Παρακαλώ πολύ οι αναφορές σε οικογενειακά/συγγενικά μέλη να αποφεύγονται.
Επίσης, κανένα μέλος δεν είναι αναγκασμένο να ανακρίνεται και να προσβάλλεται για το τι κάνει στην προσωπική του ζωή και για το ποια είναι η οικονομική του κατάσταση.
Δεν μας πέφτει λόγος.
Oι 4 λόγοι που η οικονομία της Κίνας απειλεί την ηγεμονία της Δύσης
-
bizeli
- Moderator

-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Re: Oι 4 λόγοι που η οικονομία της Κίνας απειλεί την ηγεμονία της Δύσης
Mα δεν ανακρίνεται, γουστάρει να τα γράφει τα παραμύθια.
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Προέλλην

Λαχουρένιος έγραψε:Αρίστος έγραψε:α) Καλα καταλαβαμε, σε χαρτζηλικωνουν ακομη οι δικοι σου και αδυνατεις να πιστεψεις πως υπαρχουν ενηλικες που βοηθανε την οικογενεια τους.![]()
Πολλοι ενηλικες βοηθουν τις οικογενειες τους. Κανενας δεν χαρτζιλικωνει πρωην γυναικες με τις οποιες μαλιστα δεν εχει παιδια, οπως μας ελεγες τις προαλλες.β) Αν το θεμα ειναι ποσα φραγκα μπαινουν στη τσεπη, αποδεικνυεται πως ειμαι αρκετα ρομαντικος (και οχι συμφεροντολογος οπως με παρουσιασες) κανοντας δωρεαν πολιτικη αρθρογραφια σε αυτη τη φαση. Υπαρχουν βεβαια πολλοι ακομη που δεν πληρωνονται, οσοι πολιτικοι, διπλωματες, αναλυτες, καθηγητες πανεπιστημιου, αρθρογραφουν το κανουν επισης δωρεαν. Και οπως γι' αυτους δεν εχει κανενα νοημα να ξεκινησουν δημοσιογραφικη απασχοληση με 600 ευρω το μηνα καθαρα ετσι δεν εχει και για μενα.
Δεν εισαι ρομαντικος, πουθενας εισαι και κανενα μεσο δε θα σε προσλαμβανε με σοβαρο μισθο οπως παραδεχεσαι ο ιδιος. Δεν ειναι πως δεν θες να κονομησεις απο αυτα, απλα δεν μπορεις.
Οι διπλωματες και οι πολιτικοι που αναφερεις εχουν καποιο αντικειμενο και συμφωνα με αυτο αρθρογραφουν. Εσυ δεν εχεις.
Έχει καιρό ακόμη, μικρός είναι.
1 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Αρίστος έγραψε:Συνεχιζεις την επιδειξη χαζομαρας, βγαζω 4 η 5 φορες περισσοτερα απο τα καθαρα λεφτα που μπορει να μου δωσει μια εφημεριδα και μαλιστα τα βγαζω δουλευοντας λιγοτερες ωρες και ωρες που επιλεγω εγω. Συνεπως μονο ενας εντελως παρανοικος στη θεση μου θα πηγαινε να εργαστει σαν δημοσιογραφος ρεπορταζ σε εφημεριδα δουλευοντας 8ωρο.
Επιπλεον δεν με ενδιαφερει να κανω ρεπορταζ η ειδησεογραφια, δεν με ενδιαφερει κανενας τομεας του ρεπορταζ, ουτε καν η ξενη ειδησεογραφια ετσι οπως τη θελουν οι εφημεριδες βασισμενη κυριως στα πρακτορεια τυπου ροιτερς με τα οποια διαφωνω καθετα.
Αυτο που με ενδιαφερει ειναι κυριως η αρθρογραφια κατα της παγκοσμιοποιησης και αυτην ασκω χωρις να εχω κανενα ντερτι να πληρωνομαι επειδη μου δημοσιευουν ενα αρθρο την εβδομαδα. Το μονο που με στεναχωρει δεν ειναι οτι δεν πληρωνομαι αλλα οτι δεν εχω το χρονο να γραφω περισσοτερο, και αυτο οχι μονο στα αρθρα αλλα και στα βιβλια. Καθε μερα που δεν βρηκα χρονο να γραψω αρθρο ειναι μια μερα που στεναχωριεμαι και καθε μερα που γραφω κατι που μου αρεσει και μετα το βλεπω να δημοσιευεται ειναι μια μερα που πεταω.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Προέλλην

Και ο νεαρός Γιωργάκης που κάνει pseko-content management στο κάθε πορδονιού για 450 ευρώ δημοσιεύει 10 ανάλογης ποιότητας άρθρα τη μέρα. Εκεί να δείς πέταγμα.
0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Προέλλην έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Πολλοι ενηλικες βοηθουν τις οικογενειες τους. Κανενας δεν χαρτζιλικωνει πρωην γυναικες με τις οποιες μαλιστα δεν εχει παιδια, οπως μας ελεγες τις προαλλες.
Δεν εισαι ρομαντικος, πουθενας εισαι και κανενα μεσο δε θα σε προσλαμβανε με σοβαρο μισθο οπως παραδεχεσαι ο ιδιος. Δεν ειναι πως δεν θες να κονομησεις απο αυτα, απλα δεν μπορεις.
Οι διπλωματες και οι πολιτικοι που αναφερεις εχουν καποιο αντικειμενο και συμφωνα με αυτο αρθρογραφουν. Εσυ δεν εχεις.
Έχει καιρό ακόμη, μικρός είναι.
Θα καταξιωθει στα 80

0 .