομα αλλοδαπής πρώην συνεργάτη μου, ο οποίος αντιμετώπισε σοβαρό προσωπικό πρόβλημα και είχε ορισμένες απουσίες από το χώρο συνεδριάσεων του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου. Δεν έχω καμία σχέση με το qatargate, δεν έχω καμία σχέση με οποιαδήποτε άλλη υπόθεση”.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

:hmmm

Τι ξυνεσαι ,για τον γιο του ζαγοριτη ειναι.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 19 Δεκ 2022, 15:19

Ραν ταν πλαν έγραψε:Όταν ψάχτηκε το θέμα και δεν έβγαιναν τα νούμερα περί εμφυλίου, ούτε περί παππού, το γύρισε το φύλλο και μας διευκρίνισε ότι πράγματι σκοτώθηκε κάποιος αλλά όχι στην περίοδο του εμφυλίου αλλά το 1943 και δεν ήταν ο παππούς της αλλά ο πρώτος άντρας της γιαγιάς της. :fico:
Και όταν ξαναψάχτηκε το θέμα και αποδείχτηκε ότι ο παππούς, που ήταν ο πρώτος άντρας της γιαγιάς της αλλά όχι παππούς της, εκτελέστηκε για συνεργασία με τον καταχτητή έκανε απλά την κότα, αφού η υπόθεση δεν είχε φράγκα, και έριξε πλέον όλο το κύρος της θέσης της στο Ευρωκοινοβούλιο στην προσπάθεια απόδειξης της φιλεργατικής πολιτικής του Κατάρ όπως και άλλων φιλεργατικών καθεστώτων της ευρύτερης περιοχής της Μέσης Ανατολής, Αφρικής και νοτιοανατολικής Ασίας με μόνη απαίτηση την καλή προαίρεση των φιλεργατικών προς την ίδια προκαλώντας τη μήνη των υπολοίπων συναδέλφων της στο ευρωκοινοβούλιο επειδή τους πρόλαβε και τσέπωσε η ίδια τα φράγκα και να το αποτέλεσμα.
Να ρίξει στην απογοήτευση τις εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους της όχι γιατί άρπαξε τα φράγκα αλλά για το πώς έγινε και το πρότυπο τους δέχτηκε εξ οικείων τα βέλη ενώ διαθέτει εμφάνιση μοντέλου και κώλο που υπερτερεί κατά πολύ από αυτόν της Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Αυτό είπα κι εγώ.
Άμα προσέξατε εξαρχής δεν έμεινα στο ίδιο το σκάνδαλο αλλά εστίασα στους ψηφοφόρους της όπου στην ουσία είναι δικό τους ξεβράκωμα. Δλδ εντάξει. Τι είναι αυτά που ψηφίζουν ρε;

ΥΓ: Αυτά με τον παππού της τώρα που τα είπες τα θυμήθηκα.
:laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 19 Δεκ 2022, 15:27

Με γραπτή του δήλωση, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος που υπογράφει ως πληρεξούσιος δικηγόρος της Εύας Καϊλή, αναφέρει ότι η ευρωβουλευτής που ελέγχεται για μεγάλη υπόθεση διαφθοράς, ήταν "εντολοδόχος" της ανώτατης ηγεσίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε κάθε της κίνηση σχετικά με το Κατάρ.
https://www.capital.gr/epikairotita/368 ... -sto-katar

:laugh1:

Άμα σας λέω εγώ ότι παίζει και να μην ήξερε τι της γινόταν.
Πραγματικά το πιστεύω.
Όποιος μπλέκει με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες.
Ήθελε να είναι και αντιπρόεδρος...
Άστο ρε κοπέλα μου.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 19 Δεκ 2022, 15:34

Αυτό :yesyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 19 Δεκ 2022, 15:40

Λαχουρένιος έγραψε:Ποιος τιμιος ανθρωπος που θελει να προσφερει μπαινει σε κομμα σαν το ΠΑΣΟΚ ή την ΝΔ εν ετει 2022? :D Μονο τα κοπροσκυλα και οι καιροσκοποι γινονται μελη ή ποσο μαλλον στελεχη σε τετοια χαμαιτυπεια. Οι βουλευτες και οι υπουργοι αυτων των κομματων ειναι αντιστοιχου φυραματος με τα κομματοσκυλα της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ στις σχολες. Φυτωρια ατομων σαν την Καιλη και τον Τσοχατζοπουλο ειναι αλλωστε.

Αν σκεφτούμε καλοπροαίρετα είπα... :fico:
Είχε λίγο σκωπτικό χαρακτήρα η τοποθέτησή μου.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 19 Δεκ 2022, 15:42

0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”