Λαχουρένιος έγραψε:Αρίστος έγραψε:α) Μεγαλο ονομα σιγουρα δεν ειμαι γι' αυτο και ειναι επιτυχια που με δημοσιευουν τοσο τακτικα.
Αν ησουν 40 χρονια δημοσιογραφος οπως παριστανεις τοτε θα ειχες γινει ονομα και δε θα επαιρνες τα ιδια λεφτα με εναν ασκουμενο.β) Ξερεις ποσο ευκολα τα βγαζεις δυσκολα με 2,5 χιλιαρικα αν εχεις να πληρωσεις ρευμα σε Κουλη και συντηρεις ολοκληρη οικογενεια με δυο ασθενεις μεσα;
Ποια ''ολοκληρη οικογενεια'' ρε? Αφου εισαι ατεκνος και ανυπαντρος.γ) Αντικειμενικα και συμφωνα με τα διεθνη πλεον standards θεωρειται δημοσιογραφος ακομη και ο απλος blogger η αυτος που γραφει σε ιστοσελιδες, ποσο μαλλον εγω. Επιπλεον αν το βαλεις και στο επαγγελματικο επι 17 χρονια πληρωνομουνα στον τοπικο τυπο ενω τοτε με πληρωναν και τα πανελλαδικα περιοδικα τις συνεργασιες μου σε αρθρα με τη σελιδα. Το εκαναν σε ολους, σημερα δεν το κανουν σε κανενα γιατι δεν βγαινουν, πληρωνουν μονο οσους εχουν μισθο για να επιμελουνται συνολικα την υλη τους. Ωστοσο εσυ αν θες να μη με λες δημοσιογραφο αλλα αρθρογραφο λεγε με αρθρογραφο. Βασικα ειμαι και τα δυο, αναλογα με ποια σκοπια το δει κανεις.
Οταν λεμε ''ο Χ κανει την ταδε δουλεια'' σημαινει οτι ζει απο αυτην την δουλεια. Απο την στιγμη που εσυ απο τα διαφορα αρθρα δεν βγαζεις τιποτα ή βγαζεις ενα χαρτζιλικι τοτε δεν εισαι δημοσιογραφος.
α) Ημουν ονομα στον τοπικο τυπο, οχι στον πανελλαδικο.
β) Ζωντοχηρος ειμαι οχι ανυπαντρος, οικογενεια μου λεω τη μανα μου, την αδελφη μου, τον ανηψιο μου που τον εχω σα γιο μου και το παιδι του.
γ) Τα εχουμε πει αυτα, με τον παγκοσμιο ορισμο δεν χρειαζεται να πληρωνεσαι για να εισαι δημοσιογραφος, με τον επαγγελματικο ορισμο ημουν δημοσιογραφος επι τοπικου τυπου και τωρα ειμαι αρθρογραφος σε εφημεριδες και περιοδικα. Τα 17 χρονια ομως που ημουν δημοσιογραφος του τοπικου τυπου ειναι ουσιαστικα μια ζωη.
.