@ ΔΘ
Οντως και εκτος των αλλων η σοσιαλιστικη εποχη τελειωσε πριν 30 χρονια. Καιρος να λιωσει αυτη καραμελα. Δεν ειμαστε στο 90 πια.
Ο Τίτο πρώτος σε δημοσκόπηση στην Σερβία!
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Οργισμένος
- Extreme poster

Re: Ο Τίτο πρώτος σε δημοσκόπηση στην Σερβία!
Το ΚΚ σερβιας ποσο πιανει;
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Διάδοχος έγραψε:Υπερκουλτουριάρης έγραψε:Δεν έχω καμιά απέχθεια στους βόρειους,
Κακώς.
Οτι και να λεει ο Διαδοχος ειναι δικο μας παιδι. Ελληναρας μεχρι το τελευταιο μοριο του dna του.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
'71
- Crazy poster

Διάδοχος έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Δεν μπορουν να συγκριθουν αμεσα μεταξυ τους οντως, αλλα μπορει ο καθε πολιτισμος ή χωρα να συγκριθει με καποιον αλλης εποχης στη βαση του τι ειδικο βαρος ειχε ο καθενας στην εποχη του.
Ο ελληνικος πολιτισμος ηταν κυριαρχος στην εποχη του (αν και οχι σε ολο το διαστημα υπαρξης του). Η σημερινη Ελλαδα δεν ειναι ουτε καν μια μικρομεσαια δυναμη.
Πρώην σοσιαλιστική χώρα απο πρώην σοσιαλιστική χώρα έχει τεράστιες διαφορές. Π.χ. εν είναι το ίδιο η Βουλγαρία με την Τσεχία. Έχει να κάνει με το ήταν οι χώρες προ σοσιαλιστικής οικονομίας, και με το ποιον -οικονομικό- ρόλο τους αναθατέθηκε στο σοσιαλιστικό στρατόπεδο.
Σωστό αυτό.Η Τσεχία πχ. έδωσε μεγάλο μέρος του οπλισμού που χρησιμοποίησαν οι γερμανοί στο βαρβαρόσσα.Η βουλγαρία έχει καλό δυναμικό στο ΙΤ και αυτό λόγω του λόγου που αναφέρεις.Βέβαια δεν το είχε πριν πάνε εκεί οι Ρώσσοι.
0 .
-
'71
- Crazy poster

Λαχουρένιος έγραψε:'71 έγραψε:Θα σου απαντήσω.Ως προς το πρώτο σκέλος θεωρώ λάθος να συγκρίνουμε αρχαία έθνη με σύγχρονα οπότε δεν θα σου πω κατι περί της σύγκρισης αρχαίων-μεσαιωνικών-σύγχρονων ελλήνων.Σε σχέση με τους λατινικούς και τους γερμανικούς λαούς η σημερινή Ελλάδα είσαι σαφέστατα καθυστερημένη υλικοτεχνικά δίχως αυτό να σημαίνει ότι σε κάποια πράγματα η Ελλάδα δεν υπερτερεί.Και πάλι όμως η Ελλάδα είναι άδικο να συγκρίνεται με όλους αυτούς γιατί δεν είναι δυτική χώρα και ανήκει σε διαφορετικό πολιτισμικό κόσμο.Αν οι μεταβυζαντινοί ευρωπαϊκοί λαοί δεν είχαν ζήσει με κομμουνισμό/ψευδοκομμουνισμό σχετικά πρόσφατα θα ήταν καλές για σύγκριση με την Ελλάδα λόγω κοινών βιωμάτων.
Δεν μπορουν να συγκριθουν αμεσα μεταξυ τους οντως, αλλα μπορει ο καθε πολιτισμος ή χωρα να συγκριθει με καποιον αλλης εποχης στη βαση του τι ειδικο βαρος ειχε ο καθενας στην εποχη του.
Ο ελληνικος πολιτισμος ηταν κυριαρχος στην εποχη του (αν και οχι σε ολο το διαστημα υπαρξης του). Η σημερινη Ελλαδα δεν ειναι ουτε καν μια μικρομεσαια δυναμη.
Σου εξήγησα ότι μέχρι τότε σοβαρά μεγέθη ήταν οι έλληνες και οι πέρσες.Δεν υπήρχαν ως σοβαρό μέγεθος ούτε ρωμαίοι για τα χρόνια της κλασσικής εποχής.
0 .
-
Εθνικοκοινωνιστης
- Extreme poster

