Δημοσίευσηαπό Υπερκουλτουριάρης » 11 Σεπ 2018, 20:32
Πω ρε μλκες τι ξενέρα είναι αυτή; Ειδα τόσες σελίδες και υπέθεσα ο αφελής πως θα διαβάσω συζήτηση για τον τιτοικό σοσιαλισμό, αντ αυτού παρανοικά παραληρήματα για την... Croatian Supermacy.
Μια και με παρασύρατε ας γράψω την παντελή μου αδιαφορία για τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό. Δεν μου λέει τίποτα, ούτε με αγγίζει καθόλου. Την πιο μεγάλη εθνική συγκίνηση την ένιωσα όταν πρώτη φορά πάτησα το πόδι μου στην Κωνσταντινούπολη. Αισθάνθηκα πως γύρισα εκεί που ανήκω. Την απώτερη καταγωγή μου δεν την έψαξα, το μόνο που ξέρω είναι πως οι πρόγονοι μου από τις δυο πλευρες ήταν ελληνόφωνοι από την Μακεδονία,αλλά είχαν σχέσεις με την Πόλη. Αισθάνομαι πολύ Ρωμιός και γουστάρω.
Γενικά συμπαθώ τους νεους Έλληνες, είναι ΟΚ λαός και για το μεγεθος της χώρας, αντικειμενικά μέσα και έξω τα πάμε καλά. Αγαπώ και τους περισσότερους βαλκανικούς λαούς. Δεν έχω καμιά απέχθεια στους βόρειους,αλλά δεν τρελαίνομαι και για πάρτη τους. Σιγά τα ωα,ούτε καν αισθητικά δεν μου αρέσουν. Νομίζω πως οι πιο προηγμένοι πνευματικά λαοί είναι οι Μεσογειακοί.
Υ.Γ. Οι νεοελ, έχουν πολλά κοινά με τους Ισραηλίτες. Ίδιες φάτσες εντελώς, οι μόνοι τουρίστες στην Θεσσαλονίκη, που αν δεν μιλήσουν δεν καταλαβαίνουμε πως είναι ξενοι, ίδια κουλτούρα και μπον βιβερ καλοπερασάκιδες.
Υ.Γ.2 Δεν το ξαναγυρνάμε στην αυτοδιαχείριση;
0 .