και που να δειτε τι γινεται απο τους νοσταλγους του τσαουσεσκου
0 .
-
'71
- Crazy poster

sharp έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Ούτε καν η Τσεχία. Είναι πρώτη σε διαφθορά από τις χώρες στην κεντρική ΕΕ, κι ας συνορεύει με την Γερμανία.
Το ινστιτούτο που μετράει τη διαφθορά έχει έδρα τη γερμανία.Οι γερμανοί βλέπουν αυτούς τους λαούς κάπως υποτιμητικά και δε ξεχνούν ότι τους έκαναν μια κάποιου είδους σχετική αντίσταση.Χαρακτηριστικά Έλληνας που ζει στη γερμανία,μου έλεγε ότι όταν μιλάνε για πολωνο-τσεχία μιλάνε λες και πάνε στο παζάρι.Το κατά πόσον είναι διεφθαρμένη δε το γνωρίζω,αν όμως έχεις ως οδηγό το γερμανικό ίδρυμα αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να το θεωρείς και ιδιαίτερα αξιόπιστο.
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

sharp έγραψε:Στην Ελλάδα εχεις γεννηθεί ή στην Κροατία;
Ελλάδα.
sharp έγραψε:Α, τώρα κατάλαβα. Όλα τα παιδιά μεταναστών αισθάνονται και συμπεριφέρονται κατά 80% σαν τους συντοπίτες τους. Προφανώς σε ενοχλεί η λαμογιά των συμπολιτών σου, κάτι που συμβαίνει και σε αρκετούς εδώ μέσα, όπως διαβάζουμε. Οπότε προσπαθείς να κρυφτείς πίσω από το "ε, ψιτ, εγώ δεν είμαι σαν και σας". Και γω δεν είμαι σαν αυτούς, αλλά δεν μου χρειάζεται αιτιολογία.
Βασικά δεν κατάλαβες.
Δεν είναι απλά ότι με ενοχλεί η λαμογιά και η βοθρίλα τους. Δεν βλέπω να έχω κάτι κοινό (πέραν της γλώσσας, η οποία σε όλους μας έχει επιβληθεί δια της βίας, όπως ήδη εξήγησα), ενώ απεναντίας -σαν νοοτροπία τουλάχιστον- βλέπω να ταιριάζω καλύτερα με άλλους λαούς (από τους οποίους όλως τυχαίως και κατάγομαι).
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
sharp
- Basic poster

'71 έγραψε:sharp έγραψε:Ούτε καν η Τσεχία. Είναι πρώτη σε διαφθορά από τις χώρες στην κεντρική ΕΕ, κι ας συνορεύει με την Γερμανία.
Το ινστιτούτο που μετράει τη διαφθορά έχει έδρα τη γερμανία.Οι γερμανοί βλέπουν αυτούς τους λαούς κάπως υποτιμητικά και δε ξεχνούν ότι τους έκαναν μια κάποιου είδους σχετική αντίσταση.Χαρακτηριστικά Έλληνας που ζει στη γερμανία,μου έλεγε ότι όταν μιλάνε για πολωνο-τσεχία μιλάνε λες και πάνε στο παζάρι.Το κατά πόσον είναι διεφθαρμένη δε το γνωρίζω,αν όμως έχεις ως οδηγό το γερμανικό ίδρυμα αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να το θεωρείς και ιδιαίτερα αξιόπιστο.
Επειδή οι Γερμανοί, σύμφωνα με τον φίλο σου, μιλάνε απαξιωτικά για αυτές τις χώρες σημαίνει ότι το Ινστιτούτο δίνει λάθος στοιχεία; Δεν στέκει αυτό που λες.
Μπορείς να ψάξεις και δω, αν ενδιαφέρεσαι
https://www.transparency.org/
0 .
-
sharp
- Basic poster

Adminović έγραψε:sharp έγραψε:Στην Ελλάδα εχεις γεννηθεί ή στην Κροατία;
Ελλάδα.sharp έγραψε:Α, τώρα κατάλαβα. Όλα τα παιδιά μεταναστών αισθάνονται και συμπεριφέρονται κατά 80% σαν τους συντοπίτες τους. Προφανώς σε ενοχλεί η λαμογιά των συμπολιτών σου, κάτι που συμβαίνει και σε αρκετούς εδώ μέσα, όπως διαβάζουμε. Οπότε προσπαθείς να κρυφτείς πίσω από το "ε, ψιτ, εγώ δεν είμαι σαν και σας". Και γω δεν είμαι σαν αυτούς, αλλά δεν μου χρειάζεται αιτιολογία.
Βασικά δεν κατάλαβες.
Δεν είναι απλά ότι με ενοχλεί η λαμογιά και η βοθρίλα τους. Δεν βλέπω να έχω κάτι κοινό (πέραν της γλώσσας, η οποία σε όλους μας έχει επιβληθεί δια της βίας, όπως ήδη εξήγησα), ενώ απεναντίας -σαν νοοτροπία τουλάχιστον- βλέπω να ταιριάζω καλύτερα με άλλους λαούς (από τους οποίους όλως τυχαίως και κατάγομαι).
Και σε μένα συμβαίνει αυτό, χωρίς να έχω διαφορετική καταγωγή.
Τι εννοείς σάς επεβλήθη δια της βίας η γλώσσα;
0 .